- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #13.141
Gececektir insallah ama baya uzun sürdü bircogumuzun da zor oluyor baya kusmak ayri bi iskence zatenSabahları kusuyordum ben, onlar bitti ama 5’ten sonra bulanırdı eskiden, şimdi öğle saatlerinde başladı. Yatana kadar perişan oluyorum. Gündüz kusmazdım pek çok bulansa da, dün öğlen kustumkeşke geçse artık.
Benim de ilk doğumumda dr gitmişti. Doğuma 1 ay falan vardı. Üzülmüştüm bayağı.Kızlar ben hem devlete hemde özele gidiyordum. Cuma günü için özelden randevu almak için hastaneyi aradım ve doktorumun bugün itibariyle hastaneden ayrıldığını öğrendimSonra başka bir doktora aldım dolu olduğu için cumaya alamadım diğer hafta perşembe günü gidicem. Cinsiyetide öğrenmem gecikti tabii.. Doktorumu seviyodum ama hayırlısı napalım bana denk gelir zaten böyle şeyler
Bence limon direkt erkek demekÇılgınlar gibi limon yedim başlarda canım hiç tatlı istemedi hatta tatlı midemi bulandırıyordu sonuç erkektutmuyor yani.
Kaçıncı yılınızdı. Allah sağsalim kucağımıza aşmayı nasip etsin çok tatlıdır bilmem miIlk bebek tatlim yillardir bekliyorum öyle balli ki anlatamamamin insallah hayirlisi ile kucaklayalim ikimiz de ❣
Günde 1 fincan Türk kahvesinin bebeğin gelişimi açısından faydalı olduğunu duymuştum.Bana doktorum açık olduğu sürece sınırsız çay dediben o hakkımı türk kahvesinde kullanıyorum
Gözünüz aydın olsun. Cinsiyet bekleyenlerden biri daha belli oldu. Darısı başıma.Kaçıncı yılınızdı. Allah sağsalim kucağımıza aşmayı nasip etsin çok tatlıdır bilmem mibizimde 4. Yılımızds tüp bebek ile nasip oldu bende şimdi doktordan geliyorum %100 kız dedi doktor çok sevindim ikinci evladınız da da bir erkek bebek nasip eder inşallah Allah her ikisini de tadarsınız
Ay hadi inşallahÇok erken, tutma ihtimali %50sağlıcakla gönlüne göre olsun inşallah
Ay ukader bişey diycem dayanamadım. Sen beni ümitlendiriyorsun. Seni gizli gizli takip ediyorumEndişe etme 12. Haftadan sonra artık o belirtiler kayboluyormuşbende başından beri ne halsizlik ne öyle aman aman Bi bulantı hiç biri olmadı göğüslerim daha dolgun ama eskisi kadar hassasiyeti yok
Oyyy maşallah gözünüz aydınKizim olacakmis
Bize doktor daha geç bir zaman önerdi. 20-24. haftalar arası dedi yanlış hatırlamıyorsam. Niye fark ediyor acabaBugün kontrol vardı arkadaşlar
Önümüzdeki 3 hafta içerisinde istediğin bir vakitte ayrıntılı ultrason için randevu alabilirsiniz dedi
En uygunu 18-19 haftalar dedi
16+4 teyim bugün
Umudu kesmisken mucize gibi geldi yavrumKaçıncı yılınızdı. Allah sağsalim kucağımıza aşmayı nasip etsin çok tatlıdır bilmem mibizimde 4. Yılımızds tüp bebek ile nasip oldu bende şimdi doktordan geliyorum %100 kız dedi doktor çok sevindim ikinci evladınız da da bir erkek bebek nasip eder inşallah Allah her ikisini de tadarsınız
Tesekkur ederim canimsin ❤Oyyy maşallah gözünüz aydın
Çikolata kadar kafein var içinde, demek hem bebisi hem beni mutlu ediyorGünde 1 fincan Türk kahvesinin bebeğin gelişimi açısından faydalı olduğunu duymuştum.
Hadi bakalım o zaman haftaya da senden haber alalım gönlüne göre olur inşallahGözünüz aydın olsun. Cinsiyet bekleyenlerden biri daha belli oldu. Darısı başıma.Cuma günü gideceğim inş.
Ay de tabi canım istediğini de sorabilirsinAy ukader bişey diycem dayanamadım. Sen beni ümitlendiriyorsun. Seni gizli gizli takip ediyorumhamileliğimiz çok benzer. Bende rahatım bir nebze ve hep canım hamur işi çekiyor. Hele o makarna varyaa salçalı senin maşallah kızın olacakmış. Benim de iki oğlum var bir kızım olsun istiyorum ama erkek gibi geliyor. Cuma kontrol var bakalım ne diyecek dr
Yani siz daha çok alışmışsınızdır tabii daha çok üzülmüşsünüzdür. Ben zaten 2 kere gitmiştim daha ama yinede insan alışıyor ne olursa olsunBenim de ilk doğumumda dr gitmişti. Doğuma 1 ay falan vardı. Üzülmüştüm bayağı.
İnşAllah canım benim ne güzel seninki de beklenen bebekmiş Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın o umut hep var olsunUmudu kesmisken mucize gibi geldi yavrumikimiz de kiz bekliyoruz ne guzel kiz bebeklere bayiliyorum ,insallah ikinci yavrularimiz erkek olur iki duyguyu da yasariz
Bak limon hiç yemedim benBence limon direkt erkek demekbende meyve niyetine limon yerdim oğlum oldu
Canım çok sevindim öğrenmene sağlıkla gelsin prensesinKaçıncı yılınızdı. Allah sağsalim kucağımıza aşmayı nasip etsin çok tatlıdır bilmem mibizimde 4. Yılımızds tüp bebek ile nasip oldu bende şimdi doktordan geliyorum %100 kız dedi doktor çok sevindim ikinci evladınız da da bir erkek bebek nasip eder inşallah Allah her ikisini de tadarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?