2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz 12+0 hamileyim ama yemeklerden sonra genellikle midem bulanıyor aslında daha çok su içince midem bulanıyor sudan midesi bulanan varmı ? Su içmeye hasret kaldım Acaba bebeğe bi zararı olurmu ?

O zaman pandemide verilen hak Mayıs sonunda 24. Haftada hamilelik iznimi başlatırım eğer okul kapanmazsa Bakanın dediği gibi 2 Temmuza kadar devam edecekse öyle değil mi
Evet, yüz yüzeye devam edeceksek ben de Ramazan Bayramı'nda idari izne çıkacağım. Sona ekletemiyoruz bari önden kullanalım.

Ben sabahlari çok iyiym dolu dolu kahvalti yapiyorum, sabah dedigim ögleni buluyo tabi. Saat 4den sonra bende bulantı basliyo, halbuki 3-4 gibi iki tane prilam iciyorum. Suyu sadece ilaclarla iciyorum, aksamlari adam akıllı yiyemiyorum ama yemezsem daha kötü oluyorum, düzgün beslenemedigin ve su içermediğim icin cok vicdan azabı çekiyorum, hadi vitaminler vs beslenmeyi biraz idare eder belki ama suyun yerini hicbisey tutmaz ki yarın öbür gün Enfeksiyon sebebiyle erken dogum riskim olsa veya bebegin suyu az olsa ne kadar suclarim kendimi diye düşünüyorum ama içemiyorum bulantilardan cevap gibi olmadi ama icimi döküverdim arkadaşım kusura bakma

O zaman pandemide verilen hak Mayıs sonunda 24. Haftada hamilelik iznimi başlatırım eğer okul kapanmazsa Bakanın dediği gibi 2 Temmuza kadar devam edecekse öyle değil mi
Aynen öyle benim de 24. haftam tam mayıs sonuna denk geliyor. söyledim müdüre şimdiden ayrılacağım diye.

Ama duygularımada tercüman oldun bende folik asit kullanıyorum onunla birlkte bir yudum su başka yok gece bulantıda uyuyamıyorum en çok merak ettiğim şu önümüzdeki haftalardan sonra geçermi bu durum yani doğuma kadarda böyle gitmez inşallah

Önemli olan bulantılar geçtikten sonra içmek o zaman bol bol içer telafi ederdiniz üzmeyin kendinizi sonuçta sizin elinizde olan bir şey değil şuan

Önemli olan bulantılar geçtikten sonra içmek o zaman bol bol içer telafi ederdiniz üzmeyin kendinizi sonuçta sizin elinizde olan bir şey değil şuan
Ya ben de öyle diyorum ama 12 haftayi da bitirdim hala deva ediyor, bulanmak değil düzgün beslenememek beni üzüyor artık hayırlısı napiyim

Artık bu haftadan sonra yavaş yavaş azalır diye umut ediyorum yaa doğuma kadar olmaz da.. üzülme çoğumuz böyleyiz baksana, insallah 1-2 haftaya kadar normale döneriz

Ben de öyle düşünüyorum ama idari izinde online devam etmek zorunlu mu acaba onu bilmiyorum

Dediğim yaz tatilinde olan öğretmenler için geçerli, siz farklı bir kurumdaysanız süreciniz farklı işler.
Dediğim yaz tatilinde olan öğretmenler için geçerli, siz farklı bir kurumdaysanız süreciniz farklı işler.
MEB de öğretmenim ben de şaşkınlıktan belirtmedim ben hep 5 hafta doğum öncesi izni de kullanırım diye düşünüyordum çok üzüldüm..

Ben de öyle düşünüyorum ama idari izinde online devam etmek zorunlu mu acaba onu bilmiyorum

Hayır değiliz ek dersi de almıyoruz online ders de vermiyoruz
O idareye göre değişiyor ne yazık ki. Mesela Aralık'ta idari izne çıkacak olan arkadaşa zaten "uzaktan eğitimde zaten evdesin. Uzaktan eğitime başlandığında öğretmen kimse o devam etmek zorunda." dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum, arkadaş da çok sorun etmediği için devam etti. Biz okul öncesi olduğumuz için derslerimiz çok yoğun değil, başka branşsanız zor olabilir.

Canım bende içemiyorum.. sabah kahvaltı yaparken kahvaltı arasında nefesimi tutup iki bardak içiyorum .. ardından tatlı bir şeyler yiyorum ki susayıp su içebileyim diye öyle de öğlen bi iki bardak içiyorum ama suyun hemen ardından yediğim şeye devam ediyorum öğüre öğüre tutmaya çalışıyorum kendimi .. bide akşam prilamla bir bardak anca o bir kaç mesaj önce de yazdım hatta enfeksiyonda oldum sanırım bu sebeple bu içtiklerim elbette yeterli değil inan çok susuzum bende ayran, meyve suyu gibi şeyler içmeye çalışıyorum sıvı miktarını arttırmak için .. ben bunları yapıyorum ama yeterli değil biliyorum
Annem de böyleymiş benim 9 ay su içemedim diyor öyle olur diye çok korkuyorum cuma günü 15+0 olucam geçmedi ... cumartesi doktora gidicem bir önerisi olur belki

Aa çok ilginç bugun daha nelere şaşıracağım acaba okulumdaki 60 yaş üstü öğretmen de gebe arkadaşım da idari izinli ve online ders vermiyorlar..

Aa çok ilginç bugun daha nelere şaşıracağım acaba okulumdaki 60 yaş üstü öğretmen de gebe arkadaşım da idari izinli ve online ders vermiyorlar..
İnşallah sadece bizimkinin enteresanlığıdır. Aynı arkadaşa "İdari izinden dönünce 32-37 arası çalışmak zorundasın" da dediler. (Çalışamaz raporu alsa kabul etmeyeceklerdi yani) Şimdi bir kez daha düşününce, evet evet bence bizim idare sorunlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…