2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bugün de aylar sonra soğanlı bir yemek yapabildim. Hala çok kokuyor ama daha az. Hep hamur işi kahvaltı pilav makarna yiyordum normalleşmeyi çok istiyorum.
Bebeğinin cinsiyeti ne ben de 13. Haftamdayım kız bebek olduğu söylendi ve gebelik boyunca kahvaltı rahat yaptım ve hep hamur işi canım çekti sonra makarna ve pilav etten falan baya tiksindim. sen de aynı şeyleri yiyince merak ettim

Benim o malesef. Aralıktan beri kabızım ve hiç geçmiyor. 5bck kilo aldım kocaman bir karnım var şimdiden

Ben kahvaltıda 1 fincan içiyorum onu içmezsem baş ağrısından ölürüm valla bence 1 taneden bişey olmaz kahve hiç tğketmiyorum

Benim tam tersi pilav makarnadan tiksindim ete doymuyorum

Hormonlardan dolayi kabizlik oluyor bol sivi almalisin. Visne ve nar suyu iyi gelmisti bana.

Ben dr sordum o konuyu
3 bardağa kadar serbest dedi bana

Bütün belirtileri geçmiş gibi hisseden var mı? Haftasonundan beri ne mide bulantısı (çok yoktu zaten) ne kasık ağrısı ne halsizlik kalmadı. Sadece göğüs ucu ağrısı. Ay nolur ben tek olmıyım bu konuda, kontrole bir hafta var ama erken mi gitsem diye düşünüp duruyorum şimdi de

Ay hadi yaa cinsiyet öğrendin mi peki ben et hiç yiyemiyorum zorla yiyorum resmen makarnaya falan boğuyorum resmen kendimi Bi de hamur işi çok istiyom
Gösterirse yarin ögrenecegim cinsiyetini , yarin söylerim hamur isine bayiliyorum ama makarna pilavdan tiksindim tavuk da yiyemiyorum ama kirmizi ete doyamadim hiç eksi ve tatli bir arada gidiyor hem limon yiyorum hem tatli

Ben çay içiyorum ama açik ve az içiyorum. Ben de çay tiryakisiyim içmezsem baş agrisindan duramiyorum. Kahveyi fazla olmamak şartiyla bir kùcùk fincan içebilirsin demisti doktor baş agrisina ve baş dönmesine iyi geliyormus.

Belirtiler bazen artar bazen azalir bazen de tamamen geçer. Için rahat etsin istiyorsan randevunu erkene al. Ben randevumu erkene aldim senin gibi panik yaptim.

Belirtiler bazen artar bazen azalir bazen de tamamen geçer. Için rahat etsin istiyorsan randevunu erkene al. Ben randevumu erkene aldim senin gibi panik yaptim.
İnşallah herşey yolundadır ikimizde de, dua edelim birbirimize Gidince bana da haber verin lütfen buraya yazın

Allah Allah benim mide bulantımdan içemiyordum yeni içmeye başladım ama çok sıcak olacak yoksa yine midemi bulandırıyor banada bir tane demişti doktor öncekinde ama ben ona yaklaşıyordum bir günde ben kansızlık için dediğini düşünmüştüm kafeyin oranı çikolata kahveye göre düşük sanıyordum onları da tüketmediğim için hep içtim şimdi de dört beş içiyorum

Kız geliyor inşallah. Canım istemiyor aslında. Midemi bulandırmadan yiyebilidğim için yiyorum ben

Gösterirse yarin ögrenecegim cinsiyetini , yarin söylerim hamur isine bayiliyorum ama makarna pilavdan tiksindim tavuk da yiyemiyorum ama kirmizi ete doyamadim hiç eksi ve tatli bir arada gidiyor hem limon yiyorum hem tatli
Ay maşallah ete doyamamışsın ne güzel keşke ben de yiyebilsem ama yok pişerken kokusu gelince acayip tiksiniyorum benimde kaç zamandır ekşi canım istiyo şimdi adını söylemim ama yaz meyveleri çıksa da yesek bugün gidiceksin inşallah bebiş gösterir gitmeden çikolata ye kıpırdasın hareketli olur merakla bekliyorum sonucunu yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…