2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Gececektir insallah ama baya uzun sürdü bircogumuzun da zor oluyor baya kusmak ayri bi iskence zaten bekliyoruz bakalim bulantilarim bitti diyecegimiz gunlerde gelir insallah

Benim de ilk doğumumda dr gitmişti. Doğuma 1 ay falan vardı. Üzülmüştüm bayağı.

Ilk bebek tatlim yillardir bekliyorum öyle balli ki anlatamam amin insallah hayirlisi ile kucaklayalim ikimiz de ❣
Kaçıncı yılınızdı. Allah sağsalim kucağımıza aşmayı nasip etsin çok tatlıdır bilmem mi bizimde 4. Yılımızds tüp bebek ile nasip oldu bende şimdi doktordan geliyorum %100 kız dedi doktor çok sevindim ikinci evladınız da da bir erkek bebek nasip eder inşallah Allah her ikisini de tadarsınız

Gözünüz aydın olsun. Cinsiyet bekleyenlerden biri daha belli oldu. Darısı başıma. Cuma günü gideceğim inş.

Endişe etme 12. Haftadan sonra artık o belirtiler kayboluyormuş bende başından beri ne halsizlik ne öyle aman aman Bi bulantı hiç biri olmadı göğüslerim daha dolgun ama eskisi kadar hassasiyeti yok
Ay ukader bişey diycem dayanamadım. Sen beni ümitlendiriyorsun. Seni gizli gizli takip ediyorum hamileliğimiz çok benzer. Bende rahatım bir nebze ve hep canım hamur işi çekiyor. Hele o makarna varyaa salçalı senin maşallah kızın olacakmış. Benim de iki oğlum var bir kızım olsun istiyorum ama erkek gibi geliyor. Cuma kontrol var bakalım ne diyecek dr

Bugün kontrol vardı arkadaşlar
Önümüzdeki 3 hafta içerisinde istediğin bir vakitte ayrıntılı ultrason için randevu alabilirsiniz dedi
En uygunu 18-19 haftalar dedi
16+4 teyim bugün
Bize doktor daha geç bir zaman önerdi. 20-24. haftalar arası dedi yanlış hatırlamıyorsam. Niye fark ediyor acaba

Umudu kesmisken mucize gibi geldi yavrum ikimiz de kiz bekliyoruz ne guzel kiz bebeklere bayiliyorum ,insallah ikinci yavrularimiz erkek olur iki duyguyu da yasariz

Ay de tabi canım istediğini de sorabilirsin yaa ben de valla bak salçalı dedin ya hiç sorma bir gün sırf oturdum salçalı çubuk makarna yaptım başka bişey yapmadım hatta daha fazla makarna yiyebilmek için ekmek bile yemedim ki bazen yerim makarnanın yanında ekmek ben hep erkek hissediyordum hatta geçenlerde farklı doktora gittiğimde erkeğe benzediğini söylemişti ama kendi doktorumda bugün kesin kız dedi benim ilk bebek ama ben de kız isttiyodum darısı sana olur inşallah kızlarda bulantı çok olur diyorlar ama ben pek yaşamadım biraz tiksinme oldu. Bana kuzenim demişti kızında ilk canının istediği şey patatesli börek olmuş bende börek falan gömdüm haber ver bana doktora gittiğinde merak ettim sonucunu

Umudu kesmisken mucize gibi geldi yavrum ikimiz de kiz bekliyoruz ne guzel kiz bebeklere bayiliyorum ,insallah ikinci yavrularimiz erkek olur iki duyguyu da yasariz
İnşAllah canım benim ne güzel seninki de beklenen bebekmiş Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın o umut hep var olsun

Canım çok sevindim öğrenmene sağlıkla gelsin prensesin Darısı benim başıma inşallah bende öğrenirim yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…