- 19 Ocak 2021
- 616
- 1.109
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #11.921
Benim bulantılarım sürekli var mesela ama hiç çıkarmadım, yani şiddetli değil. Bana da kızda çok bulantı olur, erkekte olmaz diyorlarErkek de cok bulanti olur diyolar ama doğrumu bilmiom cnm kizimda benim hic olmamisti bu sefer çok oldu ama cinsiyet net değil henüz
AhahahAy evet çok kendimi dinliyorum farkındayım akşamları uzanıp 2 pıt pıt duyup karnımdan mutlu oluyorum sonra acaba bağırsak sesi mi diyorum galiba kafayı yiyeceğimmidem bulansa mutsuz oluyorum, bulanmasa niye bulanmıyor diye ayrı mir mutsuz doktor randevum 2 hafta sonra bakalım neler diyecek
Olabilir tabiiÇok duyuyorum göstermezse kiz oluyor diye nadiren erkek oluyor galiba.
Evwt bugün suyu yudum yudum içiyorum birde limon damlattım ve sakız da tavsiye etmişlerdi. Bulantı çokta geçmiş değil ama Bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi en azından azcık da olsa su içebildim bunada şükürCanim ben cok zor gunler gecirdim hala geciriyorum 8 kilo verdim bir damla suya hasret kalmistim hatta dudaklarimda yaralar olustu mide bulantisindan kusmaktan nefret ettim
Doktorum dedi ki sakın kocaman kocaman su icme yanina al bi şişe arada arada bir yudum bir yudum icin minicik bir yudum
Ben denedim su an sukur sabahtan yatana kadar 3 bardak falan icebiliyorum boylece benim icinbuyuk basari
Neeeeee nasil degisti yaaa ben de hep bundan korkuyorum kızım erkege falan dönmesin lutfennn
Doktorun 12. Haftada kesin kız mı demisti ihtimal mi demisti
Bir de ultrason aleti iyi miydi devlete mi gidiyosun ozele mi
Bu arada hayirli olsun
Canim ara ara cogu kiside oluyor ben doktoruma sormustum cok normal demisti
Merhaba ne Zaman çıktı sonuçlarınız bir de ense kalınlığınız ne kadar çıkmıştıKızlar ikili test değerlerim papp a 2,44 serbest beta 22,69. Normal mi? Yanıtlarsanız çok sevinirim hala grafiği göremedim doktora gitmeme de 15 gün var, çatlarım evde
Hanimlar bugun kontrolum vardi cinsiyetini de ögrenecektim ama bebegim bacaklarini kapatti gostermedi. Doktor baya ugrasti bekledi ama bacaklarini acmadi. Kiz bebekler bacagini kapatiyormus kiz mi acab
Yalnız olmadığıma sevindimBu ayni ben
İsmi neydi videonun hatırlıyor musunuz ay korktum şimdi olumsuz muyduKaan Kocatepe'nin bununla ilgili ve özellikle sağ taraf ağrıları ilgili bir videosu var. İzleyin isterseniz...
12+3 haftalık bu sonuç, crl 66, ense kalınlığı 1,7 yardımcı olursanız öok sevinirimMerhaba ne Zaman çıktı sonuçlarınız bir de ense kalınlığınız ne kadar çıkmıştı
Ense kalınlığına baktı mı ikili test yaptırdınız mı
Neden öyle dediniz çok üzüldümBazen bebeğime o kadar acıyorum ki böyle bir anneyi hakedecek ne yaptı diye
Bir türlü toparlanamıyorum ben. O kadar da istiyorum ki iyi olmayı. İyi bir anne profili mi bu? Burada anne olmak için canını dişine takan kadınlara var. Yüzlerine kullandıkları nemlendiriciyi seçerken bile nasıl kılı kırk yarıyorlar. Benim bebeğimin antidepresansız günü geçmedi daha.Neden öyle dediniz çok üzüldümeminim onun size sizin de ona katacak çok şeyi olacak
Canım aç karnına su içme aç karnına mide bulandırıyor bir de pet şişeden içmeyi denedin mi ben mesela bardakla hiç içemem şişeden içmeye alıştım yıllardır şişeden içiyorum başka bir eve gittiğim zaman sadece bardakla içiyorum bir dene istersen belki farkederCanım bende içemiyorum.. sabah kahvaltı yaparken kahvaltı arasında nefesimi tutup iki bardak içiyorum .. ardından tatlı bir şeyler yiyorum ki susayıp su içebileyim diye öyle de öğlen bi iki bardak içiyorum ama suyun hemen ardından yediğim şeye devam ediyorum öğüre öğüre tutmaya çalışıyorum kendimi .. bide akşam prilamla bir bardak anca obir kaç mesaj önce de yazdım hatta enfeksiyonda oldum sanırım bu sebeple bu içtiklerim elbette yeterli değil inan çok susuzum bende ayran, meyve suyu gibi şeyler içmeye çalışıyorum sıvı miktarını arttırmak için .. ben bunları yapıyorum ama yeterli değil biliyorum
Annem de böyleymiş benim 9 ay su içemedim diyoröyle olur diye çok korkuyorum cuma günü 15+0 olucam geçmedi ... cumartesi doktora gidicem bir önerisi olur belki
Krem seçmek tek başına iyi anne örneği olmadığı gibi antidepresan kullanmak da kötü anne örneği değilBir türlü toparlanamıyorum ben. O kadar da istiyorum ki iyi olmayı. İyi bir anne profili mi bu? Burada anne olmak için canını dişine takan kadınlara var. Yüzlerine kullandıkları nemlendiriciyi seçerken bile nasıl kılı kırk yarıyorlar. Benim bebeğimin antidepresansız günü geçmedi daha.
