2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Allah yardımcınız olsun bnde mutfaga giremiorum kokudan eşim şaşırıp kalıyor inanamıyor .sabah kahvaltıda hiç bişey yiyemiyorum sadece biraz poğoça.ne içsem kusturuyodu son zamanlarda ballı süt denedim o brz iyi gelior sanki. İçebilirseniz deneyin biraz.

Bu bal ve sut olayini baya kisiden duydum aslinda bi denemek lazim tesekkur ederim

Hanımlar 12 haftalıkken cinsiyeti öğrenebilir miyiz? En son 7 haftalıkken kontrole gitmiştim tekrar gittiğim zaman cinsiyeti de öğrenmeyi umuyorum 12 haftalık öğrenen oldu mu
Canım bnm ilk bebeğimde 12 haftalık ta ikili testte doktor emin olmamakla birlikte erkek buyuk ihtimal demişti sonra 14 te kesinleşmişti

Ben Adalet bakanlığında çalışıyorum burada herkes 24. Haftada aldı izinlerini yani idari izinli olanlar Devamsa bizim de öyle olur diye tahmin ediyorum çünkü Hamilelik bu virüs açısından sıkıntılı bir süreç.

Benim de mide bulantım geçsin diye dua ediyorum sürekli sürekli midem kazınıyor yanıyor

Hanımlar bişi sormak istiyorum yazarsanız çok sevinirim az önce tuvalette peçeteyle silince hafif kırmızılık gördüm sizce hemen doktora gitmeli miyim kan gibi değildi hafif renkliydi idrar
Yüksek ihtimal az su içtiğin için öyledir. Bugün bol su iç kontrok et kendini. Kanama türü birşey varsa anlarsın o daha bol oluyor çünkü.

Ayy evet, benim bulantılarım da 11.haftada başladı ilk haftalar çok rahattım oysa.. benim de ilk gebeliğim Sağlık olsun ama bunlar da geçer inşAllah, yaşayıp tecrübe edeceğiz

Gittim doktora kanama alanı vardı Protestan verdi iğne oldum bi de bu Protestanı hap olarak yutsam mı yoksa fitl olarak mı kullansam kullanan var mı aranız da
Ben fitil olarak kullandım böyle kullanınca yan etkileri daha az oluyormuş. Doktoruna yine de bir danış istersen.

Gittim doktora kanama alanı vardı Protestan verdi iğne oldum bi de bu Protestanı hap olarak yutsam mı yoksa fitl olarak mı kullansam kullanan var mı aranız da
Ben sabah fitil olarak gece hap olarak alıyorum sersemleştiritormuş. Sana hangisi rahat geliyorsa öyle yap bence

Uzun süre hap olarak kullandım. Hem sersem yapıyor hem etkisi az oluyor. Fitil olarak kullandıktan sonra daha çok işe yaramaya azalmaya başladı.

Eklenmiyor kuzum Ben de çok araştırdım. Doğum öncesi izni doğum sonrasına ekletmek için 32. haftanda bilfiil çalışıyor olman lazım. 32'de biz yaz tatilinin içinde oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…