2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sahiden çocuğuna yazık. Ama anne karnındaki bebeğe vurmayı öğütlemek için de ne bileyim

Benimde kızım olacak sanırım doktor kesin birley söylemeye erken ama yüzde 90 kız dedi sağlıklı olsunlar inşallah.
Kanama alanınız nekadar sürede geçti ? Progestan mı kullandınız sizde?
Hayırlı olsun1.5 ay kadar sürdü. Progestan iğne ve fitil kullandım. Bugün yok olmuş dedi çok şükür. Sizde de mi var?

Hayırlı olsun1.5 ay kadar sürdü. Progestan iğne ve fitil kullandım. Bugün yok olmuş dedi çok şükür. Sizde de mi var?
Gözünüz aydın ❤ son kontrole gittiğimde doktorum sana progestan yazmışmıydım dedi hayır dedim kanama alanı görüyorum dedi büyümemesi için progestan hap verdi gece yatmadan bir tane tok yazmış reçeteye. Gece yatmadan içiyorum. Alaha şükürler olsun ki kanamam vs yok dr söylemese bilmicektim ultrasonda gördü.Ama yinede kafama takılı kaldı düşük önleyici ilaç oldugu için morelim bozuldu

Geçmiş olsun canım bizim okulda da bir öğretmen covid oldu korkuyorum ben de

Telaş etme hiç çok önemli bir durum olsa kanaman olur doktor önlem amaçlı veriyor. Bu doktorlar en ufak olumsuz bir şeyde pat pat söylüyorlar duyarsızlaşmışlar fazlaca

Kızlar mide bulantısı azaldı mı sizde bende hala yoğun devamediyor malesef
Benim devam canım prilamsız daha kötüyüm denedim, istifra devam.. öyle öyle geçiyor zaman Çok şükür diyorum yine de 3 ayda düzelir diyorlardı şimdi 4 ay dan sonra rahatlayacaksın diyorlar sabırla 4’ü bekliyorum bu kez

Kızlar mide bulantısı azaldı mı sizde bende hala yoğun devamediyor malesef
Benim giderek artıyor.. 10.haftadan sonra başladı bulantılarım ve ilk başlarda boş boş öğürüyordum fakat dün ilk kez istifra ettim iştahımı da etkiliyor, bazı yemeklere karşı olan tiksintim de henüz geçmedi. 14.haftada geçer diyorlar ama hayırlısı..

Gördükçe beğendikçe durmayız canım ne mümkün bebek mağazasına girmeye bayılıyorum artık hepsi benim olsa diye diye geziyorum

Benim de ayaktayken karnım o kadar yalnız değilsin + 3 kilo ile yola devam ke

Kızlar birşey sormak istiyorum. 24.haftada idari izin başlıyor ya, bunun öncesinde yıllık iznimi de kullanacağım ben. Doğuda görev yapıyorum, dolayısıyla evi kapatıp, eşyaları satıp dönmem gerekecek çünkü doğumdan sonra da ücretsiz izin kullacağım. Zaten o vakte kadar tayinimin çıkacağını ümit ediyorum. Size sorum şu, 24.haftada başlayacak olan idari izin ile ilgili dilekçeyi ne kadar önce verebilirim? Örneğin henüz 16.haftada iken bu dilekçeyi versem kabul edilir mi? Çünkü akabinde yıllık izin işleri, evi dağıtma vs zamana ihtiyacım olacak hazırlıklar için. Ayrıca vereceğimiz dilekçede doktor görüşü istenecek mi, hangi tarihte gebeliğin 24. Haftası olacak gibi gibi. Yoksa önceden değil de tam 24. Hafta civarlarında mı vermek gerekiyor dilekçeyi ve doktor görüşünü? Umarım anlatabilmişimdir.

Canım bence amirine bağlıolur derse sıkıntı yok.. Eğer sıkıntı yaparsa ptt ile de dilekçeni gönderebilme imkanın var mı veya kurumun anlaştığı bir kargo şirketi varsa onunla..hatta oradaki arkadaşlarına dilekçeni 24.hafta tarihi olacak şekilde bırakabilirsin.. Onlar kayda tarihinde sokarlar.. Benim şimdiki amirim o şekilde yapılmasına kesinlikle müsaade etmezdi eski amirim ederdi.

Benimde kızım olacak sanırım doktor kesin birley söylemeye erken ama yüzde 90 kız dedi sağlıklı olsunlar inşallah.
Kanama alanınız nekadar sürede geçti ? Progestan mı kullandınız sizde?
Banada kız dedı ama 12. Hafta da zorlayın a söyledi cok net değil nubtan gördüm dedi. Ben hemen kız diye kendımı hazırladım ismini zaten ayarlamıstımdıger kontrolde kız değilse üzüleceğim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…