- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #57.981
çok çok geçmiş olsun. yetişkin olsa limonlu su iyi gelir derim ama çocuk olunca bi şey diyemiyorum. ishal olacak mı takip et istersen. bir de elma kaynatabilirsin. bu arada Türkiye'de Alo zehirlendim hattı var. 114 numarası. olanları anlatıyorsun ne yapabileceğini söylüyor. seninkilere bi rica et istersen belki durumu anlatıp bi yönlendirme alabilirsin.Kızlar merhaba 8 saat rötarlı bir uçak yolculuğu geçirdik tabi havaalanında ucak firması yemek verdi birde onu beklerken biz yemek aldık restorandan sonra kuruyemisleri vs yedik birde en son ben bir konserve açtım burada kirmizi pancar gece geç gelince evde birşey yoktu kalan yemekler ve onu yedik kızım kustu biraz önce o kirmizi pancarlari.uyuyor acaba tavuktan vs zehirlenir mı tavuk köfte et karışımı idi yediğimiz yemekler tavuk yemedi pek ama..Benimde midem bulanıyor şimdi.Evden köfte kuruyemiş koyduk ama bu kadar saat havaalanında sürününce abuk subuk yedik..Oraya burayi da elledik ellerini yikasamda havaalanı uçak lavabosu kaşla göz arası pis yerleri elledi.Ne yapabilirim acaba burada ihlamurum filanda yok herhalde gerçek yarın marketten alayım.Su içirmek iyi gelir mi?Bu arada havayolu firmasına yazacağım bakalım tazminat verecekler mı 8 saatlik rötar tazminat oluyor yazıyor internette gece vesait de yoktu taksiye bindik İsviçre taksoso de pahli 44 Euro'ya yakın taksi parası verdik.habaalaninda tek ksilik yemek 24 Euro.Bilet de tam herkesin gitme zamanı geldigimiz için 3 kat fiyatti çocuk babası ile gelsin ayrılmasın üzülmesin dedim daha beter ettim galiba..
Canım bizde uçak dönüşü köfte yemiştik 2 gün kusma sonrası acildeydik doktor gıda zehirlenmesi dedi. Ateş yoksa yüksek ihtimalle zehirlenmeKızlar merhaba 8 saat rötarlı bir uçak yolculuğu geçirdik tabi havaalanında ucak firması yemek verdi birde onu beklerken biz yemek aldık restorandan sonra kuruyemisleri vs yedik birde en son ben bir konserve açtım burada kirmizi pancar gece geç gelince evde birşey yoktu kalan yemekler ve onu yedik kızım kustu biraz önce o kirmizi pancarlari.uyuyor acaba tavuktan vs zehirlenir mı tavuk köfte et karışımı idi yediğimiz yemekler tavuk yemedi pek ama..Benimde midem bulanıyor şimdi.Evden köfte kuruyemiş koyduk ama bu kadar saat havaalanında sürününce abuk subuk yedik..Oraya burayi da elledik ellerini yikasamda havaalanı uçak lavabosu kaşla göz arası pis yerleri elledi.Ne yapabilirim acaba burada ihlamurum filanda yok herhalde gerçek yarın marketten alayım.Su içirmek iyi gelir mi?Bu arada havayolu firmasına yazacağım bakalım tazminat verecekler mı 8 saatlik rötar tazminat oluyor yazıyor internette gece vesait de yoktu taksiye bindik İsviçre taksoso de pahli 44 Euro'ya yakın taksi parası verdik.habaalaninda tek ksilik yemek 24 Euro.Bilet de tam herkesin gitme zamanı geldigimiz için 3 kat fiyatti çocuk babası ile gelsin ayrılmasın üzülmesin dedim daha beter ettim galiba..
Çok geçmiş olsun umarım yorgunluk vs derken olmuştur ve hemen geçerKızlar merhaba 8 saat rötarlı bir uçak yolculuğu geçirdik tabi havaalanında ucak firması yemek verdi birde onu beklerken biz yemek aldık restorandan sonra kuruyemisleri vs yedik birde en son ben bir konserve açtım burada kirmizi pancar gece geç gelince evde birşey yoktu kalan yemekler ve onu yedik kızım kustu biraz önce o kirmizi pancarlari.uyuyor acaba tavuktan vs zehirlenir mı tavuk köfte et karışımı idi yediğimiz yemekler tavuk yemedi pek ama..Benimde midem bulanıyor şimdi.Evden köfte kuruyemiş koyduk ama bu kadar saat havaalanında sürününce abuk subuk yedik..Oraya burayi da elledik ellerini yikasamda havaalanı uçak lavabosu kaşla göz arası pis yerleri elledi.Ne yapabilirim acaba burada ihlamurum filanda yok herhalde gerçek yarın marketten alayım.Su içirmek iyi gelir mi?Bu arada havayolu firmasına yazacağım bakalım tazminat verecekler mı 8 saatlik rötar tazminat oluyor yazıyor internette gece vesait de yoktu taksiye bindik İsviçre taksoso de pahli 44 Euro'ya yakın taksi parası verdik.habaalaninda tek ksilik yemek 24 Euro.Bilet de tam herkesin gitme zamanı geldigimiz için 3 kat fiyatti çocuk babası ile gelsin ayrılmasın üzülmesin dedim daha beter ettim galiba..
