2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Şimdiden vermek biraz riskli gibi. Sonuçta şartlar sürekli değişiyor, pat diye ertesi gün işe çağırıyorlar mesela. Ama 24. haftanın tarihini atarak bir dilekçe hazırlayıp arkadaşınıza veya veri hazırlamacıya şimdiden verip, bir hafta öncesinden işleme koymasını isteyebilirsiniz. Bir de bence 24 haftalık gebeliği teyit eden bir rapor isteyebilirler. Ben uzaktan çalışma için dilekçe verirken istediler çünkü gebe olduğumu belirtir bir rapor. Biraz da amire bağlı bu işler, kolaylık sağlayan biriyse her türlü hallolur. Sıkıntısız halledersiniz umarım.

Değişmez inşallah cinsiyrtler bendr çok alıştım kıza

Müdürünüz gıcık bir tipse sıkıntı çıkartabilir. Hem dilekçeyi zamanında verin diyebilir hem de siz şehir dışında olacağım derseniz o da sorun yapabilir. Çünkü idari izinli olanların görev mahalini terk etmesi yasak. Bence risk alıyor gibisiniz çünkü 24.hafta izin olayı her an kaldırabilirler ben çok güvenemiyorum açıkcası.

Şöyle bir durum da var. İdari izindeylen amirin izni dışında şehir dışına çıkılamaz diyor. Ben dilekçede asıl bunu sormak istiyorum. Amirim genel olarak anlayışlı biri ama resmi olarak bana idari iznim de şehir dışında olabileceğimi yazmazsa memuriyetim riske girer. Dolayısıyla ben önceden iznimi alarak ve içim rahat bir şekilde gitmek istiyorum memleketime. Erkenden bu dilekçeyi verebilir miyim diye bu yüzden merak ediyorum

Corona devam ettiği sürece 24.hafta kararının değişeceğini düşünmüyorum. Öyle olsa 60 yaş üstü ve kroni hastaların iznini de kaldırmaları gerekir. İdari izindeylen amirin izni dışında şehir dısında çıkılamaz diyor. Amirin izni olur ise sorun olacağını sanmıyorum. 32.haftaya kadar eşimden uzak tek başıma hamileliğimi geçirmek istemiyorum zaten yalnız olduğum için çok zorlanıyorum. Bilmiyorum ama şu ortamda hamile birine bu konuda sıkıntı çıkartılmaması gerek diye düşünüyorum.

Evet evet ben de aynı şeyi düşünüyordum +1 ben de ekleneyim göbek kardeşliğine N Nevasar

Canım bu aynen amirine bağlı sıkıntı çıkaran çok.. Benim eşim de uzakta ben ihtimal dahi vermiyorum o yüzden denemicem bile..

Organ nakli olan arkadaşımıza nakil olduğu hastaneye kontrol için bile izin vermedi, şehirden ayrılamazsın dedi ki kız onu şikayet etti hastaneden kağıt olmadan veremem dediği için haklı bile çıktı. Hastaneden davet çıkarttılar(hastane ilk kez böyle bir şey yapmış)

bana hayatta vermez o yüzden doğuma kadar yalnızım..hamilelere ne sıkıntılar çektiriyorlar bir bilsen ben bu hafta rapor aldım raporlu olsan da şu gün geleceksin dedi, geleceksin dediği de covid denetimi.. Yani kalabalık ve akşama kadar ayakta olacağım bol tartışma kavgalı cezalı denetim .. Gitmedim haftaya beni mahvedecek biliyorum Sen bunu amirinle konuşmadan bilemezsin..ama izin vermemek de malasef hakkı.

Askeriyede amir sanıyor sanırım kendini

Böyle bir amiri ilk kez duyuyorum, yazık vicdanını yitirmiş. Hastahaneden belge almadan nasıl ispatlayacak hakikaten. Allah yardımcın olsun o amire de azcık merhamet versin. Bizim amir hamileleri değil covid denetimine göndermek sahaya bile çıkartmıyor. Ki hep sahada işi olan bir şubeyiz. Tabi ki işlerin düzgün yürümesi önemli ama insanlık halinden de anlamak lazım.

Ben tecrübesiz olduğum için bişey yazamadım ama forumda benzer sıkıntıları olup düzelen çok anne okudum. Dinlenmeyle umarım geçecektir, geçmiş olsun
İnşallah. Ben burda herkesin diğer tüm hamilelerle ilgili hep yürekten dua edip iyi şeyler dilediğini biliyorum yazsa da yazmasa da, çünkü ben de öyleyim. :) Çok teşekkür ederim.

Çok açık ve net söylüyorum Whatsapp grubuna davet eden, bu grubu kuran ve hala o grupta olan herkesin üyeliği sorgusuz sualsiz kapanacaktır. Af vs asla söz konusu değildir.

Madem öyle bundan sonra böyle !

Ben kendiminkini değişik bilirdim ama seninki resmen kara vicdanlı. Hamileler yatsın, işi diğerlerine yıksın demiyoruz zaten sadece devletin izin verdiği esnekliğe onay vermeli, bu kadar. Sen şimdi 24'te idari izne çıkmayı mı denemicem diyorsun, anlamadım? Hakkımız değil mi bu, çarşaf çarşaf genelde var, o da mı inisiyatife bağlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…