- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.841
Dediğim yaz tatilinde olan öğretmenler için geçerli, siz farklı bir kurumdaysanız süreciniz farklı işler.Aa emin misiniz ben bunu bilmiyordum 37ye kadar en azından çalışabilir raporu alabilirim sanıyordum
Evet, yüz yüzeye devam edeceksek ben de Ramazan Bayramı'nda idari izne çıkacağım. Sona ekletemiyoruz bari önden kullanalım.O zaman pandemide verilen hak Mayıs sonunda 24. Haftada hamilelik iznimi başlatırım eğer okul kapanmazsa Bakanın dediği gibi 2 Temmuza kadar devam edecekse öyle değil mi
Ben sabahlari çok iyiym dolu dolu kahvalti yapiyorum, sabah dedigim ögleni buluyo tabi. Saat 4den sonra bende bulantı basliyo, halbuki 3-4 gibi iki tane prilam iciyorum. Suyu sadece ilaclarla iciyorum, aksamlari adam akıllı yiyemiyorum ama yemezsem daha kötü oluyorum, düzgün beslenemedigin ve su içermediğim icin cok vicdan azabı çekiyorum, hadi vitaminler vs beslenmeyi biraz idare eder belki ama suyun yerini hicbisey tutmaz ki yarın öbür gün Enfeksiyon sebebiyle erken dogum riskim olsa veya bebegin suyu az olsa ne kadar suclarim kendimi diye düşünüyorum ama içemiyorum bulantilardanKızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz 12+0 hamileyim ama yemeklerden sonra genellikle midem bulanıyor aslında daha çok su içince midem bulanıyor sudan midesi bulanan varmı ? Su içmeye hasret kaldımAcaba bebeğe bi zararı olurmu ?
Aynen öyle benim de 24. haftam tam mayıs sonuna denk geliyor. söyledim müdüre şimdiden ayrılacağım diye.O zaman pandemide verilen hak Mayıs sonunda 24. Haftada hamilelik iznimi başlatırım eğer okul kapanmazsa Bakanın dediği gibi 2 Temmuza kadar devam edecekse öyle değil mi
Ama duygularımada tercüman oldun bende folik asit kullanıyorum onunla birlkte bir yudum su başka yok gece bulantıda uyuyamıyorum en çok merak ettiğim şu önümüzdeki haftalardan sonra geçermi bu durum yani doğuma kadarda böyle gitmez inşallahBen sabahlari çok iyiym dolu dolu kahvalti yapiyorum, sabah dedigim ögleni buluyo tabi. Saat 4den sonra bende bulantı basliyo, halbuki 3-4 gibi iki tane prilam iciyorum. Suyu sadece ilaclarla iciyorum, aksamlari adam akıllı yiyemiyorum ama yemezsem daha kötü oluyorum, düzgün beslenemedigin ve su içermediğim icin cok vicdan azabı çekiyorum, hadi vitaminler vs beslenmeyi biraz idare eder belki ama suyun yerini hicbisey tutmaz ki yarın öbür gün Enfeksiyon sebebiyle erken dogum riskim olsa veya bebegin suyu az olsa ne kadar suclarim kendimi diye düşünüyorum ama içemiyorum bulantilardancevap gibi olmadi ama icimi döküverdim arkadaşım kusura bakma
Önemli olan bulantılar geçtikten sonra içmek o zaman bol bol içer telafi ederdiniz üzmeyin kendinizi sonuçta sizin elinizde olan bir şey değil şuanBen sabahlari çok iyiym dolu dolu kahvalti yapiyorum, sabah dedigim ögleni buluyo tabi. Saat 4den sonra bende bulantı basliyo, halbuki 3-4 gibi iki tane prilam iciyorum. Suyu sadece ilaclarla iciyorum, aksamlari adam akıllı yiyemiyorum ama yemezsem daha kötü oluyorum, düzgün beslenemedigin ve su içermediğim icin cok vicdan azabı çekiyorum, hadi vitaminler vs beslenmeyi biraz idare eder belki ama suyun yerini hicbisey tutmaz ki yarın öbür gün Enfeksiyon sebebiyle erken dogum riskim olsa veya bebegin suyu az olsa ne kadar suclarim kendimi diye düşünüyorum ama içemiyorum bulantilardancevap gibi olmadi ama icimi döküverdim arkadaşım kusura bakma
Ya ben de öyle diyorum ama 12 haftayi da bitirdim hala deva ediyor, bulanmak değil düzgün beslenememek beni üzüyor artık hayırlısı napiyimÖnemli olan bulantılar geçtikten sonra içmek o zaman bol bol içer telafi ederdiniz üzmeyin kendinizi sonuçta sizin elinizde olan bir şey değil şuan
Artık bu haftadan sonra yavaş yavaş azalır diye umut ediyorum yaa doğuma kadar olmaz da.. üzülme çoğumuz böyleyiz baksana, insallah 1-2 haftaya kadar normale dönerizAma duygularımada tercüman oldun bende folik asit kullanıyorum onunla birlkte bir yudum su başka yok gece bulantıda uyuyamıyorum en çok merak ettiğim şu önümüzdeki haftalardan sonra geçermi bu durum yani doğuma kadarda böyle gitmez inşallah
Çok teşekkür ederm kuzum Allah razı olsnŞükürler olsun, gözünüz aydın
Ben de öyle düşünüyorum ama idari izinde online devam etmek zorunlu mu acaba onu bilmiyorumO zaman pandemide verilen hak Mayıs sonunda 24. Haftada hamilelik iznimi başlatırım eğer okul kapanmazsa Bakanın dediği gibi 2 Temmuza kadar devam edecekse öyle değil mi
Dediğim yaz tatilinde olan öğretmenler için geçerli, siz farklı bir kurumdaysanız süreciniz farklı işler.
