- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.881
Ben de mide bulantısı yapmadı ama kabızlık oluyor.11 haftadan beri decavit kullaniyorum simdi kan hapi ekledi 2 banada fazla geldi cunku demir eksikligi fazlaysa 2kullaniliuor yada doguma yakin 2ye cikartiliyor diye biliyorum simdilik tek kullanip haftaya randevum var sorucam emin olup oyle devam ederim bide mide bulantisi yapiyormu bnm zaten mide bulantilarim dahada artar diye korkuyorum
Canim ben cok zor gunler gecirdim hala geciriyorum 8 kilo verdim bir damla suya hasret kalmistim hatta dudaklarimda yaralar olustu mide bulantisindan kusmaktan nefret ettimKızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişleriniz 12+0 hamileyim ama yemeklerden sonra genellikle midem bulanıyor aslında daha çok su içince midem bulanıyor sudan midesi bulanan varmı ? Su içmeye hasret kaldımAcaba bebeğe bi zararı olurmu ?
Neeeeee nasil degisti yaaa ben de hep bundan korkuyorum kızım erkege falan dönmesin lutfennnMerhaba ben de cinsiyeti öğrendim bugün erkek olacakmış. 12. Haftada kız demişlerdi. Çarşamba günü eşime sürpriz yapacağım umarım değişmez sonradan cinsiyet şu an 14+2 deyim
Canim ara ara cogu kiside oluyor ben doktoruma sormustum cok normal demistiKızlar suan 16 haftalık gebeyim bugün ilk defa gögğa kafesim ve sırtım cok agrıyor üşütmedimde yani gögüslerim de kücük anlamadımbenm bildigim son 3 ayda bu ağrıların oldugu suan 63-64 kg gebeliğimin başından beri kilo da almadım
Bende 5 nisanda gideceğim yarında gecmese doktorumu arayacagım. Ay ne kötü bir ağrıymış Rabbim kimseye vermesin simdi sıcak suyun altına girdim öylw rahatladım gerci cıkınca agrı kaldığı yerden devam etmeye başladıCanim ben cok zor gunler gecirdim hala geciriyorum 8 kilo verdim bir damla suya hasret kalmistim hatta dudaklarimda yaralar olustu mide bulantisindan kusmaktan nefret ettim
Doktorum dedi ki sakın kocaman kocaman su icme yanina al bi şişe arada arada bir yudum bir yudum icin minicik bir yudum
Ben denedim su an sukur sabahtan yatana kadar 3 bardak falan icebiliyorum boylece benim icinbuyuk basari
Neeeeee nasil degisti yaaa ben de hep bundan korkuyorum kızım erkege falan dönmesin lutfennn
Doktorun 12. Haftada kesin kız mı demisti ihtimal mi demisti
Bir de ultrason aleti iyi miydi devlete mi gidiyosun ozele mi
Bu arada hayirli olsun
Canim ara ara cogu kiside oluyor ben doktoruma sormustum cok normal demisti
Fitil olarak kullanın, hem yan etkisi az oluyor , hem de daha etkili.Gittim doktora kanama alanı vardı Protestan verdi iğne oldum bi de bu Protestanı hap olarak yutsam mı yoksa fitl olarak mı kullansam kullanan var mı aranız da
Merhaba benim carpintim falan da yok 5 haftalikken kan tahlili yaptrmistm hersey normaldi simdi 15 haftaligim haftaya 3lü taramayla birlikte butun degerlere bakilcakmis acaba dedim eczacimi yanlis yazdi doktorum bisi demedi cunku cok bulanti yaparsa birakirim artik 2kullanayim bende ozmn vardir bir bildigiMerhaba
bende 2tane alıyorum. Daha önce imom vermişti alerji oldum ve bulantı yaptı bıraktık tek folic kullandım. Geçen hafta yüksek nabız(110-120) ve kalp çarpıntısı ağrısı oldu 2-3 gün peşpeşe. Yazıp sordum doktora günde 2tane demir kullan dedi gynotardiferon al dedi. Bugün 12+3 gittik aynen kullan progesteron kes dedi bana 2li tarama kanı aldı başka bişi istemedi
Buara kabizlik sorunum var zaten bide ilac yaparsa artikBen de mide bulantısı yapmadı ama kabızlık oluyor.
