2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizimki zıplıyor ama zıplamanın gelişimsel bir problem olduğunu düşünmüyorum. Tamamen yaşadığı ortamla ilgili diye düşünüyorum

Koltuğun tepesine çıkıp inmiyor kızlar ne yapıyorsunuz bu durumda düşecek konumda karşıdan izliyorum sinirim bozuluyor.
ben çıkma diyorum, çıkınca dikkat et kendini koru diyorum. son olarak düşmesini bekliyorum ve düşünce "bak anne sözü dinlemezsen böyle olur işte" diyorum

gece terörü de olabilir. fazla uyarana maruz kalmış da olabilir. dişler çıkmadıysa onun etkisi de olabilir. şu aralar biz de bu hallerden muzdaribiz. geceleri uyumak bilmiyor, ağlayarak gezdiriyor bizi evin içinde. doktor gece terörü olabilir 10 gün kadar sürebilir demişti.

Selam kızlar,
10 Eylül benim kızın doğum günüydü, evde arkadaşlar ile birlikte kutladık. Tr den hediye bir gelinligimiz vardı, onu getirmistim buraya, ay kaç gündür üstünden çıkarmıyor:) partyde de onu giydirmistim.
Bu arada kreşe başlayalı 2 hafta oldu, ilk günler severek gitti ama şu sıralar çok ağlıyor istemiyor. Kreşte kaldığı da sadece sabahları 4 saat. Şu sıralar adaptasyon sürecini tekrar başlattık, 2 saat kalıyor. Umarım yakında daha iyiye gider. Bende nefes alabildim biraz, dışarı çıkıp kendi kendime kahve içip alışveriş yapıyorum, çok iyi geliyor.

Doğum günü kutlu olsun prensesin
Ilk başlarda kreşte uyumlu olup, sonradan gitmek istemeyebiliyorlarmış. Umarım kısa sürer.
Ben de bu hafta ortasında başlatacağım ama beynim alttan alta bahane üreterek erteliyor. Olumlu şeyleri bir bir düşünüyorum ama kreşe hazır değilim daha.

İyiki doğmuş bal kız gerçekten kreşe verme fikri o kadar güzel ki insan nefes alıyor kendine vakit ayırıyor. Ama ben bu konuda çok duygusalım nasıl bırakıcam diye çok düşünüyorum. Şuan doğuda böyle bir imkanım yok tabii ama olur da şartlar değişirse en büyük korkum çocuğun değil de benim zorlanmam

Işte tam olarak ben
Kreş düzgün, iş yerimin hemen karşısında. Benimle gidip gelebilecek. Öğretmeninden güzel bahsediyorlar. Kızım zaten kreşe fikren yatkın. Okula gidicem, arkadaşlarımla oyun oynicam, parka gidicem diye dolanıyor evde. Ama aşırı duygusal annesi onu uyutanın kendisi olmayacağı, uyandığında kendisini göremeyeceği, onunla daha az vakit geçireceği için sürekli ağlıyor evde. O da bir düştü ki bu aralar bana. Bugün uyumadan önce yanağımı okşayıp "sen çok güzelsin" dedi. Ben bu kızı nasıl kreşe vereyim Ayrı kalmaya nasıl dayanayım.

Yaaa insanı can evinden vuruyorlar imkanlarınız çok güzel gerçekten ama işte sanki onu terk ediyormuş gibi hissetmek çok kötü ya bunu nasıl aşıcaz hiç bilmiyorum

Yaaa insanı can evinden vuruyorlar imkanlarınız çok güzel gerçekten ama işte sanki onu terk ediyormuş gibi hissetmek çok kötü ya bunu nasıl aşıcaz hiç bilmiyorum
Ben aşamicam sanırım, ama mecbur alışacağım. O alışsın yeter ki, mutlu olsun. 1 ay sürebilirmiş alışması

