2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bugün 2.gece olacak memesiz artık cesaretimi topladım ama çok kötüyüm moralim bozuk ben ondan daha bağımlıymısım onunla temasa
Alisiyorsun merak etme :) ben de ilk ayri uyumaya basladigimizda baya ozlemistim. Sonra tek uyumak rahat da geldi. Arada sarilip uyuyoruz yine ogle uykusunda ya da aksam bazen uyanirsa oyle dengeleniyor ozlem
Bir de soyle dusun her yasin bir geregi var. Memeyi birakmak onlarin gelisimlerinin bir parcasi bence. Oyun ablasini cok sever bu ara ona git diyip beni cagiriyor. Eskiden olsa meme diye aglardi ama simdi benimle oynamak istiyoe. Yani buyuyorlar degisiyorlar biz de ayak uyduracagiz yasaya yasaya

Annemmmm memeeee yapıyor valla içim acıyor ama kızım bağımlılığı abartmasaydı valla 1sene daha emzirirdim
Haklısın seni çok iyi anlıyorum 3 ay önce benimki de 5 dk aralıklarla emiyodu çok paniklemiştim 2 yaşa bu kadar yaklaşırken niye böyle oldu diye sonra oyalarayak gün içi emmeleri azaltıp bitirdim ama hala uyku için ve uyku araları full memede. Arada diyorum memesiz uyucaksın artık ihtiyacın yok şu da emmiyo bu da emmiyo diye ama kızıyor bana. Bence iyice konuşmadan memeye methiyeler düzmeden bu işi bitirmemiz lazım, iyice akılları yetince ayrı Bi bağımlılığa dönüşüyor

Valla bilmiyorum parkta daha önceleri de böyle yaptı, bizim sokakta çok çocuk var ama onlara zamanla alıştı büyüklerin arasına çekinmeden giriyor aslında. Oyun grubuna götürsem muhtemelen ordaki oyuncaklara dalar ama başka çocuklarla ilgilenmez daha. Dediğim gibi çok da takılmamaya çalışıyorum zaten büyüdükçe huy değiştirir

Evet çok haklısın büyüyorlar ama gözümüzde hep yenidoğan gibiler kıyamıyoruz

Bende doğum gününde mum üfleyeceksin abla olacaksın artık meme olmayacak diye şartladım. Hala da meme istedikten sonra mum üflüyormuş gibi yapıyor tabi yarabandı memeye koydum o olmasa çok ağlar isterdi

Henuz baska cocuklarla oyun tam kuramiyoe daha kendi dunyalarindalar. Utaniyordur belki, onemli olan iletisime acik olmasi iletisim kurmasi bence.
Evet çok haklısın büyüyorlar ama gözümüzde hep yenidoğan gibiler kıyamıyoruz
Gercekten oyle ben hala bakislarinda yeni dogan halini goruyorum

Kızlar birşey soracağım Instagram'da vs yaşlı psikolog gibi bir adamın videosunu paylaşıyorlar bazen yabancı onun adını bilen var mı aranızda YouTube dan izlemek istiyorum.

Haklısın bizimde dr fobisi var ama bu tarz kişilerin oyunla geçiyor korkmuyorlar dr muayenesi gibi dehil. Ama.yinede beklemekte kendi haline birakmakta faydada var inşallah sonuç alırsak yazarım:))
Ama dediklerinde doğru her cocuk farklı hem.genetik devrede hem de çevresel koşullar vs... Bir kere yaşadıkları zaman dilimini bizimkiler çok farklı dijital dünya hersey çok farklı

Bugün 2.gece olacak memesiz artık cesaretimi topladım ama çok kötüyüm moralim bozuk ben ondan daha bağımlıymısım onunla temasa
Ahh kıyamam. Çocuklar bizden daha kolay alışıyorlar yeni sürece sanki. Onlardan ayrılmak bizi de çok yıpratıyor. Kolayliklar diliyorum, en çok da yüreğine ferahlık

bizim de uzadı bu yaz ama ben deliksiz uyumanın etkisi diye düşündüm. mama vermedim.
Yani memeyi bırakalı deliksiz uyuyor, yemesi çok çok düzeldi, sabah uyandığında da biberon ile mama içiyor. Sanırım bütün bunların hepsi gelişimini güzel etkiledi, çok mutlu oldum

Kızlar selam,
Memeyi bırakalı benim kız 4 cm uzamış Ben mamaya bagliyorum ama 2 yaş gelişimi de olabilir. Sizin bebislerde de bu aralar boy uzaması oldu mu?
Bizimkinin de boyu uzadı bu sıralar ama memeyi bıraktıktan beri en çok iştahı açıldı Anne ne yiyelim diye dolanıyor evde. Sürekli bir şey yemek istiyor boyu 88 cm

Memeyi bırakan bebişlere devam sütü veriyormusunuz kızlar bir şey içmek zorundalar mı yainek sütü hiç vermedim vermeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…