Doktorum 12. Haftada ihtimal demişti ben de çok heveslenmedim ama bu hafta söylenen doğrudur umarımCanim ben cok zor gunler gecirdim hala geciriyorum 8 kilo verdim bir damla suya hasret kalmistim hatta dudaklarimda yaralar olustu mide bulantisindan kusmaktan nefret ettim
Doktorum dedi ki sakın kocaman kocaman su icme yanina al bi şişe arada arada bir yudum bir yudum icin minicik bir yudum
Ben denedim su an sukur sabahtan yatana kadar 3 bardak falan icebiliyorum boylece benim icinbuyuk basari
Neeeeee nasil degisti yaaa ben de hep bundan korkuyorum kızım erkege falan dönmesin lutfennn
Doktorun 12. Haftada kesin kız mı demisti ihtimal mi demisti
Bir de ultrason aleti iyi miydi devlete mi gidiyosun ozele mi
Bu arada hayirli olsun
Canim ara ara cogu kiside oluyor ben doktoruma sormustum cok normal demisti
Magnezyum alıyorum ben kabızlığa da çok iyi geliyor doktora söyleyin yazar diye düşünüyorumBuara kabizlik sorunum var zaten bide ilac yaparsa artiktesekkurler cevap verdiniz icin
Ben 15 gündür böyleydim sürünerek işe gittim desem yeridir. Doktor magnezyum diasporal verdi günde iki taneye kadar içebilirsin dedi. Bana bi tane yetti açıkçası. Daha iyiyim şükür . Bir de kabızlığa çok iyi geliyor . Geçmiş olsunAksam uzeri felaket kalça agrim basladi kizlar
Ayaga zor kalkamiyorum 10 adim falan zorla atiyorum sonra yavas yavas kayboluyor ama mahvetti beni bu nedir ya basina gelen oldu mu hic
Evet takviyeler bu kadar çok oluyor, gözünüz korkmasın :)Kızlar günaydın benimde 12. Haftam dün doktora gittim ense kalınlığına baktı 2.15 çıktı 4-5 kere tekrar etti ölçümü kötü değil ama iyi de değil dedi kan verdim bakalım haftaya çıkacakmış sonuçları. Aranızda bu sorunu yaşayanlar oldu mu? Hatta başka şehirdeki doktoru önerdi işte ayrıntılı ultrasona ona gidersin falan diye canım sıkıldı
Bir De kalsiyum magnezyum muştivitamin kan ilacı b12 ve d vitamini verdi size de doktorlarını bu kadar fazla mı verdi tavikviyeleri?
Bu arada cinsiyetimiz belli olmadı tam iki bacağının arasında göbek kordonu vardı
Hayırlı uğurlu olsun canımKizlar .. kizim geliyordoktor kemik yapisindan kiz gibi yuksek ihtimal dedi nasil bir heyecan anlatamam.
Ense kalinligi 1.2 burun kemigi var sukur . Bebegin saglikli gorunuyor dedi. Sukurler olsunn.
Tamam canım bu kadar fazla olunca korktumEvet takviyeler bu kadar çok oluyor, gözünüz korkmasın :)
Benim doktorum burun kemiği için bir şey demedi ya acaba çok önemli mi haftaya tekrar mı gitsemKizlar .. kizim geliyordoktor kemik yapisindan kiz gibi yuksek ihtimal dedi nasil bir heyecan anlatamam.
Ense kalinligi 1.2 burun kemigi var sukur . Bebegin saglikli gorunuyor dedi. Sukurler olsunn.
Devletten yazdıysa doktor reçeteyi sistemden kontrol edebiliyosunuz sanırım yada bi eczanenizi arayıp sorun(benim eşimde eczane çalışanı doktorum özel reçete yazmadı ilaç adını verdim getirdi eşim ilacı var 2 içtiğimi duyunca şaşırdı oda. Yani normal prosedür 1içmekmiş diye doktor öyle yazmadan 2demezler kolay kolay onaMerhaba benim carpintim falan da yok 5 haftalikken kan tahlili yaptrmistm hersey normaldi simdi 15 haftaligim haftaya 3lü taramayla birlikte butun degerlere bakilcakmis acaba dedim eczacimi yanlis yazdi doktorum bisi demedi cunku cok bulanti yaparsa birakirim artik 2kullanayim bende ozmn vardir bir bildigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?