2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Endişe etme 12. Haftadan sonra artık o belirtiler kayboluyormuş bende başından beri ne halsizlik ne öyle aman aman Bi bulantı hiç biri olmadı göğüslerim daha dolgun ama eskisi kadar hassasiyeti yok

Eksiyi benim de canim çok istiyor özellikle limona deliriyorum ah o yaz meyveleri dört gözle beklemedeyim ama aşermem gecmis olacak ciktiginda cikolata yiye yiye şişicem bugun bebegim pipisini gösterecek baska yolu yok ögrenir ögrenmez yazacagim canim

Canım 3 ayı bitirdik artık normal degil mi bunların gecmesi? Benim de bulantim baya azaldı, kasık ağrım zaten yoktu, göğüs ağrısı da azaldı ama bi zahmet azalsın artık diye düşünüp seviniyorum ben

Seninki bugün kıpır kıpır olacak desene erkek mi bekliyorsun

Evet tatlim erkek bekliyorum, bakalim ne çikacak yumurtadan randevum saat 4 te ben 12 de hastaneye geldim oturdum hiç normal degilim
Hadi bakalım inşallah gönlündeki gibi olur sanki erkek çıkacak gibi senin yumurtadan heyecandan gitmişsiniz kıyamam belki ara boşlukta seni alırlar 3 saat bekleme bari

Hadi bakalım inşallah gönlündeki gibi olur sanki erkek çıkacak gibi senin yumurtadan heyecandan gitmişsiniz kıyamam belki ara boşlukta seni alırlar 3 saat bekleme bari
Agzindan bal damliyor ya tek umudum aralarda almalari yoksa 3 saat ne yapacam burada simdiden sıkıldım

Selam herkese, neredeyse 17. hafta dolacak, mide bulantıları geçmedi. 14. haftadan sonra azalıyor gibiydi ama 2 haftadır yine çok kötü geçiyor. Hala devam eden var mı? Çok bunaldım ben bu durumdan

Selam herkese, neredeyse 17. hafta dolacak, mide bulantıları geçmedi. 14. haftadan sonra azalıyor gibiydi ama 2 haftadır yine çok kötü geçiyor. Hala devam eden var mı? Çok bunaldım ben bu durumdan
Benn 17+1 prilam iciyorum hala 2tane ama afedersin dün gece kustum cok bulandi dayanamadim gunduzleri iyiyim isimi gucumu yavas yavas yapiyorum aksam yemegi yedikt3n sonra artmaya basliyor gece 11 12 baya bulaniyor uyumaya caliisuorum genelde sadece koku hassasiyetim baya azaldi birde her sabah öğürme olmuyor artik buna şükür

18+3 oldum prilam içmediğim gün hastanelik oluyorum . İnşallah bir an evvel geçer

Selam kızlar bişi sorabilir miyim size ben 10+2 günlük hamileyim doktor cinsiyet tahmini olarak erkek dedi hiç bu haftalarda cinsiyet öğrenip sonra değişen oldu mu çok erken söledi ben biraz şaşırdım ve merak ettim

Çok erken, tutma ihtimali %50 sağlıcakla gönlüne göre olsun inşallah

Sabahları kusuyordum ben, onlar bitti ama 5’ten sonra bulanırdı eskiden, şimdi öğle saatlerinde başladı. Yatana kadar perişan oluyorum. Gündüz kusmazdım pek çok bulansa da, dün öğlen kustum keşke geçse artık.

17+4 de prilama devam edenlerdenim bende
18+3 oldum prilam içmediğim gün hastanelik oluyorum . İnşallah bir an evvel geçer
Varmış benim gibi talihsizler 18’den sonra geçenler de oluyormuş, son umudum o artık. Umarım hepimiz kurtuluruz şu bulantılardan Annemin doğuma kadar sürmüş, korkmaya başladım ufaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…