Arkadaşlar merhaba.
Bizim de kreş, hastalık durumları devam. O kadar alıştım ki öksürmesine. Normalimiz oldu artık. İlkokula başladığında daha az hastalanacak, bağışıklığı gelişmiş olacak diye teselli ediyorum kendimi.
Kreşe uyumu çok şükür iyi kızımın. Öğretmenlerine alıştı ve onunda bir sosyal çevresi oldu. Akşamları arkadaşlarının fotoğraflarına bakıyoruz. Işe servisle gittiğim için servisteki iki genç arkadaşla sürekli muhabbet edip oyun oynuyor. Bizim çok sık görüştüğümüz aile,akraba ortamımız olmadığı için sosyal ilk çevresi benim iş yerim ve kendisinin kreşi oldu.
2 gün önce kreşteki çocuk gelişim uzmanı ile görüştüm genel durumu hakkında. Zamanla çekingenliğinin de gideceğini söyledi. Bu yaş grubunun daha çok bireysel oynadığını, arkadaşlık kurmalarını beklemediğini söyledi. Bu sene kreş bize iyi geldi ama gelecek yıl bebekten dolayı evde olacağım için o kreşe yollayamam. Anaokullarının 36 aylıkken aldığını duydum, onu araştırıp içime sinerse mahallede anaokuluna yollayabilirim. Kardeşinden dolayı evde kalması sanki ona haksızlık gibi geliyor. Şimdiden ikisinin de hakkını gözeterek nasıl davranacağım diye düşünceler içindeyim....
Son olarak, yarın ilk defa gebelik için kadın doğuma gideceğim. 7+1 olacak bebiş. Çok heyecanlıyım. Kese, kalp atışı

Umarım her şey yolundadır