2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar sağlık ocağında idrar testi oluyor dimi? Vajina da bir haftadır çok yanmam var .. su içemediğim için enfeksiyon tekrarladı sanırım hamilelik öncesi de vardı cumartesi muaynem vardı zaten gitmeden elimde hazır idrar testi sonucumla gideyim diyorum da bebeğe zararı oluyor mu gerçekten çok kötü şeyler okudum çok moralim bozuldu

Evet canım hamilelik için kötü bir durum gelinimiz idarar yolu enfeksiyonu olduğu için kesesi delinmişti 6,5 aylık doğum yapmıştı çok şükür yeğenim yaşadı şuan 9 yaşında maşallah çok akıllı bir çocuk sen moralini bozma canım su içmeye çalış içemiyorsan da doktora git tek seferlik suya katılan ilaçtan veriyor benim doktorum öyle yaptı bende de oldu ilk haftalar ben de normalde çok az su içen biriydim ilk hafralar günde bir buçuk litreyi zor içiyordum sonra kendimi zorlaya zorlaya iki litreye çıkardım

Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun .. inşaAllah hemen geçer benimki de günde 5 bardak anca içebiliyorum zorlaya zorlaya .. sonra ayran filan biraz daha sıvı miktarını arttırmaya çalışıyorum elimden geldiğince cumartesi bi olsunda Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…