MEB de öğretmenim ben de şaşkınlıktan belirtmedim ben hep 5 hafta doğum öncesi izni de kullanırım diye düşünüyordum çok üzüldüm..Dediğim yaz tatilinde olan öğretmenler için geçerli, siz farklı bir kurumdaysanız süreciniz farklı işler.
Hayır değiliz ek dersi de almıyoruz online ders de vermiyoruzBen de öyle düşünüyorum ama idari izinde online devam etmek zorunlu mu acaba onu bilmiyorum
Hayır hayır zor değil öyle çok derine gerek yok ben o kadar zorlamıyorum ama üstüne yatıyorum 1 2 saat akmasın diye bir deneyin olmazsa ağızdan alırsınız.Çok teşekkür ederim bi de nasıl olacak derine koymak biraz zor değil mi
Ben yaptırdım sorabilirsin canımFetal DNA testi yaptıran anneler varmı birşey sormak istiyoruö
Ben de öyle düşünüyorum ama idari izinde online devam etmek zorunlu mu acaba onu bilmiyorum
O idareye göre değişiyor ne yazık ki. Mesela Aralık'ta idari izne çıkacak olan arkadaşa zaten "uzaktan eğitimde zaten evdesin. Uzaktan eğitime başlandığında öğretmen kimse o devam etmek zorunda." dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum, arkadaş da çok sorun etmediği için devam etti. Biz okul öncesi olduğumuz için derslerimiz çok yoğun değil, başka branşsanız zor olabilir.Hayır değiliz ek dersi de almıyoruz online ders de vermiyoruz
Canım bende içemiyorum.. sabah kahvaltı yaparken kahvaltı arasında nefesimi tutup iki bardak içiyorum .. ardından tatlı bir şeyler yiyorum ki susayıp su içebileyim diye öyle de öğlen bi iki bardak içiyorum ama suyun hemen ardından yediğim şeye devam ediyorum öğüre öğüre tutmaya çalışıyorum kendimi .. bide akşam prilamla bir bardak anca oKızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz 12+0 hamileyim ama yemeklerden sonra genellikle midem bulanıyor aslında daha çok su içince midem bulanıyor sudan midesi bulanan varmı ? Su içmeye hasret kaldımAcaba bebeğe bi zararı olurmu ?
Valla kendime de üzülüyorum, aynı durumda olanlara da üzülüyorum.MEB de öğretmenim ben de şaşkınlıktan belirtmedim ben hep 5 hafta doğum öncesi izni de kullanırım diye düşünüyordum çok üzüldüm..
Aa çok ilginç bugun daha nelere şaşıracağım acabaO idareye göre değişiyor ne yazık ki. Mesela Aralık'ta idari izne çıkacak olan arkadaşa zaten "uzaktan eğitimde zaten evdesin. Uzaktan eğitime başlandığında öğretmen kimse o devam etmek zorunda." dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum, arkadaş da çok sorun etmediği için devam etti. Biz okul öncesi olduğumuz için derslerimiz çok yoğun değil, başka branşsanız zor olabilir.
İnşallah sadece bizimkinin enteresanlığıdır. Aynı arkadaşa "İdari izinden dönünce 32-37 arası çalışmak zorundasın" da dediler. (Çalışamaz raporu alsa kabul etmeyeceklerdi yani) Şimdi bir kez daha düşününce, evet evet bence bizim idare sorunluAa çok ilginç bugun daha nelere şaşıracağım acabaokulumdaki 60 yaş üstü öğretmen de gebe arkadaşım da idari izinli ve online ders vermiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?