- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.398
- 348
- 31
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #11.821
Listemiz görünmüyor kızlarrr sizde görünüyor mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aktarılmıyormuş :/Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Okullar açılalı 2 hafta oldu ben birer hafta rapor aldım. Bugünde kontrolüm vardı heyet aldım kendi doktorumdan 45 gün. Nisan sonuna kadar kurtardım çok şükür. Biraz riskli bi okulda çalışıyorum. İdarecim saolsun kendi dedi 9 ay gelme rahatça doğumunu yap diye.
Görünmüyor, hatta ilk mesajı da sen değil site yazmış gibi duruyor.Listemiz görünmüyor kızlarrr sizde görünüyor mu![]()
Yok yok aynen ben yazmadim ama ne alaka liste nereye gittiiiGörünmüyor, hatta ilk mesajı da sen değil site yazmış gibi duruyor.
Liste var ama tablonuz bozuk ?Listemiz vardi bi zamanlar acaba başına ne gelmiş olabilir sayınKazen ?
Profösyonelce yapamadigimi ben ve gruptaki arkadaşlar olarak farkindaydik ama bu bizi rahatsiz etmiyorduListe var ama tablonuz bozuk ?
Şükürler olsun, gözünüz aydınKızlar Allahıma şükürler olsun herşey yolundaymş şükürler olsun haftasıyla uyumlu çok şükür Allahıma![]()
O zaman pandemide verilen hak Mayıs sonunda 24. Haftada hamilelik iznimi başlatırım eğer okul kapanmazsa Bakanın dediği gibi 2 Temmuza kadar devam edecekse öyle değil miEklenmez maalesef ben de sonrasını çok az buluyorum ama sadece okulun açıldığı tarihten sonrasını ekleyebilirler
Teşekkür ederimDolapta beklemiş soğuk 3 yudum süt içmeyi tavsiye ederim. 1 yudum alıp biraz bekleyip 2. ve 3.yü yudumlayın. Hamileliklerimin son aylarında mide yanmasından uyuyamazdım. Bu işe yaratmıştı. Belki size de iyi gelir. Saraçoğlunda görüp denemiştim bende.
Ben yaptırdımFetal DNA testi yaptıran anneler varmı birşey sormak istiyoruö
Aa emin misiniz ben bunu bilmiyordum 37ye kadar en azından çalışabilir raporu alabilirim sanıyordumEklenmiyor kuzumBen de çok araştırdım. Doğum öncesi izni doğum sonrasına ekletmek için 32. haftanda bilfiil çalışıyor olman lazım. 32'de biz yaz tatilinin içinde oluyoruz.
İçerim tabiiiBenim yerime de iç ohhhh miss gibii![]()
Bende görünüyorListemiz görünmüyor kızlarrr sizde görünüyor mu![]()
Evet canım hamilelik için kötü bir durum gelinimiz idarar yolu enfeksiyonu olduğu için kesesi delinmişti 6,5 aylık doğum yapmıştı çok şükür yeğenim yaşadı şuan 9 yaşında maşallah çok akıllı bir çocuk sen moralini bozma canım su içmeye çalış içemiyorsan da doktora git tek seferlik suya katılan ilaçtan veriyor benim doktorum öyle yaptı bende de oldu ilk haftalar ben de normalde çok az su içen biriydim ilk hafralar günde bir buçuk litreyi zor içiyordum sonra kendimi zorlaya zorlaya iki litreye çıkardımKızlar sağlık ocağında idrar testi oluyor dimi? Vajina da bir haftadır çok yanmam var .. su içemediğim için enfeksiyon tekrarladı sanırım hamilelik öncesi de vardıcumartesi muaynem vardı zaten gitmeden elimde hazır idrar testi sonucumla gideyim diyorum da
bebeğe zararı oluyor mu gerçekten çok kötü şeyler okudum çok moralim bozuldu
![]()
Bende öğretmenim şuan yıkıldım ya sonrasına aktarırım diyordum hepEklenmiyor kuzumBen de çok araştırdım. Doğum öncesi izni doğum sonrasına ekletmek için 32. haftanda bilfiil çalışıyor olman lazım. 32'de biz yaz tatilinin içinde oluyoruz.
Yaa çok üzüldümEvet canım hamilelik için kötü bir durum gelinimiz idarar yolu enfeksiyonu olduğu için kesesi delinmişti 6,5 aylık doğum yapmıştı çok şükür yeğenim yaşadı şuan 9 yaşında maşallah çok akıllı bir çocuk sen moralini bozma canım su içmeye çalış içemiyorsan da doktora git tek seferlik suya katılan ilaçtan veriyor benim doktorum öyle yaptı bende de oldu ilk haftalar ben de normalde çok az su içen biriydim ilk hafralar günde bir buçuk litreyi zor içiyordum sonra kendimi zorlaya zorlaya iki litreye çıkardım
Çok teşekkür ederim bi de nasıl olacak derine koymak biraz zor değil miUzun süre hap olarak kullandım. Hem sersem yapıyor hem etkisi az oluyor. Fitil olarak kullandıktan sonra daha çok işe yaramaya azalmaya başladı.