2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşım Erdem hastanesine gidiyor epey memnun 2.çocuğu yine ona gidiyor. Yengemler de medivia’ya gitti ama orası uzak kalabilir size, çengelköy tarafında

Merhaba ben 24. haftada izin olayının kalkacağını düşünmüyorum. (öğretmen olduğunuzu varsayarak yazıyorum) Henüz öğretmenlerin hiçbirini aşılamamışken 24. hafta iznini kaldırmazlar. Resmi dilekçeler 15 gün geçerli olduğu için minimum 15 gün kala dilekçenizi vermelisiniz. Tabi doktortan hangi haftada olduğunuzu gösterir belge ile.

Merhaba ben 24. haftada izin olayının kalkacağını düşünmüyorum. (öğretmen olduğunuzu varsayarak yazıyorum) Henüz öğretmenlerin hiçbirini aşılamamışken 24. hafta iznini kaldırmazlar. Resmi dilekçeler 15 gün geçerli olduğu için minimum 15 gün kala dilekçenizi vermelisiniz. Tabi doktortan hangi haftada olduğunuzu gösterir belge ile.

Ben öğretmenim bizim doğum öncesi 8 hafta izin yaz tatiline denk geliyor ben doğum öncesini doğum sonrasına ekletmeyi istiyorum doğum sonrası 8 hafta çok az bir süre çünkü ama yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına eklememe gibi bir durum olur mu acaba

Merhaba benim de doğum öncesi izinlerim yaz tatiline denk geliyor ve yönetmeliği baya inceledim. Maalesef yaz tatiline gelen izinler yanıyor

Ben Kartal Umut hastanesine gidiyorum. Hamile kalmadan da oraya gidiyordum zaten çok memnunum tavsiye ederim. Kadın doktorda var ama ben Fatih Birol a gidiyorum. Muayenesi 120tl. Doğum ücretini konuşmadım ama 5-6 bindir maksimum.

Benim bulantılarımda 11-12. Haftada başladı normalde daha erken başlıyor. Suan 16 haftalık olduk ama hala ataklar geliyor bakalım zaman gectikce deneyimleyeceğiz ilk gebeliğin oldugu icin olarak neler olacak bilmiyorum inşallah

Dolapta beklemiş soğuk 3 yudum süt içmeyi tavsiye ederim. 1 yudum alıp biraz bekleyip 2. ve 3.yü yudumlayın. Hamileliklerimin son aylarında mide yanmasından uyuyamazdım. Bu işe yaratmıştı. Belki size de iyi gelir. Saraçoğlunda görüp denemiştim bende.

Hanımlar bişi sormak istiyorum yazarsanız çok sevinirim az önce tuvalette peçeteyle silince hafif kırmızılık gördüm sizce hemen doktora gitmeli miyim kan gibi değildi hafif renkliydi idrar

Hanımlar bişi sormak istiyorum yazarsanız çok sevinirim az önce tuvalette peçeteyle silince hafif kırmızılık gördüm sizce hemen doktora gitmeli miyim kan gibi değildi hafif renkliydi idrar
Tatlim idrarinin kirmiziya yakin gelmesi ya suyu az iciyorsun ya enfeksiyon var
Ama vajinadan kirmizi gelmesi bambaska bir sey bence her durumda da doktora gitmelisin en azidan tahlil yapar enfeksiyon mu var diye

Bu konuyu bende çok merak ediyorum. Okullar açılalı 2 hafta oldu ben birer hafta rapor aldım. Bugünde kontrolüm vardı heyet aldım kendi doktorumdan 45 gün. Nisan sonuna kadar kurtardım çok şükür. Biraz riskli bi okulda çalışıyorum. İdarecim saolsun kendi dedi 9 ay gelme rahatça doğumunu yap diye.

36 dan sonra mecburi izin diye biliyorum. 4 haftasini ekliyebilirsiniz

Bence gidip bir kontrol ettirin hamilelikte her kanama ciddiye alınır.

Eklenmez maalesef ben de sonrasını çok az buluyorum ama sadece okulun açıldığı tarihten sonrasını ekleyebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…