2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kendini yıpratma İnan değmez kimse için bu eşin olsa bile bırak naparsa yapsın bağırma sinirlenme bebeğe yazık derdini eşin gittikten sonra suya anlat ama içine de atma dua et bol bol susmak en büyük ders olur ona

Canım eşle kavgada bebege bisey olsaydi hicbirimiz dünyaya gelmezdik insanlar neler yaşıyor ne stresler ne kavgalar oluyo da sağlıkla doğum yapiyolar, bide bunu düşünüp ekstra üzme kendini, Allah'a emanet bebeklerimiz

İçimi rahatlattınız ya çok teşekkür ederim. O kadar bağrış çağırış bide açtım karnım kasıldı baya sonradan pişman oldum niye böyle yıprattım kendimi diye ama işte insanın gözü o an bişey görmüyor

Kesinlikle çok haklısınız ama o an çıldırdım yani gözüm bişey görmedi sınradan ben de pişman oldum, Allaha emanet artık

Haklısın hepimizin başına geliyo, bu sana tecrübe olsun bi dahaki olumsuzlukta bebeğin için daha sakin daha umursamaz olmaya çalış insallah

Aynen öyle bir standartı yok bu işin.. ne yapalım bize de hayırlı,sağlıklı sonuçlar dilemekten başka birşey kalmıyor..amin inşallah

Her hastane böyle mi acaba memur olunca ? Memur oldugunuzu siz mi bildirdiniz hastaneye ?

Bu hafta buraya hiç bakmamıştım, üşenmedim 40 sayfaya da baktım valla. Fetal dna, ikili test sonuçları güzel gelenlere, cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun :) :) :) Yukarıdaki ankette kız-erkek oranları hala başa baş gidiyor. :)
2. trimesterim gerçekten çok rahat geçiyor. Göbeğimin büyüklüğü dışında hamile değil gibiyim. Yürürken yorulmuyorum, ilk 3 aya göre çok hareketlendim. Uyku basmıyor, halsizlik olmuyor. Çabuk yorulmuyorum, her şeye endişelenmiyorum. Sadece hala eşimin her dediğine ya ağlıyorum ya küsüyorum veya kavga çıkarıyorum Bir onu çözemedim.
21. haftamda detaylı ultrasona girmek için Ali Ekiz'den randevu aldım. yanlış hatırlamıyorsam baltasar da ona gitmeyi düşündüğünü yazmıştı. Off hala 3 haftadan fazla zaman var

Kasimda covid gecirmistim
Oğlumun ast alt alp değerleri yükselmişti. Dr acil büyük hastaneye gönderdi. Endokrinde bakıldı. En son yakın zamanda grip nezle soğuk algınlığı geçirdi ise ondan olmuştur 6 ay sürer düzelmesi dediler. Nitekim çok şükür öyle oldu. 6 ay sonra tekrar kan tahlili yaptırdık düzelmişti. Belki sizinde öyledir. Geçmiş olsun.

Evet ben de ona randevu aldım. 22 haftalıkken gideceğim. 22 0 a aldım. Ben ikili testte de ona gitmiştim memnun kalırsın kesin.

Ben de 4 5 gündür 2 prilamdan 1prilama düştüm. Ve dün 3.5 aydır ilk defa etli soğanlı bir şey yedim. Kokular devam ediyor o bir bitse bayağı rahatlarım. Ama içtiğim ocean Mummy beni çok rahatsız ediyor. İçtikten sonra başlıyor ağzıma kokusu geliyor. Her gün olmuyor. Var mı buna çözümü olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…