2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet evet bende çiğ badem seviyorum ben süt içmiyorum ama yoğurt ayran peynir yiyorum içiyorum çilek sürekli yiyorum ben ya çilek oğlan olması lazım öyle bir şey varsa gülde koklama derler ya hani leke olurmuş filan ben kokladım valla

Ya ben 17+4 deyim 14.hftaya kadar kilo almadım bulantilarim oldu 55le basladim 54 düstum snra tekrar 55 oldum 14.haftaya kadar bu 3 haftada istahim baya acildi yemek yemezeem midem cok bulaniyo kotu oluyorum mecbur ne bulursam yeme modundayim ama 58 bucuk kilo olmuşum cok dimi bide gebelik sekeri falan mi var acaba diuorum cok sık acikiyorum ve istahla yiyorum bulantilarim olsun olmasin napsamki

52.500 başladım 55’im bende şuan.. 17 oluyorum yarın .. bana normal geldi.. ilk 4 ay 1/4 kilo arası normal diyorlar

Ay Gülü de duydum ama koklamadım hiç ciğer yemeyin derler ciğere yedim valla

Bugün eşime sürpriz yapayım diye bir doktora cinsiyet öğrenmeye gittim ama doktor bebeğin sıkışık olduğunu suyunun az olduğunu söyledi çok canım sıkıldı napacağım bilmiyorum. 10 gün sonra tekrar çağırdı.

Canım su azlığına havuç suyunu ve armutu öneriyolar, ayrıca günde 3-4 litre normal su içmek de iyi geliyomus, elinden gelecek seyler bunlar. Benim de korkum suyun az olması çünkü hic su icemiyorum anca vitaminlerle günde max 3-5 bardak.. en son 12. Haftada muayene oldum bi dahakine belli olur heralde az mi yeterli mi. Allah'a emanet bebeklerimiz

Sıkma canını bol su tüket ve dinlen inşallah 10 gün sonra güzel haberlerle öğrenirsin cinsiyeti

Ben lcw hamile pantolonu denedim, kalıplarını hiç beğenemedim. Defacto'nunkiler daha hoş durdu. Tayt olarak da hamile taytı almadım henüz, evde giymek için A101'e gecen hafta gelen dikişsiz taytlardan aldım.

Kızlar detaylı için kendimce randevu almalı mıyım sizce? Yoksa nisanda doktor randevum var muayenede doktor yönlendirmesinden sonra mı almalıyım Kararsız kaldım .. siz nasıl yaptınız?
16. haftadaki randevumda doktoruma sordum. Onun önerilerinden biri görüntüleme merkeziydi; ben görüntüleme merkezi değil, perinatolog tercih ettiğim için ertesi hafta kendi araştırdığım doktoru aradım. 21. haftaya anca randevu bulabildim.
Detaylı ultrason için kendi doktorunuza değil, başka bir uzmana gidecekseniz şimdiden randevu peşine düşün derim.

Benim doktorum beni başka bir şehirdeki profa yönlendireceğini söyledi kesinleşsin randevu alacam ama çok kararsızım bir yandan sorun yok diyor yoksa niye oraya gidiyorum diye düşünüyorum bir yandan da iyisi oysa ona gitsem diyorum bir yandan da ücret düşündürüyor bu bebek çok masraflı oldu ilki böyle değildi eşimi zorla ikna etmiştim bebek için başıma kalmasından korkuyorum bir yandan da

Detaylı ultrasonda bütün iç organları uzun uzun incelendiği için önemsiyorum.
Erkeklerin hepsi genel olarak her şeye masraf kapısı olarak bakıyorlar ama hiç kusura bakmasın sevgili kocam, önce tüm önlemlerimi alıp sonra Allah'a tevekkül etmek isterim. : ) Ne demişler; korkulu rüya görmektense uyanık yatmak hayırlıdır.

Haklısın ben de önemsiyorum eninde sonunda giderim de işte kafada deli sorular. Yaşadığım şehirde de Prof doçent perinatologlar var işte diğerine yönlendirme niye diye düşüne düşüne bir hal oldum

Belki aklınızdaki doktorların yorumlarını aratabilirsiniz internette. Ben yakın zamanda yazılmış yorumlara dayanarak seçtim açıkçası. Başka il olunca yol masrafı da girecek işin içine.

Yaa böyle okuyunca kötü oldum keşke kimse yaşamak zorunda kalmasa böyle şeyleri 20. haftaya alacağız biz sanırım randevuyu.

Niyr peki bebeğin böbreklerinde mi sorun var birşey demedi mi beslenemiyor mu acep o zamanda suyu az oluyor kan sulandırıcı kullanıyor musun kullanıyorsan birşey gelmedi aklıma ama kullanmıyorsan hemen vaşka doktora git derim on gün bekleme kan sulandırıcı ile kan akışı daha iyi olduğu için daha iyi beslenir sende limon sıkıp az su katarak içebilirsin beklenecek bir durum değil ben yaşadığım için iyi bir doktora gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…