Bence bu tür düşüncelere hepimiz kapılıyoruzdur. Ben de ağrı kesici almadan duramıyorum, özellikle son günlerde migrenim iyice tavan yaptı ve inatla geçmiyor. Ne yapalım ama keyfimizden almıyoruz ki değil mi? Bence daha şimdiden böyle olumsuz düşünerek kendinize ve bebeğinize haksızlık yapmayın.. hele bir sağlıcakla doğsunlar da asıl annelik o zaman başlıyor benceBir türlü toparlanamıyorum ben. O kadar da istiyorum ki iyi olmayı. İyi bir anne profili mi bu? Burada anne olmak için canını dişine takan kadınlara var. Yüzlerine kullandıkları nemlendiriciyi seçerken bile nasıl kılı kırk yarıyorlar. Benim bebeğimin antidepresansız günü geçmedi daha.
Benimki tok karnına gelin ama şekerli şeyler yemeyin dedi.Merhabalar, perşembe günü ikili tarama için randevum var.. ikili tarama yaptıran arkadaşlarıma bir kaç sorum olacaktı; ikili tarama karından ultrasonla mı yoksa vajinal ultrasonla mı yapılıyor?
Karından ultrasonla bakılıyorsa idrara sıkışık olmak gerekiyor mu? Uzun süren bir işlem mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim..!
Merhaba teşekkür ederiz. Benim iki hastane arası fark 1 hafta var. Kural değişmeden izne ayrılmak istiyprum 24+0 da ama sizce hangi hastabede devam etsem. Yani aleyhime olur mu ki. Dönüşte zorlupu olur gibi. Bi de bi hastaneye göre tam ayrılıyorum, 2 güne bayramMerhaba ben 24. haftada izin olayının kalkacağını düşünmüyorum. (öğretmen olduğunuzu varsayarak yazıyorum) Henüz öğretmenlerin hiçbirini aşılamamışken 24. hafta iznini kaldırmazlar. Resmi dilekçeler 15 gün geçerli olduğu için minimum 15 gün kala dilekçenizi vermelisiniz. Tabi doktortan hangi haftada olduğunuzu gösterir belge ile.
Amin insallah saglikli olsun da kiz erkek fark etmiyorAhahahki artık haftalar ilerledikçe bulantıların azalmasıda normal öyle diyorlar benim de azalmasını diliyorum inşallah
Olabilir tabiisağlıkla gelsinler yeter ki
İnş eder devam. Ya benim gittiğüm iki hastanede haftalarım farklı . birinde işte dediğim gibi 1 hafta hatta 8-10 gün farkeditor. Devamlı devam edeceğim doktor bulucam ama şu hafta konuusnda kararsızım. Biri regl tarihine , diğeri ultrasona bakıyo . Zaten ultrason ve regle göre 2 haftaya kadr fark olması normalmiş. Geç ayrılmasam iyi ama kafam allak bullak. Bn de adlyeBen Adalet bakanlığında çalışıyorum burada herkes 24. Haftada aldı izinlerini yani idari izinli olanlar Devamsa bizim de öyle olur diye tahmin ediyorum çünkü Hamilelik bu virüs açısından sıkıntılı bir süreç.
Çok teşekkür ederimBenimki tok karnına gelin ama şekerli şeyler yemeyin dedi.
Hafif idrara sıkışık gelin dedi. Karından bakılıyor. Benimki yarım saat sürdü. En fazla yarım saat sürer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?