- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.781
Arkadaşım Erdem hastanesine gidiyor epey memnun 2.çocuğu yine ona gidiyor. Yengemler de medivia’ya gitti ama orası uzak kalabilir size, çengelköy tarafındaArkadaslar istanbul anadolu yakasında yaşayıp sancaktpe cekmekoy pendik belki Ümraniye bölgelerinde hastane tavsiye edecek olan var mi? Mümkünse bayan doktor . Fiyatlari ortalama bir hastahane var mı
Yani bir normal dogumun 10 bin olmadığı, insan gibi muamele edilen, ne bileyim anestezi vuracakken doktorun tutun "şu"nu uğraştırmasin beni gibi asagilayici konusmayacagi kadar en azından insana deger veren... cok sey mi istiyoruz... bir sey bir yerde cok oldu mu hic kiymeti kalmiyor, istanbul boyle bir yer.. insanin zerre kadar kıymeti yok... bir keresinde otobüste bayildiydim da gene kendim ayılıp inmistim kimse de ilgilenmemis hatta yer bile vermemişti... konudan konuya atladim ama aslinda mevzu aynı :)
Biraz sıkıldım bu konuda dert yanıyorum....
Merhaba ben 24. haftada izin olayının kalkacağını düşünmüyorum. (öğretmen olduğunuzu varsayarak yazıyorum) Henüz öğretmenlerin hiçbirini aşılamamışken 24. hafta iznini kaldırmazlar. Resmi dilekçeler 15 gün geçerli olduğu için minimum 15 gün kala dilekçenizi vermelisiniz. Tabi doktortan hangi haftada olduğunuzu gösterir belge ile.Corona devam ettiği sürece 24.hafta kararının değişeceğini düşünmüyorum. Öyle olsa 60 yaş üstü ve kroni hastaların iznini de kaldırmaları gerekir. İdari izindeylen amirin izni dışında şehir dısında çıkılamaz diyor. Amirin izni olur ise sorun olacağını sanmıyorum. 32.haftaya kadar eşimden uzak tek başıma hamileliğimi geçirmek istemiyorum zaten yalnız olduğum için çok zorlanıyorum. Bilmiyorum ama şu ortamda hamile birine bu konuda sıkıntı çıkartılmaması gerek diye düşünüyorum.
Ben öğretmenim bizim doğum öncesi 8 hafta izin yaz tatiline denk geliyor ben doğum öncesini doğum sonrasına ekletmeyi istiyorum doğum sonrası 8 hafta çok az bir süre çünkü ama yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına eklememe gibi bir durum olur mu acabaMerhaba ben 24. haftada izin olayının kalkacağını düşünmüyorum. (öğretmen olduğunuzu varsayarak yazıyorum) Henüz öğretmenlerin hiçbirini aşılamamışken 24. hafta iznini kaldırmazlar. Resmi dilekçeler 15 gün geçerli olduğu için minimum 15 gün kala dilekçenizi vermelisiniz. Tabi doktortan hangi haftada olduğunuzu gösterir belge ile.
Merhaba benim de doğum öncesi izinlerim yaz tatiline denk geliyor ve yönetmeliği baya inceledim. Maalesef yaz tatiline gelen izinler yanıyorBen öğretmenim bizim doğum öncesi 8 hafta izin yaz tatiline denk geliyor ben doğum öncesini doğum sonrasına ekletmeyi istiyorum doğum sonrası 8 hafta çok az bir süre çünkü ama yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına eklememe gibi bir durum olur mu acaba
Ben Kartal Umut hastanesine gidiyorum. Hamile kalmadan da oraya gidiyordum zaten çok memnunum tavsiye ederim. Kadın doktorda var ama ben Fatih Birol a gidiyorum. Muayenesi 120tl. Doğum ücretini konuşmadım ama 5-6 bindir maksimum.Arkadaslar istanbul anadolu yakasında yaşayıp sancaktpe cekmekoy pendik belki Ümraniye bölgelerinde hastane tavsiye edecek olan var mi? Mümkünse bayan doktor . Fiyatlari ortalama bir hastahane var mı
Yani bir normal dogumun 10 bin olmadığı, insan gibi muamele edilen, ne bileyim anestezi vuracakken doktorun tutun "şu"nu uğraştırmasin beni gibi asagilayici konusmayacagi kadar en azından insana deger veren... cok sey mi istiyoruz... bir sey bir yerde cok oldu mu hic kiymeti kalmiyor, istanbul boyle bir yer.. insanin zerre kadar kıymeti yok... bir keresinde otobüste bayildiydim da gene kendim ayılıp inmistim kimse de ilgilenmemis hatta yer bile vermemişti... konudan konuya atladim ama aslinda mevzu aynı :)
Biraz sıkıldım bu konuda dert yanıyorum....
