- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #13.101
Bebeğinin cinsiyeti ne ben de 13. Haftamdayım kız bebek olduğu söylendi ve gebelik boyunca kahvaltı rahat yaptım ve hep hamur işi canım çekti sonra makarna ve pilavBugün de aylar sonra soğanlı bir yemek yapabildim. Hala çok kokuyor ama daha az. Hep hamur işi kahvaltı pilav makarna yiyordum normalleşmeyi çok istiyorum.
Benim o malesef. Aralıktan beri kabızım ve hiç geçmiyor. 5bck kilo aldım kocaman bir karnım var şimdidenKızlar merhabalar kabızlık problemi yaşayanınız var mı uzun süredir böyle bi sorunum var şiştikçe şişiyorum 6 kilo aldım artık korkuyorum birşey yemeğe çok yemek yiyen bi insanda değilimne yaptıysan geçmiyor bu kabızlık sorunu var mı çözüm bulan
Maalesef ikimizde öğretmeniz ve uzaktan devam ediyoruz hep evde yanında yaniYaa sormasende o yanında yokken kaçamak yap canım ya günde 1 tane bile içilebiliyo ama bence abartmamak lazım yinede ayda 2-3 normal işte
Ben kahvaltıda 1 fincan içiyorum onu içmezsem baş ağrısından ölürüm vallaÇay içiyor musunuz. Ben içiyordum ama bayağı içiyordum ya hamile kaldığından beri çok canım istiyor sonra zararlarını okudum kestim. İçmeyince bende baş ağrısı yapıyor. Bir bardak çay içilir mi sizce günde. Kafein boy ve kilosunu etkiliyor diye okudum korktum
Benim tam tersi pilav makarnadan tiksindim ete doymuyorumBebeğinin cinsiyeti ne ben de 13. Haftamdayım kız bebek olduğu söylendi ve gebelik boyunca kahvaltı rahat yaptım ve hep hamur işi canım çekti sonra makarna ve pilavetten falan baya tiksindim. sen de aynı şeyleri yiyince merak ettim
Hormonlardan dolayi kabizlik oluyor bol sivi almalisin. Visne ve nar suyu iyi gelmisti bana.Kızlar merhabalar kabızlık problemi yaşayanınız var mı uzun süredir böyle bi sorunum var şiştikçe şişiyorum 6 kilo aldım artık korkuyorum birşey yemeğe çok yemek yiyen bi insanda değilimne yaptıysan geçmiyor bu kabızlık sorunu var mı çözüm bulan
Ay hadi yaa cinsiyet öğrendin mi pekiBenim tam tersi pilav makarnadan tiksindim ete doymuyorum
Bende aynı durumdayım benim de erkekÇılgınlar gibi limon yedim başlarda canım hiç tatlı istemedi hatta tatlı midemi bulandırıyordu sonuç erkektutmuyor yani.
Ben dr sordum o konuyuÇay içiyor musunuz. Ben içiyordum ama bayağı içiyordum ya hamile kaldığından beri çok canım istiyor sonra zararlarını okudum kestim. İçmeyince bende baş ağrısı yapıyor. Bir bardak çay içilir mi sizce günde. Kafein boy ve kilosunu etkiliyor diye okudum korktum
Gösterirse yarin ögrenecegim cinsiyetini , yarin söylerimAy hadi yaa cinsiyet öğrendin mi pekiben et hiç yiyemiyorum zorla yiyorum resmen makarnaya falan boğuyorum resmen kendimi Bi de hamur işi çok istiyom
Ben çay içiyorum ama açik ve az içiyorum. Ben de çay tiryakisiyim içmezsem baş agrisindan duramiyorum. Kahveyi fazla olmamak şartiyla bir kùcùk fincan içebilirsin demisti doktor baş agrisina ve baş dönmesine iyi geliyormus.Çay içiyor musunuz. Ben içiyordum ama bayağı içiyordum ya hamile kaldığından beri çok canım istiyor sonra zararlarını okudum kestim. İçmeyince bende baş ağrısı yapıyor. Bir bardak çay içilir mi sizce günde. Kafein boy ve kilosunu etkiliyor diye okudum korktum
Belirtiler bazen artar bazen azalir bazen de tamamen geçer. Için rahat etsin istiyorsan randevunu erkene al. Ben randevumu erkene aldim senin gibi panik yaptim.Bütün belirtileri geçmiş gibi hisseden var mı? Haftasonundan beri ne mide bulantısı (çok yoktu zaten) ne kasık ağrısı ne halsizlik kalmadı. Sadece göğüs ucu ağrısı. Ay nolur ben tek olmıyım bu konuda, kontrole bir hafta var ama erken mi gitsem diye düşünüp duruyorum şimdi de
İnşallah herşey yolundadır ikimizde de, dua edelim birbirimizeBelirtiler bazen artar bazen azalir bazen de tamamen geçer. Için rahat etsin istiyorsan randevunu erkene al. Ben randevumu erkene aldim senin gibi panik yaptim.
Insallah iyidir yavrularimizİnşallah herşey yolundadır ikimizde de, dua edelim birbirimizeGidince bana da haber verin lütfen buraya yazın
Allah Allah benim mide bulantımdan içemiyordum yeni içmeye başladım ama çok sıcak olacak yoksa yine midemi bulandırıyor banada bir tane demişti doktor öncekinde ama ben ona yaklaşıyordum bir günde ben kansızlık için dediğini düşünmüştüm kafeyin oranı çikolata kahveye göre düşük sanıyordum onları da tüketmediğim için hep içtim şimdi de dört beş içiyorumÇay içiyor musunuz. Ben içiyordum ama bayağı içiyordum ya hamile kaldığından beri çok canım istiyor sonra zararlarını okudum kestim. İçmeyince bende baş ağrısı yapıyor. Bir bardak çay içilir mi sizce günde. Kafein boy ve kilosunu etkiliyor diye okudum korktum
Kız geliyor inşallah. Canım istemiyor aslında. Midemi bulandırmadan yiyebilidğim için yiyorum benBebeğinin cinsiyeti ne ben de 13. Haftamdayım kız bebek olduğu söylendi ve gebelik boyunca kahvaltı rahat yaptım ve hep hamur işi canım çekti sonra makarna ve pilavetten falan baya tiksindim. sen de aynı şeyleri yiyince merak ettim
O zaman işin zor canım yaaMaalesef ikimizde öğretmeniz ve uzaktan devam ediyoruz hep evde yanında yani
Hadi bakalım inşallahKız geliyor inşallah. Canım istemiyor aslında. Midemi bulandırmadan yiyebilidğim için yiyorum ben
Ay maşallah ete doyamamışsın ne güzel keşke ben de yiyebilsem ama yok pişerken kokusu gelince acayip tiksiniyorumGösterirse yarin ögrenecegim cinsiyetini , yarin söylerimhamur isine bayiliyorum ama makarna pilavdan tiksindim tavuk da yiyemiyorum ama kirmizi ete doyamadim hiç eksi ve tatli bir arada gidiyor hem limon yiyorum hem tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?