2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bu bize oldu bir kere çok gürültülü ve ışıklı parka gittiğimizde İzmir Göztepe de parktaki eve gelince geçti birde Fransa'ya geldiğimizde geçen hafta bu da bir kaç gün aldı iki üç gün gibi.Fransadakinde parmak ucunda yürüdü ve lok lok diye ses çıkardı at yürüyüş sesi yaparız ya.

Kızlar bakın bundan 2 yıl önce mesajımı buldum

Olabiliyormuş bazı cocuklarda.bir uzmana basvurduk ta hem yeme için hem fiziksel değerlendirdi o dedi. Düzeninin bozulmasını istemezmis bazı çocuklar

Kızlar yeme konusunda desteğe başladık bir uzmanla hem fiziksel değerlendirdi çok hareketli bir cocuk ama mesela zıplıyor zipladiginda ayakları yerden kesmiyormus yer çekimi korkusu olan cocuklar oluyormuş bizdede varmış o durum kendini emniyete alıyor ayağa yerden kesilince ürküyormjs bakalım süreç nasıl ilerleyecek bilgi veririm yine

Benim oğlum da zıpladığını sanıp yaylanıyor çok temkinli Bi çocuk. Kuzeninden kanepeden yere yastık koyup üstüne atlamayı öğrendi ama o yokken denemek istedi cesaret edip atlamadı çok güldük Bide boyunun 2 katı yüksekliğinde bişeyin altından geçerken bile eğilip kafasını kuruyor çarpmamak için. Şaşırıyoruz bu kadar temkinli olmasına çok da nazlı zaten ama ilerde nasıl olur bilmem şimdilik böyle

Bizimkide ziplamiyor yaylaniyor zıplayan var mı şu an zıplama daha sonra gelecek bir özellik diye düşünüyorum 2.5 ve ya 3 yaş gibi.

İşte bizimde gözümüzden kaçan kısımlar varmış temkinliymis çok onları halletmeye çalışıyoruz uzman yardımı ile bakalım netice alırsak yazarım yine :)) tüp bebek bizimkisi kadin dedi tüp bebeklerin gelişimi geriden gelebiliyor dedi

Evet düzeni biz çok bozduk Fransızlara Fransızca konusuyorlar diye bağırıp ağlıyor.
Düzenin bozulmasını istemeyen çocuklardan heralde bizimkiler ya dün dugune gittik davulun yanına kadar girip oynatan aileler var kafalarında taşıyıp çocuğu benimki rahatsız oldu bir süre sonra ki ben bile büyük insan rahatsız.oldum ses karanlık sürekli yanıp.sonen renkli.lazerli ışıklar falan. Yeni yeni düğünlere degisik ortamlara çıkıyoruz belki de ondan gündüz sıkıntı yok ta akşam karanlik aktivitileri ürkütüyor yanıp sönen ışıklar falan

Aa hiç duymamıştım ama ben bu durumu Bi gerilik olarak nitelendirmiyorum açıkçası çünkü mizaç diye bişey var. İnsanın 5 çocuğu oluyor hepsi aynı anne babayla aynı ortamda büyüyor ama karakterleri yapıları farklı oluyor bu durum ikizlerde bile mevcut.

Evet bende öyle düşünüyorum ama bizim yeme sorunumuz da uzman önce bu geride kalmaları çözcez ikisi birlikte cozulcek dedi. Bakalım

Evet bende öyle düşünüyorum ama bizim yeme sorunumuz da uzman önce bu geride kalmaları çözcez ikisi birlikte cozulcek dedi. Bakalım
Anladım canım ya çocuklar aynı fabrikadan çıkan seri ürünler gibi bire bir aynı olmuyor bence Bi konuda geride kaldıysa başka Bi konuda ileride oluyolar diye düşünüyorum. Uzman desteği seni rahatlatmıştır inşallah kısa sürede hallolur

Tüp bebeğin gelişimi neden geriden gelsin ki? Hamilelikte bile normal gelişmiyor mu? Erken doğum olsa neyse de, tüp bebeğin farkı sadece ilk aşamada diye biliyorum. Her çocuğun gelişimi farklı tabi. Biri diğerine göre bir konuda ileri olurken bir konuda geri olabiliyor. Ama bunu tüp bebek oluşuna bağlamak ne kadar doğru acaba?

İlk defa duydum ben hatta tüp bebekte altın yumurtayı seçtiklerinden her konuda iyi olduğunu dediler kafam karıstı

İlk defa duydum ben hatta tüp bebekte altın yumurtayı seçtiklerinden her konuda iyi olduğunu dediler kafam karıstı
Ben Tülin Ebenin bir videosunda izlemiştim. Tüp bebekte kıymetli bebek deyip sezeryan yapıyorlar ya, şartlar elveriyorsa normal doğum olabileceğini, tüp bebeğin, doğal yolla hamile kalınmış bebekten farkı olmadığını söylemişti. Diğer yandan evet, en kaliteli sperm ve yumurta seçiliyor. Gelişim her çocuğun farklı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…