- 4 Ocak 2021
- 498
- 458
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #58.081
ben çıkma diyorum, çıkınca dikkat et kendini koru diyorum. son olarak düşmesini bekliyorum ve düşünce "bak anne sözü dinlemezsen böyle olur işte" diyorumKoltuğun tepesine çıkıp inmiyor kızlar ne yapıyorsunuz bu durumda düşecek konumda karşıdan izliyorum sinirim bozuluyor.
Kızlar napiyosunuz tatile gittik geldik çocuğumun kafası karıştı havuz yüzme işini çok sevdi gece cocuk diskosunda çocuklarla dansları yaptı. Fakat kafası çok karıştı yol gitti geldi falan derken eve dönünce gece bir ağlatarak uyandı kriz geciriri gibi korktuk nerde olduğunu anlayamadı falan bazı çocuklar düzenlerinin bozulmasını istemezmiş . Uzman öyle söyledi. Şu bir kav gündür evdeyiz kendine geliuor şükürkorktu sanırım müzikler ışıklar gösteriler lazer ışıklı gosterilerin cogu falan. Aracla yolculuk falan hepsi birbirine karıştı ve 4 gün bisey yemedi dönene kadar ((
Doğum günü kutlu olsun prensesinSelam kızlar,
10 Eylül benim kızın doğum günüydü, evde arkadaşlar ile birlikte kutladık. Tr den hediye bir gelinligimiz vardı, onu getirmistim buraya, ay kaç gündür üstünden çıkarmıyor:) partyde de onu giydirmistim.
Bu arada kreşe başlayalı 2 hafta oldu, ilk günler severek gitti ama şu sıralar çok ağlıyor istemiyor. Kreşte kaldığı da sadece sabahları 4 saat. Şu sıralar adaptasyon sürecini tekrar başlattık, 2 saat kalıyor. Umarım yakında daha iyiye gider. Bende nefes alabildim biraz, dışarı çıkıp kendi kendime kahve içip alışveriş yapıyorum, çok iyi geliyor.
İyiki doğmuş bal kızSelam kızlar,
10 Eylül benim kızın doğum günüydü, evde arkadaşlar ile birlikte kutladık. Tr den hediye bir gelinligimiz vardı, onu getirmistim buraya, ay kaç gündür üstünden çıkarmıyor:) partyde de onu giydirmistim.
Bu arada kreşe başlayalı 2 hafta oldu, ilk günler severek gitti ama şu sıralar çok ağlıyor istemiyor. Kreşte kaldığı da sadece sabahları 4 saat. Şu sıralar adaptasyon sürecini tekrar başlattık, 2 saat kalıyor. Umarım yakında daha iyiye gider. Bende nefes alabildim biraz, dışarı çıkıp kendi kendime kahve içip alışveriş yapıyorum, çok iyi geliyor.
Işte tam olarak benİyiki doğmuş bal kızgerçekten kreşe verme fikri o kadar güzel ki insan nefes alıyor kendine vakit ayırıyor. Ama ben bu konuda çok duygusalım nasıl bırakıcam diye çok düşünüyorum. Şuan doğuda böyle bir imkanım yok tabii ama olur da şartlar değişirse en büyük korkum çocuğun değil de benim zorlanmam
Yaaa insanı can evinden vuruyorlarIşte tam olarak ben
Kreş düzgün, iş yerimin hemen karşısında. Benimle gidip gelebilecek. Öğretmeninden güzel bahsediyorlar. Kızım zaten kreşe fikren yatkın. Okula gidicem, arkadaşlarımla oyun oynicam, parka gidicem diye dolanıyor evde. Ama aşırı duygusal annesi onu uyutanın kendisi olmayacağı, uyandığında kendisini göremeyeceği, onunla daha az vakit geçireceği için sürekli ağlıyor evde. O da bir düştü ki bu aralar bana. Bugün uyumadan önce yanağımı okşayıp "sen çok güzelsin" dedi.Ben bu kızı nasıl kreşe vereyim Ayrı kalmaya nasıl dayanayım.
