2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Şuana kadar memnunum asıl memnuniyetim doğumda belli olur bakalım inşallah o zaman da memnun olurum

Yüksek Karaciğer değerini iyi takip etmek gerekiyor. Ben hamileligimde yaşadım 23 haftadan itibaren takibi yapildi. Daha öncesini bilmiyoruz. Rahim agzim kısalığı için. Geri kalan zamani hastanede geçirmiştim .Önemli olan sabit kalması ve diğer değerlerimizin normal kalması.
34 arti haftalik suyum geldi ve 3 gün sonra kızım nornal doğum ile dünyaya geldi.
Bebegim doğduktan sonra hamilelik zehirlenmesi yaşadım. Yüksek tansiyon.... 6 hafta devam etti.
Doktorlar sonra Karaciğer degerinin bundan kaynaklı yükseldiğini söylediler.
Cok şükür kızım sağ salim doğdu şimdi 20 aylık olmak üzere.
Korkmayın ama mutlaka dikkat edin.

Çok geçmiş olsun. Ya bende korkuyorum aslında ama bu duruma kim el atmalı kadın doğum dr. Mu?? Internette baktgmda gebelik zehirlenmesi gibi şeyler okudum ben de ama .Kadın doğum dr. Değiştirdim bu ay onada bir soracağım

Kadın Doğum bakıyordur herhalde. Ben almanya da yaşıyorum.
Siz tansiyonunu takip edin tuzlu yemeyin tedbir amaçlı. Doktora gidince de mutlaka hamilelik zehirlenmesi den söz edin. Kontrol ederler.
Telaşlanmayin hemen.
Allah sağlıkla sihhatle kucağınıza versin bebeğinizi inşallah

Çok oturduğumda bende de oluyor kalkıp geziyom

Benim o değerlerim hep farklı çıkıyor albuyarlar alt üst ama şuana kadar hiçbir doktor buna yorum yapmadı enson ki tahlilde bir sıkıntı yoktu bende hamile olmasamda sorunlu e nabızdan geçmiş değerlerşne bak mutlaka benzerdir sıkıntı yapma ben kan hacmine yüksekliğine bağlıyordum bazı değerlerimi

Kanım 15 üzerine çıktıgında karacief değerlerinde bir kısmında yükselme düşme oluyor benim 14 düşünce normal seyrettiğini gördüm bazı değerlerin ama benüm kanım 14 e ancak diyet ve kzn vermeyle düşüyor alyuvarlarım yüksek çıkıyor internetten bakma kansere bağlıyor mesala yüksekliğe ama hiçbiri çıkmıyor bu değerlerin bazıkarı birbirine bağlı bir değerde sıkıntı varsa dört değer farklı çıkıyor normal zamanlarda hep çıkıyor şuana kadar anormallik görmedim gebelik zehirlenmesinin en büyük belirtisi böbrekler vucutta şişmedir

Bu paketi hastane ile görüşüp aldınız değil mi ?iňternette doğum paketleri diye şeyler oluyor da güvenilirliği şüpheli geldi bana da. Ama psket olarak almak daha mantıklı

Yaa teşekkür ederim canım, lavanta yağını deneyeceğim. Parol gerçekten çok basit ama çoğu zaman işe yarıyor, geçirmezse iki tane alıyorum majezik anında kesiyor gerçekten

Ben yine bu gece rüyamda oğlumu gördüm o kadar gercekciydi ki yine etkisinden çıkamadım, yine onu emziriyodum daha yeni doğmuş, süt geliyo mu emiyo mu emin olamiyodum cok garip bi his, simdi de kucağım bos kalmış onu benden almışlar gibi hüzünlüyüm vakit geçmiyor daha yarilamadik bile hamileliği Allahım sen sabır ver

Yakın zamanda herhangi bir hastalık geçirdiniz mi?

Selam kızlar; dün tuvaletimi yaptıktan sora, afedersiniz hani gaz çıkarırsınız da oranızda hissedesiniz, oturursunuz koltuğa gider ya oradan yaa anlatabildim inş. Öyle oldu ama biraz zor gitti. Saplık durumum çok iyi şükür. Sorun yok da korktum birazcık. Sanki bi fazlalık kaldı oramda, dikiş atılır da bi fazlalık hissedersin ya. Bişey olmamıştır inş yani çok korkmadım da ilk doğumun dikişiyle ilgili olabilir mi ki, süresi yakındı da.

Bu paketi hastane ile görüşüp aldınız değil mi ?iňternette doğum paketleri diye şeyler oluyor da güvenilirliği şüpheli geldi bana da. Ama psket olarak almak daha mantıklı
Tabi hastane ile yaptık ister hastanenin anlaştığı sigorta ile yapıyorsunuz isterseniz başka özel sigorta ile biz kendi özel sigortamızla görüştük daha yüksek bir fiyat çıkardı hastanenin imkan ve fiyatı daha cazip gelince direk hastane ile yaptık sözleşmeyi hatta memur olduğumuz için vergiden de düşüyormuş biz bunu yeni farkettik maaşa aylık 100 küsür TL ekleniyor üç aydır almamışız o parayı da sonradan alamıyoruz maaşlar aylık hesaplandığı için geriye dönük alınmıyor sağlık olsun artık bebeğimiz iyi olsun da gerisi çok da önemli değil

Eşimle sabahtan beri çok tartıştık çok ağladım ve bağırdım, yıprattım kendimi boş yere. Bebeğe bişey olmamıştır dimi kızlar? Böyle olunca psikolojik olarak sanki belirtilerim de gitmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…