- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #58.141
Vermedik biz. Pek bir şey içme meraklısı değil. Katı yemeklerin yanında az komposto içiyor.Memeyi bırakan bebişlere devam sütü veriyormusunuz kızlar bir şey içmek zorundalar mı yainek sütü hiç vermedim vermeyi düşünmüyorum
dün doktordaydık. devam sütü filan sordum gerek yok yatmadan önce bi çay bardağı süt ver dedi. ama alerjisi vardı hocam dedim .öyleyse ilk başlarda yarı yarıya su ile karıştırıp ver ve gündüz ver. izle eğer sorun yaşamazsanız yani ishal falan olmazsa geceye geç dedi. bizimki gece yatarken çok aranıyor meme yerine. ben de gündüz deneyip gece sütüne geçeceğim inşallah. koyun inek keçi sütü farketmez verebilirsin dedi.Memeyi bırakan bebişlere devam sütü veriyormusunuz kızlar bir şey içmek zorundalar mı yainek sütü hiç vermedim vermeyi düşünmüyorum
bugün bizimkilerin doğum günüsüDaha erken ama ben bugün ilk kez gündüz uykusunda ve az önce gece uykusunda memesiz uyuttumbeklemediğim kadar çabuk ikna oldu ama bacaklarım sallamaktan pert.. bakalım gece uyanmalarında neler olcak İnşallah fazla direnmek ben de pes etmem dua edin kızlar
Ay eveeet meme bırakma derdinden bir an aklımdan çıkmış mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallahbugün bizimkilerin doğum günüsü
nice sağlıklı mutlu senelere
Biz de hastayiz malesef hava cok kotuydu haftasonu carpti malesef. Bize doktor bogazi temiz dedi dun ilac baslamadi ama atesi var gibi, bi soguk alginligi ilaci baslayin dedi. Ne burun temizletiyor ne ilac iciyor napicam bilmiyorum. Gece epey tikandiKızlar biz hastalık sezonunu ilk yağmur ile açtık pazar günü burada bir biraz açık alan biraz kapalı alan havuz var oradan virüs kapmış olabiliriz.En sevmediğim serum fizyolojik ile buruntemizleme yapmamız gerekiyor yoksa uyuyamiyor ya da sıkıntı oluyor neyse ne olur ne olmaz çocuk acile gittik henüz ciğere inmemiş ama boğazda sıkıntı var ağrı kesici verin dedi.Turkiyede olsak ilaç verirdi belki.Agirlasirsa gelin diyor.Once doktora gidin ordan yönlendirir ise gelin..İnşallah iyilesirde tekrar dönmek zorunda kalmayiz.
Maalesef baştan nasıl alistirirsak öyle gidiyor. Geceleri kıyamadık meme ile uyuttuk, sonra ne kadar zor olduğunu gördük. Eğer sallayarak uyutmak istemiyorsan sallama, ilk hafta ağlar ama sonra kendi kendine uykuya dalar. Benim kızımda öyle oldu, umarım senin oglanda çabuk alışırGece birkaç kez uyanıp geri dalmak için meme isteyip ağladı içim parçalandı ya keşke böyle alışmasaydı en baştan.. kucağımda sallanmayı istemedi ayağımda salladım hep öyle uyudu bu sefer de buna alışacak sanırım kızlar napcam yaa hiç uyumadım stresten üzüntüden
Haklısın panik yapıyorum iyice uykusu açılmadan uyusun diye bide dayanamıyorum meme diye ağlamasına ayy bu annelik hiç mantıklı bişey değilMaalesef baştan nasıl alistirirsak öyle gidiyor. Geceleri kıyamadık meme ile uyuttuk, sonra ne kadar zor olduğunu gördük. Eğer sallayarak uyutmak istemiyorsan sallama, ilk hafta ağlar ama sonra kendi kendine uykuya dalar. Benim kızımda öyle oldu, umarım senin oglanda çabuk alışır
Çok haklısın, anne olmadan öne acaip rahat bir insandım. Hani bir atasozumuz varya, köy yanar deli taranır diye, işte o bendimHaklısın panik yapıyorum iyice uykusu açılmadan uyusun diye bide dayanamıyorum meme diye ağlamasına ayy bu annelik hiç mantıklı bişey değil
Kesinlikle ben çok umutsuzdum asla bırakamaz diyodum tiksindirmem lazım anca diyodum ama ona da kıyamıyodum. Azaltmayı zaten 2-3 ay önce başlattık sadece uyku zamanı emmeler kalmıştı bu bile mucizeydi bizim için. Buna da alışacak 3-4 gece ağlar sonra umudu keser desem de çok canım acıyor meme dururken meme için ağlatmakÇok haklısın, anne olmadan öne acaip rahat bir insandım. Hani bir atasozumuz varya, köy yanar deli taranır diye, işte o bendim
Anne olunca hooop herşey değişti. Kaygı, paranoya duygularım birden level atladı. Birazcık rahat olabilsek keşke ama olamayız, bizim DNA mız böyle maalesef
Halbuki dışardan bakılınca, çocuk bu tabi ki ağlayacak çok normal. Bizim için bile aliskanligimizi bırakmak zor. Ama bir gerçek varki onlar herşeye bizden çok daha kolay alışıyor.
