• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Günaydınn :KK49: Benimde güzel gidiyordu taa ki geçen haftaya kadar.. Bulantılarım başladı. Yemek falan yiyebiliyorum ama iştahım yok zorluyorum gibi.. Kilo verdim biraz bu yüzden. Çok şükür yine bu zamana kadar öyle çok bi zorlanmam olmadı:KK51: Bundan sonrada hepimiz için güzel geçer inşallah:dua:
Merhaba sizin cinsiyet bellimi :)

Anladım cnm daha iyi düşünmüşsğn ailenin olması mantıklı biz de eşimin görevi nedeniyle urfadayız ailem İstanbulda aslında benimde annemler gel burada yap dedi ama şimdi kayınvalidem de yakın oturuyor o da bizde kal diyecek diye o sıkıntıya girmek istemedim o yüzden onlar gelsin ben Urfa da yapıyım dedim 🤣 eğer doktorlarla ilgili bilgi alırsam haber ederim sana. A bak buradaki memurlardan bildiğim kadarıyla metrolife de Günnur hanımı lotusta da İmran hanımı övüyorlar onlara da bakarsın
Tmm canım bi araştırırım 😊

Böyle kendini göbek zanneden bir şey var. Ne sert ne yumuşak
Eki Görüntüle 2799637
IMG_20210311_171751.webp

Ne güzel 😍 bu de benim görüşüm sağlıkla daha da büyür inşallah 😅

alışveriş olarak neler almayı planlıyorsunuz? internet sağolsun artık her şeye her yerden erişebiliyoruz :)
ben de beşik vs hep bakıyorum da 4. ay da bitsin ancak öyle alırım sanırım kendimi tutmak adına :)
Ben beşik ana kucağı gibi şeyleri bir de şampuan bez gibi bakım ürünlerini 7. aydan sonra alacağım inşallah şuan baddaniye kıyafet falan alıyorum

Deli gibi bebeğe bir şeyler almak istiyorum. Cinsiyeti belli değil üst baş alamıyorum. Bir battaniyesi var o da çok minnoştu dayanamadım. Beşik falan bakıyorum. Erken onun için de. Ama şimdiden o kadar çok oyuncağı var ki iki çocuk büyür onlarla. Her duyan oyuncak hediye etti. Anneanne babaanne sürekli yağdırıyor zaten. Yani aslında hiçbir şeyi yok ama bir sürü oyuncağı var☺️
Masal kitabı oyuncak bizde de çok kendim anasıfı öğretmeni olduğum için 😅

Canım normalde Kahramanmaraşta yaşıyorum. Burda kontrole gittiğim bi doktor var. Doğumu Urfa'da ailemin yanında yapacağım inşallah . Ailem buraya gelip çok uzun süre kalamazlar, eşim de özel bi şirkette çalıştığı için çok izni yok. Oğlum da küçük birilerinin onunla ilgilenmesi de lazım. Annemler burda yaparsın seninle daha güzel ilgilenebiliriz dediler. Evden çalıştığım için de çok sıkıntı olmayacak 😊 Onun için Urfa'da doğum yapabileceğim bi doktor arıyorum daha çok 😊
Aaa şaşırdım bende Kahramanmaraş ta yaşıyorum uzun yıllardır kime gidiyorsunuz burada

Aaa şaşırdım bende Kahramanmaraş ta yaşıyorum uzun yıllardır kime gidiyorsunuz burada
Semih Yancar'a gidiyorum. Çevremden çok kişi övgüyle söz etti. Ben de tercih ettim. Çok iyi bi doktor mu bilemedim şimdilik. Çok fazla konuşmuyor kontroller sırasında. Herşeyi ben detaylı soruyorum.

Kızlar ikili test yaptırmıştım Papp-a 2.35 çıkmış. Anlayan var mı sizlerin kaçtı? Doktor 4 hafta sonra gel kontrole o zaöan sonucu da gösterirsin dedi. Bende merak ettim açıkcası.
Benimde 1.79 düzeltilmiş 0.75 yazıyor bende anlamıyorum beta ise 80.8düzeltilmiş 1.72 yazıyor için rahat etmesi için bir önceki gebeliğimde beta 25.4 düzeltilmiş mom 072 diğeride 2.9 düzeltilmiş 0.78 bence seninki normal beta yüksekliği down işaret eder papp-a düşüklüğü gebelik geriliği kromozom 18 e işaret eder ama beta ile beraber değet düşük olacak yani düşük olursa genelde endişeleniyor 0.50altı bende değerler kaç ilekaç olması lazım bende bilmiyorum

Semih Yancar'a gidiyorum. Çevremden çok kişi övgüyle söz etti. Ben de tercih ettim. Çok iyi bi doktor mu bilemedim şimdilik. Çok fazla konuşmuyor kontroller sırasında. Herşeyi ben detaylı soruyorum.
Evet eskiden bizim genel sekreterimizdi devletten ayrıldı özele geçti iyi bir doktordur ben genelde hepsini tanırım

Back
X