- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #58.101
Fizyoterapist gittiğimiz fakat duyu bütünleme ergoterapi falan uygulayan biyer. Bedenle birlikte yeme işini aynu anda çözeceğiz dedi zaten girdiğimiz gibi çocuğu etrafa salıp eksik yanlarını yalnjs gidenleri bize söyledi ve şu şöyle mi yapiyo5 bu böylemi falan sorular sordu notlar aldı falanNe uzmanina gittiniz merak ettim
İnşallah 10 gun sürerben çıkma diyorum, çıkınca dikkat et kendini koru diyorum. son olarak düşmesini bekliyorum ve düşünce "bak anne sözü dinlemezsen böyle olur işte" diyorum
gece terörü de olabilir. fazla uyarana maruz kalmış da olabilir. dişler çıkmadıysa onun etkisi de olabilir. şu aralar biz de bu hallerden muzdaribiz. geceleri uyumak bilmiyor, ağlayarak gezdiriyor bizi evin içinde. doktor gece terörü olabilir 10 gün kadar sürebilir demişti.
Merhaba duzeldimi oturuş şekli acabaBenim kızım yürüyor koşuyor bile hatta artıkw oturusu yapıyor düzeltiyorum bende uzun vadede etkileri olduğunu söylüyorlar düz taban gibi ama bende w oturabiliyorum yani yerde öyle oturuyorum bana bisi olmamış duzeltmemisler herhalde uzmanlar w oturusu istemiyor düzeltmekte fayda var alismasinlar
Ben geçen sene HM bot kullanmistim, çok memnun kaldım. Yağmur çamurlarda oynadı birşey olmadı.Ben de bir soru sorayım, kışlık ayakkabı ne tercih ediyorsunuz? Hm zara botları falan iyi midir? Ben bi yağmur çizmesi aldım bir de kuru havalarda sıcak tutacak giydirmesi kolay opsiyon arıyorum.
mumu biz geçen seneyi igorun yağmur çizmesi ve cırt cırtlı bi spor ayakkabı ile geçirdik. gelen hediye bi bot vardı çok beğenmemekle beraber arada giydi. Ama bu sene de bi yağmur çizmesi kuru havalar içinde cırtcırtlı bi ayakkabı ile aynen devam ederim. yağmurda yürüyüp suya basmayı çok seviyor. bu yüzden yağmur çizmesi şart.Ben de bir soru sorayım, kışlık ayakkabı ne tercih ediyorsunuz? Hm zara botları falan iyi midir? Ben bi yağmur çizmesi aldım bir de kuru havalarda sıcak tutacak giydirmesi kolay opsiyon arıyorum.
benimki artık uyanıp mama diye ağlıyor. veya yatağa giderken yemiş olsa dahi mama diye sayıklıyor. M MadameMarieCurie uyku rutini yapmıştır kendine dedi aklıma yattı ama bu rutin nasıl değişecek bilemiyorum Altan.İnşallah 10 gun sürerkalıcı olmaz sürekli.huy değiştiriyorlar ya
Götürsek benimkine de bikaç sorun söyler büyük ihtimal. Dün parka gittik okuldan çıkan anaokulu çocukları vardı çok kalabalıktı öylece onları izledi. Yaşıtları da vardı bişeylerle ilgileniyodu ama oğlum çok donuk halde sadece gözlemlemeyi tercih etti. Desteklemeye çalıştım olmadı. Büyük bisikletler ve toplar ilgisini çekiyor bide merdivenden inip çıkma hevesi var parkta sadece. Üzüldüm açıkçası herkes aktifken oğlumun sakince izlemesine. Aile içinde tanıdık ortamlarda çok rahat konuşkan ve hareketli aslında. Daha çok sosyalleşmesi lazım, inşallah pasif Bi çocuk ve yetişkin olmaz. Eşime ucundan söyledim parkta niye böyleydi acaba falan diye hemen bana kızdı çocukta kusur arama gözlem yapmış zamanla açılır falan diyeFizyoterapist gittiğimiz fakat duyu bütünleme ergoterapi falan uygulayan biyer. Bedenle birlikte yeme işini aynu anda çözeceğiz dedi zaten girdiğimiz gibi çocuğu etrafa salıp eksik yanlarını yalnjs gidenleri bize söyledi ve şu şöyle mi yapiyo5 bu böylemi falan sorular sordu notlar aldı falan
Merhaba yok hala öyle oturuyor çok uzun oturacaksa uzatıyorum ayaklarınıMerhaba duzeldimi oturuş şekli acaba
Ben aaşı gününde şehir dışındaydım. 1 hafta geç yaptırdım. Hiçbir yan etkisi olmadı, her zamanki gibiydi.Kızlar 2 yaştaki aşıyı yaptırıp yan etki yaşayan var mı zor mu geçiyor acaba
Yağmur çizmesi şart mı diye soracaktım ki yine merakımı gidermişsinmumu biz geçen seneyi igorun yağmur çizmesi ve cırt cırtlı bi spor ayakkabı ile geçirdik. gelen hediye bi bot vardı çok beğenmemekle beraber arada giydi. Ama bu sene de bi yağmur çizmesi kuru havalar içinde cırtcırtlı bi ayakkabı ile aynen devam ederim. yağmurda yürüyüp suya basmayı çok seviyor. bu yüzden yağmur çizmesi şart.
