2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Devlette yazdirdim cikabilirsem disari bi eczaneye sorayim ozmn tesekkurler

Günaydın hanımlar sürekli mide bulantısı yaşayanlardan cinsiyeti erkek olan var mı?
Benim yüksek ihtimal erkek dendi canım cinsiyet için ama bu cumartesi gideceğim netleşir diye düşünüyorum..
Kizlar .. kizim geliyordoktor kemik yapisindan kiz gibi yuksek ihtimal dedi nasil bir heyecan anlatamam.
Ense kalinligi 1.2 burun kemigi var sukur . Bebegin saglikli gorunuyor dedi. Sukurler olsunn.

Benımde 12 haftada kız demıstım 13+6da bugun kesinleşti benımde kızım okuyor hayalimdi cok mutluyum sağ salim dogsun lar ınsallah
Kızlar gözünüz aydın sağlıkla gelsinler minik prensesler

Kızlar genital bölgenin az üstünde, alt karnımın sağ tarafında bir nokta var oraya bastırınca ağrıyor ve hafif sert gibi, sizce bu normal mi? oturup kalkarken de biraz ağrı oluyor. Orada küçük bi kist vardı o mu yapıyor acaba, yada bebekle ilgili bişey midir

Hanimlar bugun kontrolum vardi cinsiyetini de ögrenecektim ama bebegim bacaklarini kapatti gostermedi. Doktor baya ugrasti bekledi ama bacaklarini acmadi. Kiz bebekler bacagini kapatiyormus kiz mi acaba ?

Kistle ilgili olarak; bende de 4-5 cm büyüklüğünde bir kist vardı. Doktorum ben hamilelikte hiç büyüyen bir kist görmedim endişe etmeyin bir problem değil dedi bende üstünde durmadım açıkçası. Sağımdaydı benimkisi ama sağda öyle bir ağrımda yok. Ama sadece sizin dediğiniz gibi ani kalkış yaptığımda bacakla kasıklarımızın birleştiği hiza varya ağrı giriyor ama bu kistle ilgili değildir zaten hamilelikte ani hareketlerde bu tarz ağrılar olabiliyor. Ben hemen geri oturuyorum ve geçiyor sertlikle ilgili bir fikrim yok açıkçası kisti görünce yazmak istedim

Hanimlar bugun kontrolum vardi cinsiyetini de ögrenecektim ama bebegim bacaklarini kapatti gostermedi. Doktor baya ugrasti bekledi ama bacaklarini acmadi. Kiz bebekler bacagini kapatiyormus kiz mi acaba ?
Evet öyle diyorlar ama benim eltimin mesela oğlu oldu baya bir süre sakladı doktoru emin olamadı cinsiyetle bunun ilgisi varmı emin değilim ben açıkçası ya

Merhabalar 16. Haftadayım hatta doktora göre bi hafta önde erken döllenmiş mide bulantım geçti sabahları biraz midem ekşiyor sadece garip bi tat oluyor öğlene doğru geçiyor kendimi hamile gibi hissetmiyorum normal mi acaba

Belirtiniz olabilir, olmayabilir, geç başlayabilir, biranda yok olabilir.. her bünye her hamilelik farklı.. ama biz anneler gerçekten belirti olsa ah uh diyoruz olmayınca da bir telaşa kapılıyoruz içimizde ki küçük canlıyı hissetmek için bir belirti bekliyoruz çünkü o yüzden böyle hissetmeniz elbette normal.. doktorunuz aksi bir durumdan bahsetmediyse rahatlığın keyfini çıkarın bnce

Ay evet çok kendimi dinliyorum farkındayım akşamları uzanıp 2 pıt pıt duyup karnımdan mutlu oluyorum sonra acaba bağırsak sesi mi diyorum galiba kafayı yiyeceğim midem bulansa mutsuz oluyorum, bulanmasa niye bulanmıyor diye ayrı mir mutsuz doktor randevum 2 hafta sonra bakalım neler diyecek

Kaan Kocatepe'nin bununla ilgili ve özellikle sağ taraf ağrıları ilgili bir videosu var. İzleyin isterseniz...

Bu ayni ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…