Benim bulantılarımda 11-12. Haftada başladı normalde daha erken başlıyor. Suan 16 haftalık olduk ama hala ataklar geliyorPrilam bulantı için kullanılıyor sanırım? Ben hiç kullanmadım ve henüz 13.haftadayımİnanın ben de hiç bilmiyorum, acemiyim ama 14.haftadan sonra geçer diyorlar. inşAllah bizim bulantılarımız da geçer ve keyifli bir hamilelik dönemi geçiririz
Maşallah. Benim de iki oğlum var kız istiyorum ama üçüncü erkek yola çıkmış geliyor gibi hissediyorum.Kızdı hep istediğimizİlk (ve muhtemelen de tek olacak) çocuğumuz bu.
Dolapta beklemiş soğuk 3 yudum süt içmeyi tavsiye ederim. 1 yudum alıp biraz bekleyip 2. ve 3.yü yudumlayın. Hamileliklerimin son aylarında mide yanmasından uyuyamazdım. Bu işe yaratmıştı. Belki size de iyi gelir. Saraçoğlunda görüp denemiştim bende.Benim mide yanmam çok oluyor bir de bel fıtığından kaynaklı bel ağrım ve halsizliğim çok eskiden bu kadar halsiz değildim son bir iki haftadır hep yorgun hissediyorum başka bir şikayetim yok çok şükür sağlıkla geçsin inşallah hamilelik
Doktordan gelince bize de yaz dualarimiz srninlrKızlar bugün devletten dayanamadm randevu aldm 12 de çok korkuyorum 11+4 üm şuan ne olur dua edin hayırlı haberler vermek nasip olsun buraya
Tatlim idrarinin kirmiziya yakin gelmesi ya suyu az iciyorsun ya enfeksiyon varHanımlar bişi sormak istiyorum yazarsanız çok sevinirim az önce tuvalette peçeteyle silince hafif kırmızılık gördüm sizce hemen doktora gitmeli miyim kan gibi değildi hafif renkliydi idrar
Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Okullar açılalı 2 hafta oldu ben birer hafta rapor aldım. Bugünde kontrolüm vardı heyet aldım kendi doktorumdan 45 gün. Nisan sonuna kadar kurtardım çok şükür. Biraz riskli bi okulda çalışıyorum. İdarecim saolsun kendi dedi 9 ay gelme rahatça doğumunu yap diye.Ben öğretmenim bizim doğum öncesi 8 hafta izin yaz tatiline denk geliyor ben doğum öncesini doğum sonrasına ekletmeyi istiyorum doğum sonrası 8 hafta çok az bir süre çünkü ama yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına eklememe gibi bir durum olur mu acaba
36 dan sonra mecburi izin diye biliyorum. 4 haftasini ekliyebilirsinizBen öğretmenim bizim doğum öncesi 8 hafta izin yaz tatiline denk geliyor ben doğum öncesini doğum sonrasına ekletmeyi istiyorum doğum sonrası 8 hafta çok az bir süre çünkü ama yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına eklememe gibi bir durum olur mu acaba
Bence gidip bir kontrol ettirin hamilelikte her kanama ciddiye alınır.Hanımlar bişi sormak istiyorum yazarsanız çok sevinirim az önce tuvalette peçeteyle silince hafif kırmızılık gördüm sizce hemen doktora gitmeli miyim kan gibi değildi hafif renkliydi idrar
Eklenmez maalesef ben de sonrasını çok az buluyorum ama sadece okulun açıldığı tarihten sonrasını ekleyebilirlerBen öğretmenim bizim doğum öncesi 8 hafta izin yaz tatiline denk geliyor ben doğum öncesini doğum sonrasına ekletmeyi istiyorum doğum sonrası 8 hafta çok az bir süre çünkü ama yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına eklememe gibi bir durum olur mu acaba
Çok teşekkür ederim bizim dr da 29una gel cinsiyeti söyleyim dedi bakalım bir kızım var bir tane daha olsun çok istiyorum. Ama erkek de istiyor gibiyim sağlıkla gelsinler de ne olursa olsun aslındaBen nubdan hiç anlamıyorum ama kafa yapısı erkek gibi geldi canım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?