2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Takviye ile düzelmez mi bizde uzun zamandır baktırmadık belki yerlerdedir. Limonlu pekmez yada hurmaya limon sıkıp falan yese. Takviye kesin mi dedi doktor
Yani pekmez vs tavsiye etti ama en az 2 ay kullanın dedi ilacı da. Zaten yediremem de o tarz şeyler çünkü demir eksikliği de iştahsızlık yapıyor kısır döngü diyebiliriz

Takviye ile düzelmez mi bizde uzun zamandır baktırmadık belki yerlerdedir. Limonlu pekmez yada hurmaya limon sıkıp falan yese. Takviye kesin mi dedi doktor
Instagram da bir doktoru dinlemistim de, demiri düşük olan çocuklara pekmez verilmesindeki ısrardan şikayetçiydi. Sonuçta günde 1 bardak pekmez içiremezsiniz diyordu. Mesajını okuyunca aklıma geldi. Değerlerde düşüklük varsa öyle günlük bir iki kaşık pekmezle düzelmiyormuş.

Bize hep newvit vermişti doktorumuz. Sonra ocean almıştım kendi irademle içeriği karşılaştırınca ocean çok kötüydü tatlandırıcı vs. Newvit koyu renkli, pekmez gibi tadı da.

Yani pekmez vs tavsiye etti ama en az 2 ay kullanın dedi ilacı da. Zaten yediremem de o tarz şeyler çünkü demir eksikliği de iştahsızlık yapıyor kısır döngü diyebiliriz
Ben hiç demir vermedim ama arada bi kaşık pekmeze soğuk su ve yarım limon sıkıp suyunu ekliyorum meyve suyu niyetine içiyor. İştah da açıyor ama çocuktan çocuğa değişebilir.

Biz emzirmeyi bırakalı 22 gün oldu. Geceleri yemek yemeden uyumuyor bıraktığımızdan beri. Acaba emme güdüsünü yemekle mi kapatmaya çalışıyor. Son zamanlarda emzirerek uyutmayı %80 bırakmıştık. Ama bu yemek yiyerek uyumak nerden çıktı anlamadım

Nasıl yani uykudan önce mi yiyor. Gece uyanıp mı istiyor. Eline bir şey alıp yerken uyuya mı kalıyor

Nasıl yani uykudan önce mi yiyor. Gece uyanıp mı istiyor. Eline bir şey alıp yerken uyuya mı kalıyor
Uyumaya giriyoruz tüm hazırlıklar tamam, tam yatağa gircez mama diyor. kalkıp yemek yediriyorum sonra gelip uyuyor. Yedirmezsem krize giriyor. Akşam yemiş olsa dahi yapıyor bunu.

Evet ben de gördüm o paylaşımı. Çok doğru zaten sevmiyor o tarz şeyleri takviye kullanmak şart
Pekmez ve badem unu önerdi dostumuz, badem unu da çok demir içeriyomuş destek olarak

Uyumaya giriyoruz tüm hazırlıklar tamam, tam yatağa gircez mama diyor. kalkıp yemek yediriyorum sonra gelip uyuyor. Yedirmezsem krize giriyor. Akşam yemiş olsa dahi yapıyor bunu.
Çok mantıklı bence akıllı bıdık biz de bırakalı 10 gün oldu. Gece beslenmesini keseli neredeyse 2 ay olacak. Ama sabah uyanınca illa meme tutturması oluyor. Bazen kriz ile bazen daha hafif. Gün içinde hiç sormuyor ama buna şükür artık

Ah çok güzel haber gözün aydın gece uyanmalar nasıl ?

Ah çok güzel haber gözün aydın gece uyanmalar nasıl ?
İştah gerçekten daha iyi. Gece uyanması ise yani 4 5 kez uyanıyor hala. Ama bizim için iyi tabii 10 15 kereye göre. Bazen 3 4 saat uyuduğu oluyor. Deliksiz uyursa bir gün buraya yazıcam ama o gün gelene kadar grupta kimse kalmaz

Allah iyiliğini versin güldürdün beni
Maşallahımız var baksana neredeyse 33 ay oldu buraya yazalı beri

bence iyi gidiyor grup ya

Onların bizde kalması bana bir sürü iş açıkçası çünkü görümcemle beraber gelip kalacaklar yatacak yer sıkıntısı var. Şimdi yaz bi çarşaf bi pike ama kışın yorganı nevresimleri osu bilmem ne çok iş. Hamile olmasam belki bi ihtimal ki o da saçma evleri arabayla 10 dakikalık mesafede. Yani istedikleri zaman gelip gidiyorlar zaten. Yok ben kesin karar verdim. Çok zorda kalmadığım sürece göndermeyeceğim. Biraz daha büyüdüğünde kendi isteğiyle kalırsa kalır. Bugün kesin karar verdim yani.

Yok zaten düzelmez ama c vitamini ile faydasını görmüştük biz hiç demir kullanmadık herkes 4.ayda başlamıştı şimdiye kadar o ilaçları almadık hiç et ile c vitamini ile geldik 1 yaşında çok iyiydi değerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…