Maximum 1 haftada geçecek, biraz sabretKesinlikle ben çok umutsuzdum asla bırakamaz diyodum tiksindirmem lazım anca diyodum ama ona da kıyamıyodum. Azaltmayı zaten 2-3 ay önce başlattık sadece uyku zamanı emmeler kalmıştı bu bile mucizeydi bizim için. Buna da alışacak 3-4 gece ağlar sonra umudu keser desem de çok canım acıyor meme dururken meme için ağlatmakgeçecek hepsi geçecek
Ben kızım asla uyumaz diyordum ama uyuyor şükür sabah çok erken kalkıyor 6 gibi ama inşallah onada alışır. Sen memeye yarabandı yapıştır tepkiyi anlarsın zaten. Hazır olup olmadığınıKesinlikle ben çok umutsuzdum asla bırakamaz diyodum tiksindirmem lazım anca diyodum ama ona da kıyamıyodum. Azaltmayı zaten 2-3 ay önce başlattık sadece uyku zamanı emmeler kalmıştı bu bile mucizeydi bizim için. Buna da alışacak 3-4 gece ağlar sonra umudu keser desem de çok canım acıyor meme dururken meme için ağlatmakgeçecek hepsi geçecek
Valla benimki yara bandını söker atar daha önceden oynadığı bişey çünkü öyle şeylere henüz yeltenmedim. Dün öğlen dün gece ve bugün öğlen uykusunu memesiz ama bol ağlamalı yaptık çok içim acıdıBen kızım asla uyumaz diyordum ama uyuyor şükür sabah çok erken kalkıyor 6 gibi ama inşallah onada alışır. Sen memeye yarabandı yapıştır tepkiyi anlarsın zaten. Hazır olup olmadığını
Zorunda değiller, artık kocaman oldular. Ben de inek sütü vermiyorum. Yoğurt da yemiyor ama ayran kefir vermeye çalışıyorum. Cacık seviyor, onu yiyor.Memeyi bırakan bebişlere devam sütü veriyormusunuz kızlar bir şey içmek zorundalar mı yainek sütü hiç vermedim vermeyi düşünmüyorum
Diren canım, sonu aydınlık bu yolun. Sakın vazgeçmeDaha erken ama ben bugün ilk kez gündüz uykusunda ve az önce gece uykusunda memesiz uyuttumbeklemediğim kadar çabuk ikna oldu ama bacaklarım sallamaktan pert.. bakalım gece uyanmalarında neler olcak İnşallah fazla direnmek ben de pes etmem dua edin kızlar
Çok zorlanıyorum ya az önce çok ağladı uyurken direndim en son uyudu yarım saat geçmeden meme diyerek ağlayarak uyandı. Sanırım gidip sabır taşı alcam bu ayrılık çok acı oluyo ikimize de..Diren canım, sonu aydınlık bu yolun. Sakın vazgeçme
Kesinlikle katılıyorum. 23 ay memede uyuyan, başka nasıl uyuturum dediğim kızım maaşallah yatağında yatıyor, ben sırtını kaşıyorum ve uyuyor.Maalesef baştan nasıl alistirirsak öyle gidiyor. Geceleri kıyamadık meme ile uyuttuk, sonra ne kadar zor olduğunu gördük. Eğer sallayarak uyutmak istemiyorsan sallama, ilk hafta ağlar ama sonra kendi kendine uykuya dalar. Benim kızımda öyle oldu, umarım senin oglanda çabuk alışır
Aslında çok normal ağlaması. Bunu kabul edersen gerisi daha kolay olacak. Konuştun, anlattın epey azalttın zaten. Son noktayı koymak kaldı bir tek. Anne ne kadar kararlı olursa çocuk da o kadar uyum sağlıyor. Sen kendini ikna et, doya doya son kez olduğunu bilerek emzir ve geri adım atma. Birkaç gün bocalaması çok normal. Sen bilirsin ama bu noktaya kadar gelmişken sabır taşına ihtiyaç var mı bilmiyorum. Biz sabır taşı olmuşuz zatenÇok zorlanıyorum ya az önce çok ağladı uyurken direndim en son uyudu yarım saat geçmeden meme diyerek ağlayarak uyandı. Sanırım gidip sabır taşı alcam bu ayrılık çok acı oluyo ikimize de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?