Ben aşamicam sanırım, ama mecbur alışacağım.Yaaa insanı can evinden vuruyorlarimkanlarınız çok güzel gerçekten ama işte sanki onu terk ediyormuş gibi hissetmek çok kötü ya bunu nasıl aşıcaz hiç bilmiyorum
Bence o tamamen alıştığı zaman sende alışırsın canım :) ben hep bensiz ne yapacak, hiç benden ayrılmadı ki diye düşünüyorum. Daha babasına bile bırakıp bir yere gitmişligim yok denecek kadar az. Emzirmeyi bırakınca bol bol babasına bırakıp çıkıcam, bunu aşmak gerekBen aşamicam sanırım, ama mecbur alışacağım.O alışsın yeter ki, mutlu olsun. 1 ay sürebilirmiş alışması
Cok teşekkürler canımDoğum günü kutlu olsun prensesin
Ilk başlarda kreşte uyumlu olup, sonradan gitmek istemeyebiliyorlarmış. Umarım kısa sürer.
Ben de bu hafta ortasında başlatacağım ama beynim alttan alta bahane üreterek erteliyor. Olumlu şeyleri bir bir düşünüyorum ama kreşe hazır değilim daha.
Hiç kolay değil bırakmak ama hayat bu alışmaları lazimİyiki doğmuş bal kızgerçekten kreşe verme fikri o kadar güzel ki insan nefes alıyor kendine vakit ayırıyor. Ama ben bu konuda çok duygusalım nasıl bırakıcam diye çok düşünüyorum. Şuan doğuda böyle bir imkanım yok tabii ama olur da şartlar değişirse en büyük korkum çocuğun değil de benim zorlanmam
Ayyy 3 yaş çok erken değil mi yaHiç kolay değil bırakmak ama hayat bu alışmaları lazim
Burda zorunlu eğitim 3 yaşında başlıyor. Yarım gün kreşe gitsin ki seneye hazirlik olsun diye düşündük.
Bizde buyuk bir sey olmadi cok sukur. Hafif mayisikti sanki, havalardan da olabilir. Ben de oyleyim cunkuKızlar 2 yaştaki aşıyı yaptırıp yan etki yaşayan var mı zor mu geçiyor acaba
Bizim olduğumuz yerde kış yok, öyle ki ben geçen yıl hiç mont bile giymedimBen de bir soru sorayım, kışlık ayakkabı ne tercih ediyorsunuz? Hm zara botları falan iyi midir? Ben bi yağmur çizmesi aldım bir de kuru havalarda sıcak tutacak giydirmesi kolay opsiyon arıyorum.
Aa beni coğrafya konusunda sınıfta bıraktınBizim olduğumuz yerde kış yok, öyle ki ben geçen yıl hiç mont bile giymedimgeçen yıl aile ziyaretine gideceğiz diye sadece bir sürelik giyeceğini düşünüp lcwden bot almıştım çok da sıcak tutuyordu rahattı da, yani umarım öyledir o zamanlar konuşamıyordu tabi onun haricinde bu yıl da spor ayakkabıdan devam edeceğiz gibi. Belki Şubat'ta Mart'ta burkac gün bot giyebilir.
Bende öyle sanıp geimeden önce çok iyi bir markadan bot almıştım elimde patladıAa beni coğrafya konusunda sınıfta bıraktın. Ben de kar kış işleri sendedir diyordum içimden ama açıkçası sevindim sizin adınıza.
Aa aaa gittikçe daha garip bir hal alıyor bu konuşma. Doğunun Kaliforniyası diyebiliriz yani ahahha çok iyiBende öyle sanıp geimeden önce çok iyi bir markadan bot almıştım elimde patladıbizim ilçeye kar tanesi bile düşmüyor ama köylere yağıyordur büyük ihtimalle şuan hala zıbın ve sandalet kombiniyle akşam 5ten sonra ancak çıkabiliyor dışarıya öyle söyleyeyim geçen yıl batıda herkes mont giyerken benim bebenin zıbınla parkta fotoğrafları vardı
Hahaha mumu ya çok güldümAa aaa gittikçe daha garip bir hal alıyor bu konuşma. Doğunun Kaliforniyası diyebiliriz yani ahahha çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?