2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun aman

Mesajını şimdi gördüm canım teşekkür ederim desteğin için. Dinleniyorum elimden geldiğince. İnşallah her şey dediğin gibi olur. Hiç umutsuz değilim.
Ben tecrübesiz olduğum için bişey yazamadım ama forumda benzer sıkıntıları olup düzelen çok anne okudum. Dinlenmeyle umarım geçecektir, geçmiş olsun

Eşimin ablası beni deli ediyor deli. İçli dışlı değiliz, muhatap almam. Zorunlu bir araya gelince merhaba derim o kadar. Uğraşıp duruyor benimle. Biz evlenmeden önce benim hamile olduğumu öğrendik ya onu diline doladı bu aralar. Geçen bana bakıp sırıta sırıta diyor ki "Bebek de ilişkileri garantiye alıyor."

Dedim ya 4 yaşında kızı var diye. Onu da dolduruyor. Bariz dolduruyor. Çocuk yakın zamanda karnımı gösterip eşime dedi ki "Dayı sen bunun babası mısın?" Nasıl desin kendi kendine bunu 4 yaşındaki çocuk? Annesi yokken kızla gayet iyi anlaşıyoruz. Anne gelince çocuk birden değişiyor. Karnıma dokunmak istediğinde pat pat vurmaya başlıyor. Ellerini tutuyorum yapma ablacım diyorum. Annesi sesleniyor "Aaa çocuk kuzenini seviyor ne var bunda?"

Terbiyesiz ve kötü niyetli malesef anlattıklarına göre. Eşin özellikle bebek de ilişkileri garantiye alıyor sözünü duydu mu? Bu tarz konularda iş eşte bitiyor çünkü o tepkisini koyabilir.

Terbiyesiz ve kötü niyetli malesef anlattıklarına göre. Eşin özellikle bebek de ilişkileri garantiye alıyor sözünü duydu mu? Bu tarz konularda iş eşte bitiyor çünkü o tepkisini koyabilir.
Duydu. O da oradaydı. Duyduğumuz an bir göz göze geldik. Ablasına döndü aynı onun yaptığı gibi sırıtarak "Siz o yüzden mi hemen yaptınız?" dedi.

Duydu. O da oradaydı. Duyduğumuz an bir göz göze geldik. Ablasına döndü aynı onun yaptığı gibi sırıtarak "Siz o yüzden mi hemen yaptınız?" dedi.
Neyse ki eşin farkında, umarım gerekirse daha net sert tepki de verebilir. İnsan kardeşi sadece mutlu olsun ister ya, neden eşiyle uğraşıp huzurunu kaçırmak ister ki? Böyle insanları biliyorum zor ama hiç ciddiye almamak, direkt cevabı yapıştırmak gerek. Bazen böyle anlarda kal da gelebiliyor bana öyle olur arada

Küçük kız o kadar korkuyor ki annesinden. Kucağıma yatmıştı, karnımı seviyordu, o sırada kendince bebekle konuşuyordu kıkırdayarak. Anne odaya girdi, kaşlarını çatıp kızına seslendi. Çocuk bir panikle fırladı ki kucağımdan o kadar olur.

Ben o yokmuş gibi davranıyorum. Varlığını görmezden geliyorum. Şimdilik böyle. Ama yarın bir gün bebeğim doğunca bana yaptığı zorbalığı ona yapmaya kalkarsa çirkin yüzümü de görür.

Yaaa cok cok gecmis olsun insallah kisa bi sürede göz acıp kapayıncaya kadar atlatırsınız, tavsiyelere uy ve kendine de bebise de dikkat et

Hadi ya suanlık ben tek folikasıt devsm edıyorum kan degerımde sınıra yakın dıye bekleyelim dedi bızım doktor sevmıyor galıba ılacları
Daha iyi gibi sanki benimki de d vitaminine falan bakmadan verdi hep çekiniyorum kullanmaya. B omega vs iyiydi aslında o yüzden bazen kullanmayı atlıyorum.

Siz mesaj atınca 5 dk sonra doktor arıyor
Erkekmiş hep öyle hissediyordum ben de

inşallah önce ikili testler normal gelir sonra da umarım doktor tahmin yapabilir. Gönlünüze göre olsun
Profiline girip stalklayıp bu mesajı buldum eve erkek anneleri olarak çoğalıyoruz sanırım. İnşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimm.

Çok geçmiş olsun canım ya bana yeşil biber ye demişti sağlık ocağı doktorum...inşallah biran önce atlatırsın.. bir de şu, aralar yaygınmış hafif bir grip oldum diyordun.. Hatta ben de dedim içimden maskeden dolayı normal grip pek yayılmıyor inşallah değilsin diye düşünmüştüm... Kendinize dikkat edin

Çok geçmiş olsun, hafif atlatmana sevindim. Ateş vs olmadı inşallah grip gibi geçiyor?

Covid belası bitmeyecek gibi ya, her yer çok kalabalık iki kat daha dikkat etmemiz gerek
Çok geçmiş olsun bizim iş yerinde de çıkıyor, cok ürküyorum ben de. Acil şifalar, hemencik atlativer
Çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun aman
Yaaa cok cok gecmis olsun insallah kisa bi sürede göz acıp kapayıncaya kadar atlatırsınız, tavsiyelere uy ve kendine de bebise de dikkat et
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimm İyiki varsınız insanın morale ihtiyacı oluyor gerçekten Bu arada bebişe hiç bir etkisi yok merak etmeyin Öyle çok ateşimde olmadı 37.2 ye çıktı en fazla ve 2 gün sürdü sonra düştü. Gerçekten grip gibi yani iyiyim merak etmeyinn

Hadsiz kadın. Ağzının payını vermek lazım böylelerinin ama misliyle. Durup dururken sataşan insana öyle yapmak lazım. Sanane benim ne zaman çocuk yapacağımdan.
Çocuğu garanti olarak görmek de ayrı bi kafa. Yazik çocuğu var bi de. Bana bi arkadaşım beddua etmişti inşallah peşpeşe iki çocuğun olur diye. Asdfgggg. Sen çocuklarını bela olarak görüyorsun demek ki demiştim, o geldi aklıma. Seninki de garanti araci olarak görüyor demek ki çocuğunu.
Neyse ki eşin arkanda, bi de susanlar var ki daha da dellenir herhalde insan.

Benimde kızım olacak sanırım doktor kesin birley söylemeye erken ama yüzde 90 kız dedi sağlıklı olsunlar inşallah.
Kanama alanınız nekadar sürede geçti ? Progestan mı kullandınız sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…