Ateş yok demek ki zehirlenme hepimizinde midesi ağrıdı.Canım bizde uçak dönüşü köfte yemiştik 2 gün kusma sonrası acildeydik doktor gıda zehirlenmesi dedi. Ateş yoksa yüksek ihtimalle zehirlenme
Ne güzelmiş 114 u bilmiyordum limonlu su içiyor bu ara kendiliginden ekşi diye hosuna gidiyor vereyim öyleyse sabah bı kustu biraz sonra olmadı ama yorgunluk var.çok çok geçmiş olsun. yetişkin olsa limonlu su iyi gelir derim ama çocuk olunca bi şey diyemiyorum. ishal olacak mı takip et istersen. bir de elma kaynatabilirsin. bu arada Türkiye'de Alo zehirlendim hattı var. 114 numarası. olanları anlatıyorsun ne yapabileceğini söylüyor. seninkilere bi rica et istersen belki durumu anlatıp bi yönlendirme alabilirsin.
Aynen öyle bizde mahvolduk zaten ben motilium kullandım bir kaç gün enterogermina kullandımAteş yok demek ki zehirlenme hepimizinde midesi ağrıdı.
Onzyd diye bir ilaç kullandık bıçak gibi kesti kusmayı. Tabi öncesinde acilde iğne vurmuşlardı kusma içinNe güzelmiş 114 u bilmiyordum limonlu su içiyor bu ara kendiliginden ekşi diye hosuna gidiyor vereyim öyleyse sabah bı kustu biraz sonra olmadı ama yorgunluk var.
Çok geçmiş olsun hepinizeÇok sağolun kızlar
Herkese bu cümleyi kuruyorum ben de. Iki gün sonra bir ay olacak bizim de. Maaşallah uykusu, iştahı iyi. Benim kendime çok nazarım değiyor, bu sefer inşallah değmezGerçekten 2-3 ay önceden azaltmanın ve memeyi bırakacağıma dair konuşmanın ekmeğini yedim kızlar. Meme dediğinde hep oyaladım ilgisini dağıttım. Günde 2 kezden fazla vermedim verdiğimde de hep süreyi kısalttım, işime yaradı bırakma sürecinde. Tavsiye ederim
Kıyamam, çok geçmiş olsunKızlar merhaba 8 saat rötarlı bir uçak yolculuğu geçirdik tabi havaalanında ucak firması yemek verdi birde onu beklerken biz yemek aldık restorandan sonra kuruyemisleri vs yedik birde en son ben bir konserve açtım burada kirmizi pancar gece geç gelince evde birşey yoktu kalan yemekler ve onu yedik kızım kustu biraz önce o kirmizi pancarlari.uyuyor acaba tavuktan vs zehirlenir mı tavuk köfte et karışımı idi yediğimiz yemekler tavuk yemedi pek ama..Benimde midem bulanıyor şimdi.Evden köfte kuruyemiş koyduk ama bu kadar saat havaalanında sürününce abuk subuk yedik..Oraya burayi da elledik ellerini yikasamda havaalanı uçak lavabosu kaşla göz arası pis yerleri elledi.Ne yapabilirim acaba burada ihlamurum filanda yok herhalde gerçek yarın marketten alayım.Su içirmek iyi gelir mi?Bu arada havayolu firmasına yazacağım bakalım tazminat verecekler mı 8 saatlik rötar tazminat oluyor yazıyor internette gece vesait de yoktu taksiye bindik İsviçre taksoso de pahli 44 Euro'ya yakın taksi parası verdik.habaalaninda tek ksilik yemek 24 Euro.Bilet de tam herkesin gitme zamanı geldigimiz için 3 kat fiyatti çocuk babası ile gelsin ayrılmasın üzülmesin dedim daha beter ettim galiba..
Ben de Eylül ü bi ayrı sevmeye başladımEylül ayı gelince içim bi mutlu oldu. Bu ay bizim ayımız, kutlamalar başlasın. Erkenci minnoşların da eylül doğumluların da sağlıklı, sevdikleriyle beraber mutlu huzurlu nice yaşları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?