2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Böbreklere çıkarsa etki eder ama seninki yanma idraryolu efenksiyonu bol su iç limon ye yada suyunu sık yanmayı keki demlersen geçirir ama hamilelikte sıkıntısı var mı bilmiyorum

Bizey sorucam size demir ilacini gunde 2 tane alan varmi vitamin kullanıyorum 3haftadir simdi demir hapida yazdi gyno ferro olandan fakat gunde 2 demis kan tahlili falanda yaptrmadim hani dusuk mu degilmi belli degil daha erken degilmi gunde 2tane almaya

Bizimlede paylaş olurmu doktor bir öneride bulunursa .... ben sade soda içiyorum bebeğe faydalı dediler ondan midem bulanmıyor ama suyun yerini tutarmı bilmiyorum

Ben de gyno ferro kullanıyorum 16.haftadayım 11.haftadan beri kullanıyorum. ve yanında IMOM diye bir besin takviyesi verdi onu da kullanıyorum. Gyno ferro yu günde bir tane kullanmamı söyledi. İki bana da biraz fazla geldi.

Merhaba ben de cinsiyeti öğrendim bugün erkek olacakmış. 12. Haftada kız demişlerdi. Çarşamba günü eşime sürpriz yapacağım umarım değişmez sonradan cinsiyet şu an 14+2 deyim
12. Haftada yüzdelik vermişlermiydi kız olduğu konusunda? Bana da kesin kız dedi ama alışveriş yapmayın dedi..hiçbirşey alamıyorum bu yüzden..

Ben de gyno ferro kullanıyorum 16.haftadayım 11.haftadan beri kullanıyorum. ve yanında IMOM diye bir besin takviyesi verdi onu da kullanıyorum. Gyno ferro yu günde bir tane kullanmamı söyledi. İki bana da biraz fazla geldi.
11 haftadan beri decavit kullaniyorum simdi kan hapi ekledi 2 banada fazla geldi cunku demir eksikligi fazlaysa 2kullaniliuor yada doguma yakin 2ye cikartiliyor diye biliyorum simdilik tek kullanip haftaya randevum var sorucam emin olup oyle devam ederim bide mide bulantisi yapiyormu bnm zaten mide bulantilarim dahada artar diye korkuyorum

Merhaba hanımlar
Bikaç haftadır yoktum. Umarım herkes iyidir bugün 12+3de ikili için kan aldı doktor ultrason baktı ense burun İçin iyi dedi sorun yok dedi. Cinsiyet ne hissediyosun dedi. Eşim erkek hissediyorum dedi bu zamana kadar doktorla merhabalaşması hariç kurduğu ilk cümle sanırım. Hepimiz güldük falan bana sordu nasip sağlıklı olsun ama erkek olabilir dedim. Doktor kız dedi değişmez dimi minik mimik bişiler almaya başlayalım istiyoruz. Eşim kız bebeklere o şımarmalarına falan bayılıyo zaten. Heveslenmişken kırmak istemiyorum ama ne zaman kesin olur bilemedim

Merhaba
bende 2tane alıyorum. Daha önce imom vermişti alerji oldum ve bulantı yaptı bıraktık tek folic kullandım. Geçen hafta yüksek nabız(110-120) ve kalp çarpıntısı ağrısı oldu 2-3 gün peşpeşe. Yazıp sordum doktora günde 2tane demir kullan dedi gynotardiferon al dedi. Bugün 12+3 gittik aynen kullan progesteron kes dedi bana 2li tarama kanı aldı başka bişi istemedi

Kızlar suan 16 haftalık gebeyim bugün ilk defa gögğa kafesim ve sırtım cok agrıyor üşütmedimde yani gögüslerim de kücük anlamadım benm bildigim son 3 ayda bu ağrıların oldugu suan 63-64 kg gebeliğimin başından beri kilo da almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…