2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ne uzmanina gittiniz merak ettim
Fizyoterapist gittiğimiz fakat duyu bütünleme ergoterapi falan uygulayan biyer. Bedenle birlikte yeme işini aynu anda çözeceğiz dedi zaten girdiğimiz gibi çocuğu etrafa salıp eksik yanlarını yalnjs gidenleri bize söyledi ve şu şöyle mi yapiyo5 bu böylemi falan sorular sordu notlar aldı falan

İnşallah 10 gun sürer kalıcı olmaz sürekli.huy değiştiriyorlar ya

Merhaba duzeldimi oturuş şekli acaba

Ben de bir soru sorayım, kışlık ayakkabı ne tercih ediyorsunuz? Hm zara botları falan iyi midir? Ben bi yağmur çizmesi aldım bir de kuru havalarda sıcak tutacak giydirmesi kolay opsiyon arıyorum.
Ben geçen sene HM bot kullanmistim, çok memnun kaldım. Yağmur çamurlarda oynadı birşey olmadı.

Ben de bir soru sorayım, kışlık ayakkabı ne tercih ediyorsunuz? Hm zara botları falan iyi midir? Ben bi yağmur çizmesi aldım bir de kuru havalarda sıcak tutacak giydirmesi kolay opsiyon arıyorum.
mumu biz geçen seneyi igorun yağmur çizmesi ve cırt cırtlı bi spor ayakkabı ile geçirdik. gelen hediye bi bot vardı çok beğenmemekle beraber arada giydi. Ama bu sene de bi yağmur çizmesi kuru havalar içinde cırtcırtlı bi ayakkabı ile aynen devam ederim. yağmurda yürüyüp suya basmayı çok seviyor. bu yüzden yağmur çizmesi şart.

İnşallah 10 gun sürer kalıcı olmaz sürekli.huy değiştiriyorlar ya
benimki artık uyanıp mama diye ağlıyor. veya yatağa giderken yemiş olsa dahi mama diye sayıklıyor. M MadameMarieCurie uyku rutini yapmıştır kendine dedi aklıma yattı ama bu rutin nasıl değişecek bilemiyorum Altan.
izleyip göreceğiz

Götürsek benimkine de bikaç sorun söyler büyük ihtimal. Dün parka gittik okuldan çıkan anaokulu çocukları vardı çok kalabalıktı öylece onları izledi. Yaşıtları da vardı bişeylerle ilgileniyodu ama oğlum çok donuk halde sadece gözlemlemeyi tercih etti. Desteklemeye çalıştım olmadı. Büyük bisikletler ve toplar ilgisini çekiyor bide merdivenden inip çıkma hevesi var parkta sadece. Üzüldüm açıkçası herkes aktifken oğlumun sakince izlemesine. Aile içinde tanıdık ortamlarda çok rahat konuşkan ve hareketli aslında. Daha çok sosyalleşmesi lazım, inşallah pasif Bi çocuk ve yetişkin olmaz. Eşime ucundan söyledim parkta niye böyleydi acaba falan diye hemen bana kızdı çocukta kusur arama gözlem yapmış zamanla açılır falan diye

Yağmur çizmesi şart mı diye soracaktım ki yine merakımı gidermişsin

Ben yorgan çıkarıcam, gece üşüyorum

Bizimki karnı tokta olsa karnım acıktı diyor uyumamak için rutin yaptı bir ata karnım ağrıyor anne kaynim ayriyor diyordu

Yani eskilerde olsa öyle derdi cocjk bu değişir diye de şimdi anlam veremiyorum bende ya bizimde büyün çocuklardan korkuyor heleki ustune gelirlerse parkta falan ustune geliyorlar ev ortamında falan oluncada alısamıyor öyle cpcuklara bakalım. Yaşıt ve kendinden küçüklere daha iyi oynuyor:) belki de bana zarar gelmez diye :) salincak binerdi küçükken şimdi çok istemiyor kalkmak istiyor bazı cpcuklarda olurmuş ayakları yerden kesilince falan korku . Evde hiç susmuyor yabancı bi yerde hiç konuşmuyor falan filan gerçi konuşmaya cocuklar yeni yeni geciyor belki de normal ama şimdi dr bile bu tip sağlık dalları ortaya çıktığı için gidim baktırindestek alın vs.. diyolar farkkj bir sektör oluşmuş durumda kına organizasyonu gibi:) cocuk terapisti pedagog, fizyotetapist ergoterapist duyu bütünleme vs..... :) say say bitmez

Gece uyuyamadım, az bir şey daldım onda da rüyamda sınıfta öğretmenleri fosur fosur sigara içiyordu. Uyardım, bakalım çocuğunuzu kreşe kabul edecek miyiz diye küstah küstah konuştular. Allahım ne berbat bir geceydi.

Evet canım, incinin konuşması alışma sürecini kolaylaştıracak gibi. Ama az konuşan çocuklar da kreşte hemen açılıyor zaten, bıdır bıdır konuşuyorlar. Arkadaşın çocuğu 23 aylıkken kreşe başladı, 6-7 kelimesi vardı. Bir anda şakıdı,susturamadık bie daha

Ay gerçekten öyle çok iyi Bi benzetme yaptın. Ben bazen takılıyorum bazı şeylere sonra kendi kendime kızıyorum ya her çocuk farklıdır fıtrat mizaç diye bişey var, yetişkinler de çeşit çeşit huylara sahip sonuçta kimi girişken kimi sessiz oluyor falan sonuçta nörolojik Bi sorunu yok diyorum. Zaten çocuğun göz ameliyatından dolayı doktor hastane fobisi var, zaten her kontrolde kıyamet kopuyor daha iş çıkarma çocuğu yorma diyorum kendime. Birçoğu büyüdükçe düzelecek şeyler çünkü..

Bugün 2.gece olacak memesiz artık cesaretimi topladım ama çok kötüyüm moralim bozuk ben ondan daha bağımlıymısım onunla temasa
Yaaa deme öyle Ben de bu haftasonu başlıcam inşallah aşısı olduktan sonra ciddi Bi sıkıntı yaşamazsak. İçime Bi hüzün çöktü ayrılık acısı gibi Allah vermesin rahatlıcaz ve onlar da kesintisiz uyucak daha sağlıklı olacaklar inşallah

Annemmmm memeeee yapıyor valla içim acıyor ama kızım bağımlılığı abartmasaydı valla 1sene daha emzirirdim

Bence sasirmistir. Benim oglum da baya sosyal bir cocuk aslinda ama ilk defa parka gittiginde ya da oyun grubuna gittiginde oylece kalmisti. Kendimi cok kotu hissetmistim, uzulmustum neden diye. Diger hafta oyun grubuna gittigimizde hemen uyum sagladi. Normal yani bence dert etme, gozlemle tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…