2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Belki de öyledir. Bu gun sordum kadın doğuma bakalım cvp bekliyorum. Zaten hamilelikte yuksek çıkmış hep öncesinde normalmiş. Bir baksin bakalım dr. Hepsi bir birbirine bağlı insan korkuyor herhangi bir kötü durum çıkar diye bu hamilelik döneminde. Normal de olsa gidip baktirilir ama bu dönemde kandan falan anca varsa bisey çıkıyor.

Bizim de yüksek çıktı fetal DNA sonucu bekliyoruz. Sizin son durumu nedir?
Canım ikili test sonuçlarım çıktı düşük risk olarak doktor ayrıntılı ultrason da daha net çıkar dedi. Benim oğlumda da ense kalınlığı 2.15 ti bunda da aynı genetik olabilir.

Hiç canını sıkma bunlar olasılık zaten. İlk çocuğumda doktor yaptırın bile dememişti. Bu doktorum biraz beni de gerdi.

Kızlar merhabalar kabızlık problemi yaşayanınız var mı uzun süredir böyle bi sorunum var şiştikçe şişiyorum 6 kilo aldım artık korkuyorum birşey yemeğe çok yemek yiyen bi insanda değilim ne yaptıysan geçmiyor bu kabızlık sorunu var mı çözüm bulan

Ben de dün prilami tek içtim iyiydim bugün de ve bu hafta tek devam edip inşallah bırakmak istiyorum, koku hassasiyetim azaldı yiyemedigim seyleri ufak ufak yiyebilmeye basladim cok şükür ya hiç gecmicek gibiydi ama azaliyo sanırım. O multivitamin rahatsız ediyosa içeriğini araştırıp yakin olan baska bisey deneyebilirsin ben vinelac kullaniyorum omega3 yok icinde onu ekstra alıyorum ama hic tadi falan rahatsiz etmiyor

Kızlar ikili testten anlayan var mı papp 901 beta 60.000 çıkmış
Kan sonucuna hiç bakma yanilirsin tüm sonuç çıkınca onda bu kan degerleri duzenleniyor zaten, bide grafik oluyo. Hastanenin kendi sitesinden bakmayı dene. Benim e nabizda sadece bu iki kan sonuci vardi, hastanenin sayfasindan tam sonuca ulaşıp rahatladım

MAGNEZYUM STEARAT deneyin. günde bir tane doktorunuza danışarak alın. farklı markalarda ve isimlerde de bulabilirsiniz. çok iyi geleceğini düşünüyorum.

Hergün 3 kuru kayısı (gün kurusu) 2 tane de kuru incir yiyorum bana faydası oldu
Bide bana çilek iyi gelir nedense

Tskler. Döndu doktor bisey diyemedi yoktur bir şey dedi. Yagsiz yemeye dikkat edersin yazmis. 10 gün sonra tekrar baktır demiş. Tam bisey diyemedi 2 kadın dogumcumda hatta biri prof tu konu muallakta kalıyor ekmek yiyorum hamilelikten beri belki oda yağ yapıyordur azalttıyim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…