2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim göğüslerim küçüldü ve hassiyeti sıfıra düştü ya sizde de varmı bu durum
Eski acı bende de kalmadı ya önceden daha fazlaydı bu 9 ay bize geçmeyecek sanırım bende küçük hareket hissediyorum günde bi kaç kez sonra uzun süre hissetmeyince acaba bişey mi oldu diye içim içimi yiyor elimden gelse 2 günde bir doktora gideceğim

Ne güzel hissetmeye başlamışsınız bebişleri
Bende şüphelenmeye başladım 2 gündür ama emin olamıyorum bir türlü bebiş mi değil mi diye
Kuvvetli bir tekme yemeden anlamıcam galiba
Bende 4 gözle bekliyorum 12. Haftada kasıkta birhareket hissettim sanki balon patladı ufak ufak ama o günden sonra birdaha olmadı her gün kontrol ediyorum hissetmek için meraktsyim 4 gözle

Kaç gündür aynaya geçip bakıp duruyorum iyice sapıttım anneme filan soruyorum göbeğim mi kayboldu göğüsüm mü küçüldü ben daha hissedemiyorum ya 15. Haftamda hissettim gibi bir kez daha da olmadııı

21. Haftadan sonra düzene giriyormuş sanırım hareketleri o yüzden sakin olmaya çalışalım

Kızlar ben hem devlete hemde özele gidiyordum. Cuma günü için özelden randevu almak için hastaneyi aradım ve doktorumun bugün itibariyle hastaneden ayrıldığını öğrendim Sonra başka bir doktora aldım dolu olduğu için cumaya alamadım diğer hafta perşembe günü gidicem. Cinsiyetide öğrenmem gecikti tabii.. Doktorumu seviyodum ama hayırlısı napalım bana denk gelir zaten böyle şeyler

Ilk hamileligimde 30. Haftada doktorun baska hastaneyr gitti .bnde pesine gitmistim uzakti ama zaten doguma az var fazla gitmiyecegim diye sorun etmemistim

Ilk hamileligimde 30. Haftada doktorun baska hastaneyr gitti .bnde pesine gitmistim uzakti ama zaten doguma az var fazla gitmiyecegim diye sorun etmemistim
Ben zaten 2 kere gitmiştim aslında başında böyle bişey yaşamam iyi oldu benimki de yakın olsa giderdim ama şehir değiştirecekmiş sanırım Hayırlısı böyleymiş demekki

Aa nasıl oluyor özelden yazayım bi dk

Selammm ekşi tatlı yemeniz cinsiyette farkettimi gerçekten kizlar
Ben cok meyve yedim kilo kilo ayva yedim ilk zamanlar daha cok tuzlu ve eksi yedim ama tatli midemi yakiyodu ondan yemiyordum smdi hem tatli hem tuzlu farketmiyor ozellikle biseye de aşermedm canmin cektiklerini yedim hep

Kızlar ben kasıklarımda arqda bi balık kayması yada pıt pıt bişeyler hissediyorum bebek bu değil mi
Kaçıncı haftadasın karın yükseldiği için hareketler üste olması lazım ilk zaman 12. Haftalarda ben rahat birşeyler hissediyordum bebek yukarlanınca sırta dogru girintide zannımca artık hissedemiyorum 16 oldum arada nirşeyler oluyor gibi ama göbektede kessem öncesinde yarım ile bir kilo arasında yağ çıkardı ondanda hafta arttıkca his azaldı bende bebek belki 20. Haftada tekmeleri rahat hissedilir en son yüz gram felandı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…