- 17 Haziran 2015
- 5.116
- 10.779
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #58.621
Ahhh çok haklısın. An'da kalmayı öğrenmek gerek.mervecim inşallah güzel haberler almışsındır
haberdar et bizi de...
bir de bazı şeyleri zamanı gelince düşün. şimdiden kendine yük etme. çünkü eninde sonunda ne kadar planlasak da olacak olan oluyor.
Cok geçmiş olsun canım ikinizede. Diş ve hastalık döneminde çok uyanıyorlar maalesef. Umarım kısa sürede geçer.Nasılsınız kızlar ben şifayı kaptım sanırım kızımdan o fena değil gibi hafta başı pazar günü ateşlendi biraz kirikti pazartesi şimdi benim burnum akıyor basım ağrıyor.Herkese sağlık diliyorum.Bu arada kızımın dişleri çıkıyor gördüm altta biri patlamış öteki patlayacak ağrıyor sorunca kendisi gösteriyor yazık ağrıyor diye.Boyle olunca gece çok uyanıyor iki gecedir uyanınca da ağlıyor buradayım vs sakinlesiyor.
Çok teşekkür ederim nasıl birşey ise parol içiyorum düşmüyor ateşimCok geçmiş olsun canım ikinizede. Diş ve hastalık döneminde çok uyanıyorlar maalesef. Umarım kısa sürede geçer.
Emziriyor musun? Bazen parol yetersiz kalabiliyor, bende influenza olduğumda öyle olmuştu. İnşallah bir an önce düzelir canım.Çok teşekkür ederim nasıl birşey ise parol içiyorum düşmüyor ateşim
Çok geçmiş olsun ikinize de. Benim kızımın ikinci azılarından haber yok henüz. Tetagil vs kullandırıyor musun kızına? Belki biraz rahatlatır. Kendin için de serum taktırmak biraz iyi gelebilir. Bol su, meyve vitamin al. Allah şifa versin.Nasılsınız kızlar ben şifayı kaptım sanırım kızımdan o fena değil gibi hafta başı pazar günü ateşlendi biraz kirikti pazartesi şimdi benim burnum akıyor basım ağrıyor.Herkese sağlık diliyorum.Bu arada kızımın dişleri çıkıyor gördüm altta biri patlamış öteki patlayacak ağrıyor sorunca kendisi gösteriyor yazık ağrıyor diye.Boyle olunca gece çok uyanıyor iki gecedir uyanınca da ağlıyor buradayım vs sakinlesiyor.
Emziriyor musun? Bazen parol yetersiz kalabiliyor, bende influenza olduğumda öyle olmuştu. İnşallah bir an önce düzelir canım.
İnfluenza diye düşündüm bende salgın varmış Türkiye'de de burada da var sanırım bugün markette maskeli insanlar gördüm.Tetagil sürdüm eskiden kalmıştı hoşuna gitti ama işe yaradı mı bilmiyorum artık büyüdüler belki pek yetmiyordur diye düşündüm günde 6 defa veriliyormuş gerçi onuda şimdi sürekli burnunu silerken parmakla sürüyoruz pek iyi olmaz Serum taktırmak pek mümkün değil burada ama elma suyu içtim iyi geldi sanki elma yiyince emziriyorum ama hastayım annecim emme dedim bir iki kere.iyi kızım ateşlenmedi şimdilik ona seviniyorum dün ateşim düşüyordu parol fayda etmedi 4 saate icmemem rağmen sonra gece 1 de aldım sabah ateşim yoktu akşam bir daha çıkar gibi oldu am müthiş bir bas ağrısı ve burun akıntısı var Hastabolunca ne kadar çok şey yaptığımı farkediyorum şimdi kafayı kaldiramayinca eşimden istemek zorunda kalıyorum şunu verirmisin bunu yap vs..Bazen de sinirleniyorumÇok geçmiş olsun ikinize de. Benim kızımın ikinci azılarından haber yok henüz. Tetagil vs kullandırıyor musun kızına? Belki biraz rahatlatır. Kendin için de serum taktırmak biraz iyi gelebilir. Bol su, meyve vitamin al. Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun, bizde ailecek hastayız. Evet şuan Fransa'da gastroenterit (mide ve bağırsak iltihabı) ve influenza salgını var. Kızımi akşam doktora götürdük, bol su icirin, makarna ve pirinç yesin dedi. Bende de müthiş baş ağrısı, mide ağrısı-bulantisi, vücut ağrısı var. Umarım en kısa zamanda iyilesiriz.İnfluenza diye düşündüm bende salgın varmış Türkiye'de de burada da var sanırım bugün markette maskeli insanlar gördüm.Tetagil sürdüm eskiden kalmıştı hoşuna gitti ama işe yaradı mı bilmiyorum artık büyüdüler belki pek yetmiyordur diye düşündüm günde 6 defa veriliyormuş gerçi onuda şimdi sürekli burnunu silerken parmakla sürüyoruz pek iyi olmaz Serum taktırmak pek mümkün değil burada ama elma suyu içtim iyi geldi sanki elma yiyince emziriyorum ama hastayım annecim emme dedim bir iki kere.iyi kızım ateşlenmedi şimdilik ona seviniyorum dün ateşim düşüyordu parol fayda etmedi 4 saate icmemem rağmen sonra gece 1 de aldım sabah ateşim yoktu akşam bir daha çıkar gibi oldu am müthiş bir bas ağrısı ve burun akıntısı var Hastabolunca ne kadar çok şey yaptığımı farkediyorum şimdi kafayı kaldiramayinca eşimden istemek zorunda kalıyorum şunu verirmisin bunu yap vs..Bazen de sinirleniyorum
Çok geçmiş olsun bende de aşırı bas ağrısı var kızımda akşam birşey yemek istemedi ve başını tutuyordu seveceği yiyecek olmasına rağmen sonradan biraz meyve ve avakado yedi.Bende makarna yapayım bizimki de başını tutuyordu.Çok geçmiş olsun, bizde ailecek hastayız. Evet şuan Fransa'da gastroenterit (mide ve bağırsak iltihabı) ve influenza salgını var. Kızımi akşam doktora götürdük, bol su icirin, makarna ve pirinç yesin dedi. Bende de müthiş baş ağrısı, mide ağrısı-bulantisi, vücut ağrısı var. Umarım en kısa zamanda iyilesiriz.
