2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay yok artık meme veremem 1.5 gün olmuş ve son emzirmemi bilmemek benim için daha iyi valla kendimi ikna edemiyorum zor tutuyorum vermemek için. Bu gece de Bi deneyelim dün geceden rahat geçerse kullanmam ama sanırım biraz soğutmak gerekecek ya

Kusura bakma 1,5 gün olduğu ayrıntısını kaçırmışım ben. Zoru halletmişsin, kolay gelsin canım

Çok geçmiş olsun . uyuduğu odaya ıhlamur papatya melisa kaynatıp koyarsan buharını solursa sabaha baya açılmış kalkıyor.

Ates inatci dusmuyor 38-38,5, crp yuksek (25), hafif krup gibi oksuruk. Viral dediler. Kizlar sizce ne bu hastalik perisan oldu minnosum
Yaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Okul başlad başlamaz hastalıklar başladı ve okul çocuklarıyla aynı parkta avm de olmak bile minikleri hasta ediyor malesef. Viral Bi enfeksiyon tipik antibiyotik mi verdiler? Kuru dut kürü kandaki enfeksiyonu düşürmede etkili aslında tadı da güzel deneyebilirsin

Antibiyotik vermediler, kuru dut cok iyi fikir cok sagol

Ates inatci dusmuyor 38-38,5, crp yuksek (25), hafif krup gibi oksuruk. Viral dediler. Kizlar sizce ne bu hastalik perisan oldu minnosum
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah hemen toparlar
Benim aklıma hemen eris varyantı geliyor artık ya, inşallah basit soğuk algınlığıdır

bizimde gece birden ateş başladı, sabahında da sürekli düşüp çıkmaya devam etti 38 olunca sağlık ocağına götürdük. Ben soğuk su içiyor olmasına bağladım ama tetikteyim hep. Sadece boğazına baktı hafif tahriş var, ateşi yükselirse acile götürün dedi o kadar. 1 gün sürdü geçti ama şimdi çok hafif burun akıntısı var.

Cok sagol canim. Hic aktif hasta biriyle temas etmedik gibi umarim eris degildir. Haftasonu hava cok esiyordu, ustunu de giydirdim ama orada ruzgar yedi bence. Bi ihtimal de oyun grubunda bulasti. Acik havada yapiliyoe ama 2 gun sonra cikiyor sanki genelde ona denk geliyor. Oyun grubundan da sogudum. Iyilessin goturmeyecegkm diyorum su anda. Bieaz daha buyusun boyle kucukken cok zormus hastalik. Bizim ilk buyuk hastalik oldu atesli. Memeyi de cok aradik. Olsa iyilestirirdi hemen. Iste napalim surec bu kagana da cok gecmis olsun insallah onun da bununla kalir.

Oyyy minik kuzum ya kıyamam ben ona oyun grupları, kreşler vs zaten hastalığın önlenemediği yerlerin basunda ne yazıkkı. Dediğin gibi hava da çarpmış olabilir, batı soğumaya başladı artık. İnsan hastalık durumunda çok vicdan azabı çekiyor bir de memeyi bırakmışsınız için çok yanmıştır eğer içerse 1 tatlı kaşığı zeytinyağına birkaç damla kekik yağı karıştırıp içirmek çok iyi geliyormuş bir arkadaşım tavsiye etmişti. Kekik zaten doğal antibiyotik resmen. Bende aldım deneyeceğim. Çok teşekkür ederiz inşallah hiçbir bebek hasta olmasın, hastalığı ilerlemesin.

Sabır taşı adı üstünde sabır verdiğine inanıyorum.
Gece uykusuna büyük krizle geçtik. Sakinleşmeyince bebek arabasıyla dışarda gezdirerek uyuttuk. İyice gözüm korktu gece de uyanıp aynı krizleri yaşatacak. Sabır taşını aldım çantada duruyo her an sahneye çıkabilir hiç istemesem de

Kızlar 2 yaş kontrolunuz nasıl sağlık ocağında oldukta doktora pazartesi gideceğiz sağlık ocağında 86. Cm kilo 10.80-10.95 arası bisey çıkmıştı sanırım %25 persentile giryouz tam ortalama da değiliz bir tık alfitindayiz ama yemiyor hala ;((

Sİze de geçmiş olsun. Bu zeytinyağı kekik sarımsak işini bu sene deneyesim var benim de.

Kızlar ben elendim ... gece kendini yırtmasına dayanamadım malesef meme verdim anında sakinleşti uyudu yavrum kıyamıyorum hiç ya inşallah pişman olmam emsin Bi süre daha geceleri napıyım

Kızlar ben elendim ... gece kendini yırtmasına dayanamadım malesef meme verdim anında sakinleşti uyudu yavrum kıyamıyorum hiç ya inşallah pişman olmam emsin Bi süre daha geceleri napıyım
Kendin hazir oldugunda bi daha denersin. Hazir olmadan olmuyor. Canini sikma. O zamana kadar memesiz sarilarak uyumayi dene derim. Memesini emsin ama memede uyumasin, sana sarilip kendi kendine uyusun. Biraz zaman alir ama alisir.

Kendin hazir oldugunda bi daha denersin. Hazir olmadan olmuyor. Canini sikma. O zamana kadar memesiz sarilarak uyumayi dene derim. Memesini emsin ama memede uyumasin, sana sarilip kendi kendine uyusun. Biraz zaman alir ama alisir.
Evet Bi süredir hem onu hem kendimi hazırladığımı sanıyodum ama olmamış çok teşekkür ederim dediğini yapcam inşallah

Bizim kız da hastalandı. Gece uyuduktan sonra uyanıp kustu sürekli. Tam sakinleşiyor, rahatlıyor uyuyor tekrar uyanıp kusuyor. Sabah da ishal oldu. Incinin ilk kusması ve ishali. 2 yıldır hiç olmamıştı. Ne kusma, ne ishal. Kreşe başladık, ilk hastalığa 3.günün sonunda merhaba dedik. Fazla erken geldi gözüme. Bu kış nasıl geçecek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…