2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Uyku rutini yapmış olabilir canim.

Kızlar sizin bütün dişler çıktı mı? Biz son azılardayız ama yani resmen bölüm sonu canavarı gibi. El sürekli ağzında, bugün komple elini dişlemiş. Sürekli memeye dadandı zaten, bu halde bile rahatlayamıyor. Calpol de içmiyor. Patladık yani kısaca.

Dün gece feci uykusuz bir gece geçirdi az önce uyumadan gördüm sağ alt yarılmış tetagil verdim.

Son azılar çıkmadı henüz bizim. Belirti de yok. Tetagille ovsan ya da elinde diş fırçası ile bol bol kaşısa rahatlar mı?

Son azılar kaldi bizimde diye biliyorum, ağzını açmadığı için. Şu sıralar son köpek dişi de patladı sayılır uykusu bir nebze düzeldi en azından. Tek tesellim ilaç içmeyi çok seviyor olması, inşallah gerek kalmaz tabii ama bazen mecbur kalıyoruz

Son azılar çıkmadı henüz bizim. Belirti de yok. Tetagille ovsan ya da elinde diş fırçası ile bol bol kaşısa rahatlar mı?
Diş fırçası en yakın dostumuz oldu gerçekten.
İlaç içiyordu bizimki de sonra hastalanınca tiksindi. Şimdi calpolü falan görünce kaçıyor. Bebekken iyiydi ya hop veriyorduk biraz daha iyi geçirdi bu günü bakalım. 2 yaş sendromu yetmezmiş gibi bi de dişler

Kıyamam kuzuma ya minicikler daha keşke hiç böyle dertleri olmasa cidden 2 yaş gümbür gümbür ya ben emzirmeyi kestikten sonra bir süre antidepresan kullanacağım üniversite döneminde uyuyamıyorum diye kullanmıştım şimdi sakinleşmek için çok ihtiyacım var

Bıngıldağı kapanmayan var mı bu arada? Bugün farkettim kapanmış bizimki daha yeni kapandı birkaç hafta önce elime geliyodu

Ben memeden keserken Melisa içtim gerçekten çok güzel sakinleştiriyor. Hala içiyorum çünkü meme derdimiz hala devam ediyor. Gereksiz06 bizim bıngıldak kapanmadı. 2 yaşa kadar diyor 2 günü kaldı kapanacak gibi değil. Beslenmesi kötü olunca etkiler demişti doktor. Memeden kesince daha yeni biraz yemeye başladı belki 1 2 aya kapanır diyorum ama sen sanki erken kapandı dememiş miydin başkasıyla mı karıştırdım

Melisa, papatya ne varsa getirin bana valla kabulum hepsi bıngıldak bizim 10.ayda kapanmıştı belki onu hatırlıyor olabilirsin canım. Ayrıca d vitamini çok etkiliymis tabi beslenmede öyle. Kapanır yakında bence

Yok canım erken kapanmadı ya çoğu artık en erken 2 yaşta kapanıyor zaten. Aslında 18 ay deniyor ama artık çoğu çocuğun 2 yaşta kapanıyor nedense

Koltuğun tepesine çıkıp inmiyor kızlar ne yapıyorsunuz bu durumda düşecek konumda karşıdan izliyorum sinirim bozuluyor.

Kızlar napiyosunuz tatile gittik geldik çocuğumun kafası karıştı havuz yüzme işini çok sevdi gece cocuk diskosunda çocuklarla dansları yaptı. Fakat kafası çok karıştı yol gitti geldi falan derken eve dönünce gece bir ağlatarak uyandı kriz geciriri gibi korktuk nerde olduğunu anlayamadı falan bazı çocuklar düzenlerinin bozulmasını istemezmiş . Uzman öyle söyledi. Şu bir kav gündür evdeyiz kendine geliuor şükür korktu sanırım müzikler ışıklar gösteriler lazer ışıklı gosterilerin cogu falan. Aracla yolculuk falan hepsi birbirine karıştı ve 4 gün bisey yemedi dönene kadar ((

Kızlar 2 yaş asimizi olduk dün itibariyle 2 yaşımıza bastık. 2 yaş asisi ates veya herhangi bir rahatsızlık yaptı mı sizde acaba ?

Birde bize artık 4 yaş aşısı var dedi hemşire ama 2.5 yaş gibi kontrol yazmis

Kıyamam fazla uyanana maruz kalmıştır yavaş yavaş düzelir annesi
Hayırlı yaşları güzel yılları olsun miniğin inşallah bizim de 2 yaş haftaya cuma günü daha aşı olmadık ama pek rahatsızlık vermiyo diye duymuştum. 4 yaşa kadar aşı yok başka

Güzel bir ömrü olsun inşallah 4 yaşa kadar başka aşı yok canım kontrolde rutindir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…