Geçen hafta maskesiz tramvay otobüse falan bindim, kış bitene kadra maskeyi çıkarmam artık.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin salgın çok covid gibi oldu her yer yine inşallah yasaklar gelmez ama maske alışkanlıgı tekrarlanmalı yayılmaz enazından. tuvalet alışkanlıgını çok şükür temmuz ayında hallettik biz gerçi biz haziran doğumluyum 25 aylıkken halletmiş olduk tekrar bebeğim olacagı için mecburdum bu arada doğum yaptım 42 günlük olduk teyzeleriÇok geçmiş olsun bende de aşırı bas ağrısı var kızımda akşam birşey yemek istemedi ve başını tutuyordu seveceği yiyecek olmasına rağmen sonradan biraz meyve ve avakado yedi.Bende makarna yapayım bizimki de başını tutuyordu.
Bu arada kızlar ay olarak çocukların tuvalet eğitim çağı geldi veren var mı ?yaz aylarını mı bekleyeceksiniz pek konuşulmadı benim kızım yazın söylüyordu yaparken üstüne dusmeyince şimdi unuttu.Kisin da böyle zor.Bilemedim.
Birde bol su icir, tek çaresi su dedi doktor.Çok geçmiş olsun bende de aşırı bas ağrısı var kızımda akşam birşey yemek istemedi ve başını tutuyordu seveceği yiyecek olmasına rağmen sonradan biraz meyve ve avakado yedi.Bende makarna yapayım bizimki de başını tutuyordu.
Bu arada kızlar ay olarak çocukların tuvalet eğitim çağı geldi veren var mı ?yaz aylarını mı bekleyeceksiniz pek konuşulmadı benim kızım yazın söylüyordu yaparken üstüne dusmeyince şimdi unuttu.Kisin da böyle zor.Bilemedim.
Nasılsın oksapar nasıl geçti ilk haftanizKızlar selam pazartesi işe başlıyorum bana şans dileyin dualarınız benimle olsun o kadar aradan sonra inşallah güzel bir başlangıç yaparım. Miniğime annem bakacak kismetse insallah hersey çok güzel olur. Dünden beri hasta 2 gecedir geceleri uyanır oldu ilac falan sonra sabahlara kadar oyun. Tam ise başlama vakti bu hastalık iyi olmadı inşallah atlatırız canlar. İş konusu da biyerden baslamak.lazim artık diye düşündüm evde kaldıkça ileride gidesim gelmeyecek yoksa kızımla güzelce vakit geçiriyorduk sıcak yuvamizda aklımda onda kalacak
Hakkınızda hayırlısı olsun canımKızlar selam pazartesi işe başlıyorum bana şans dileyin dualarınız benimle olsun o kadar aradan sonra inşallah güzel bir başlangıç yaparım. Miniğime annem bakacak kismetse insallah hersey çok güzel olur. Dünden beri hasta 2 gecedir geceleri uyanır oldu ilac falan sonra sabahlara kadar oyun. Tam ise başlama vakti bu hastalık iyi olmadı inşallah atlatırız canlar. İş konusu da biyerden baslamak.lazim artık diye düşündüm evde kaldıkça ileride gidesim gelmeyecek yoksa kızımla güzelce vakit geçiriyorduk sıcak yuvamizda aklımda onda kalacak
Umarım bu yıl kimse hastalanmaz ve sağlıklı, sendromsuz bir yıl geçiririzBu yılı da bitiriyoruz yarın kızlar geçen yıl benim için hastanede bronsiolit ile başlamıştı o nedenle hepimize sağlık dolu bir yıl diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?