Ben aşamicam sanırım, ama mecbur alışacağım. O alışsın yeter ki, mutlu olsun. 1 ay sürebilirmiş alışması
Bence o tamamen alıştığı zaman sende alışırsın canım :) ben hep bensiz ne yapacak, hiç benden ayrılmadı ki diye düşünüyorum. Daha babasına bile bırakıp bir yere gitmişligim yok denecek kadar az. Emzirmeyi bırakınca bol bol babasına bırakıp çıkıcam, bunu aşmak gerek

Cok teşekkürler canım
Kreşe bırakmak zor, o 4 saatte bile aklım hep onda. Oryantasyon sürecini daha anneler icin yapıyorlarmış
Bence sizin alışma süreci daha kolay olur, Inci konuşup derdini anlatabiliyor. Benim minnak henüz konuşamadıgi için aklım onda kalıyor. Ama şu da bir gerçek ki evde artık onlara yetemiyoruz. Bir sekilde sosyallesmeleri lazım. Kresinizin iş yerinin karşısında olması harika.

Hiç kolay değil bırakmak ama hayat bu alışmaları lazim
Burda zorunlu eğitim 3 yaşında başlıyor. Yarım gün kreşe gitsin ki seneye hazirlik olsun diye düşündük.

Hiç kolay değil bırakmak ama hayat bu alışmaları lazim
Burda zorunlu eğitim 3 yaşında başlıyor. Yarım gün kreşe gitsin ki seneye hazirlik olsun diye düşündük.
Ayyy 3 yaş çok erken değil mi ya bunu bende çok istiyorum ya yavaş yavaş alışmak lazım. Çok iyi yapmışsınız gerçekten.

Ben de bir soru sorayım, kışlık ayakkabı ne tercih ediyorsunuz? Hm zara botları falan iyi midir? Ben bi yağmur çizmesi aldım bir de kuru havalarda sıcak tutacak giydirmesi kolay opsiyon arıyorum.

Ben de bir soru sorayım, kışlık ayakkabı ne tercih ediyorsunuz? Hm zara botları falan iyi midir? Ben bi yağmur çizmesi aldım bir de kuru havalarda sıcak tutacak giydirmesi kolay opsiyon arıyorum.
Bizim olduğumuz yerde kış yok, öyle ki ben geçen yıl hiç mont bile giymedim geçen yıl aile ziyaretine gideceğiz diye sadece bir sürelik giyeceğini düşünüp lcwden bot almıştım çok da sıcak tutuyordu rahattı da, yani umarım öyledir o zamanlar konuşamıyordu tabi onun haricinde bu yıl da spor ayakkabıdan devam edeceğiz gibi. Belki Şubat'ta Mart'ta burkac gün bot giyebilir.

Aa beni coğrafya konusunda sınıfta bıraktın . Ben de kar kış işleri sendedir diyordum içimden ama açıkçası sevindim sizin adınıza.

Aa beni coğrafya konusunda sınıfta bıraktın . Ben de kar kış işleri sendedir diyordum içimden ama açıkçası sevindim sizin adınıza.
Bende öyle sanıp geimeden önce çok iyi bir markadan bot almıştım elimde patladı bizim ilçeye kar tanesi bile düşmüyor ama köylere yağıyordur büyük ihtimalle şuan hala zıbın ve sandalet kombiniyle akşam 5ten sonra ancak çıkabiliyor dışarıya öyle söyleyeyim geçen yıl batıda herkes mont giyerken benim bebenin zıbınla parkta fotoğrafları vardı

Aa aaa gittikçe daha garip bir hal alıyor bu konuşma. Doğunun Kaliforniyası diyebiliriz yani ahahha çok iyi

Aa aaa gittikçe daha garip bir hal alıyor bu konuşma. Doğunun Kaliforniyası diyebiliriz yani ahahha çok iyi
Hahaha mumu ya çok güldüm yaşattığım hayal kırıklığı için üzgünüm hala dehşet sıcak var güneş aşırı yakıyor valla. Eylül sonunda bile serinlemez mı bir yer, serinlemiyor işte e tabi 48 dereceyi gördükten sonra buna şükrediyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-12-23-34-54-07_dc00545bd3b8828f033a02ac25b2d36d.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…