Ben yorgan çıkarıcam, gece üşüyorumHahaha mumu ya çok güldümyaşattığım hayal kırıklığı için üzgünüm hala dehşet sıcak var güneş aşırı yakıyor valla. Eylül sonunda bile serinlemez mı bir yer, serinlemiyor işte e tabi 48 dereceyi gördükten sonra buna şükrediyoruz
Bizimki karnı tokta olsa karnım acıktı diyor uyumamak içinbenimki artık uyanıp mama diye ağlıyor. veya yatağa giderken yemiş olsa dahi mama diye sayıklıyor. M MadameMarieCurie uyku rutini yapmıştır kendine dedi aklıma yattı ama bu rutin nasıl değişecek bilemiyorum Altan.
izleyip göreceğiz
Yani eskilerde olsa öyle derdi cocjk bu değişir diye de şimdi anlam veremiyorum bende ya bizimde büyün çocuklardan korkuyor heleki ustune gelirlerse parkta falan ustune geliyorlar ev ortamında falan oluncada alısamıyor öyle cpcuklara bakalım. Yaşıt ve kendinden küçüklere daha iyi oynuyor:) belki de bana zarar gelmez diye :) salincak binerdi küçükken şimdi çok istemiyor kalkmak istiyor bazı cpcuklarda olurmuş ayakları yerden kesilince falan korku . Evde hiç susmuyor yabancı bi yerde hiç konuşmuyor falan filan gerçi konuşmaya cocuklar yeni yeni geciyor belki de normal ama şimdi dr bile bu tip sağlık dalları ortaya çıktığı için gidim baktırindestek alın vs.. diyolar farkkj bir sektör oluşmuş durumda kına organizasyonu gibi:) cocuk terapisti pedagog, fizyotetapist ergoterapist duyu bütünleme vs..... :) say say bitmezGötürsek benimkine de bikaç sorun söyler büyük ihtimal. Dün parka gittik okuldan çıkan anaokulu çocukları vardı çok kalabalıktı öylece onları izledi. Yaşıtları da vardı bişeylerle ilgileniyodu ama oğlum çok donuk halde sadece gözlemlemeyi tercih etti. Desteklemeye çalıştım olmadı. Büyük bisikletler ve toplar ilgisini çekiyor bide merdivenden inip çıkma hevesi var parkta sadece. Üzüldüm açıkçası herkes aktifken oğlumun sakince izlemesine. Aile içinde tanıdık ortamlarda çok rahat konuşkan ve hareketli aslında. Daha çok sosyalleşmesi lazım, inşallah pasif Bi çocuk ve yetişkin olmaz. Eşime ucundan söyledim parkta niye böyleydi acaba falan diye hemen bana kızdı çocukta kusur arama gözlem yapmış zamanla açılır falan diye
Gece uyuyamadım, az bir şey daldım onda da rüyamda sınıfta öğretmenleri fosur fosur sigara içiyordu. Uyardım, bakalım çocuğunuzu kreşe kabul edecek miyiz diye küstah küstah konuştular.Cok teşekkürler canım
Kreşe bırakmak zor, o 4 saatte bile aklım hep onda. Oryantasyon sürecini daha anneler icin yapıyorlarmış
Bence sizin alışma süreci daha kolay olur, Inci konuşup derdini anlatabiliyor. Benim minnak henüz konuşamadıgi için aklım onda kalıyor. Ama şu da bir gerçek ki evde artık onlara yetemiyoruz. Bir sekilde sosyallesmeleri lazım. Kresinizin iş yerinin karşısında olması harika.
Ben az önce markete çıktım hala öyle sıcaktı ki parkta duramadık eve geldikBen yorgan çıkarıcam, gece üşüyorum
Ay gerçekten öyle çok iyi Bi benzetme yaptın. Ben bazen takılıyorum bazı şeylere sonra kendi kendime kızıyorum ya her çocuk farklıdır fıtrat mizaç diye bişey var, yetişkinler de çeşit çeşit huylara sahip sonuçta kimi girişken kimi sessiz oluyor falan sonuçta nörolojik Bi sorunu yok diyorum. Zaten çocuğun göz ameliyatından dolayı doktor hastane fobisi var, zaten her kontrolde kıyamet kopuyor daha iş çıkarma çocuğu yorma diyorum kendime. Birçoğu büyüdükçe düzelecek şeyler çünkü..Yani eskilerde olsa öyle derdi cocjk bu değişir diye de şimdi anlam veremiyorum bende ya bizimde büyün çocuklardan korkuyor heleki ustune gelirlerse parkta falan ustune geliyorlar ev ortamında falan oluncada alısamıyor öyle cpcuklara bakalım. Yaşıt ve kendinden küçüklere daha iyi oynuyor:) belki de bana zarar gelmez diye :) salincak binerdi küçükken şimdi çok istemiyor kalkmak istiyor bazı cpcuklarda olurmuş ayakları yerden kesilince falan korku . Evde hiç susmuyor yabancı bi yerde hiç konuşmuyor falan filan gerçi konuşmaya cocuklar yeni yeni geciyor belki de normal ama şimdi dr bile bu tip sağlık dalları ortaya çıktığı için gidim baktırindestek alın vs.. diyolar farkkj bir sektör oluşmuş durumda kına organizasyonu gibi:) cocuk terapisti pedagog, fizyotetapist ergoterapist duyu bütünleme vs..... :) say say bitmez
Yaaa deme öyleBugün 2.gece olacak memesiz artık cesaretimi topladım ama çok kötüyüm moralim bozuk ben ondan daha bağımlıymısım onunla temasa
Annemmmm memeeee yapıyor valla içim acıyor ama kızım bağımlılığı abartmasaydı valla 1sene daha emzirirdimYaaa deme öyleBen de bu haftasonu başlıcam inşallah aşısı olduktan sonra ciddi Bi sıkıntı yaşamazsak. İçime Bi hüzün çöktü ayrılık acısı gibi Allah vermesin rahatlıcaz ve onlar da kesintisiz uyucak daha sağlıklı olacaklar inşallah
Bence sasirmistir. Benim oglum da baya sosyal bir cocuk aslinda ama ilk defa parka gittiginde ya da oyun grubuna gittiginde oylece kalmisti. Kendimi cok kotu hissetmistim, uzulmustum neden diye. Diger hafta oyun grubuna gittigimizde hemen uyum sagladi. Normal yani bence dert etme, gozlemle tabi.Götürsek benimkine de bikaç sorun söyler büyük ihtimal. Dün parka gittik okuldan çıkan anaokulu çocukları vardı çok kalabalıktı öylece onları izledi. Yaşıtları da vardı bişeylerle ilgileniyodu ama oğlum çok donuk halde sadece gözlemlemeyi tercih etti. Desteklemeye çalıştım olmadı. Büyük bisikletler ve toplar ilgisini çekiyor bide merdivenden inip çıkma hevesi var parkta sadece. Üzüldüm açıkçası herkes aktifken oğlumun sakince izlemesine. Aile içinde tanıdık ortamlarda çok rahat konuşkan ve hareketli aslında. Daha çok sosyalleşmesi lazım, inşallah pasif Bi çocuk ve yetişkin olmaz. Eşime ucundan söyledim parkta niye böyleydi acaba falan diye hemen bana kızdı çocukta kusur arama gözlem yapmış zamanla açılır falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?