2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hareket hisseden arkadaşlar her gün mutlaka hissediyor musun? Benim bazı günler çok belirgin ve sayı olarak fazla oluyor ama bazı günler hiç hissetmiyorum ve çok tedirgin oluyorum
Ben sadece bir kez hissettim 15. Haftada daha da olmadı galiba.. ama dediğin gibi bazen içimde bir çok şey olurken bazen hiç yok.. ama olanlarda bebek mi bağırsak hareketi mi kestiremiyorum hiçç.. ki zaten harekette olsa bu haftalarda düzenli olmuyormuş

Arkadaşlar ben yaklaşık 1 aydır elevit kullanıyorum doktorun tavsiyesiyle, sizin kullandığınız başka ilaçlar var mi mesela demir gibi

Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben bugün 14+2 deyim. Hâlâ bulantılarım koku hassasiyetim devam ediyor. Canım isteyereek birşey yiyemiyorum. Benimle aynı durumda olan var mı

Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben bugün 14+2 deyim. Hâlâ bulantılarım koku hassasiyetim devam ediyor. Canım isteyereek birşey yiyemiyorum. Benimle aynı durumda olan var mı
Var var :) benim de 17.haftaya kadar devam etti, 18. Haftadayım daha yeni yeni düzeliyor mide bulantılarım.

Hastanenin rafyolojisi 20+6 ya verdi zannımca ama ben diğerini iptal etmedim düşünüyorum diğeri için istanbula gelcem birde orası var tabi

Ultrason daha önemli kandaki sonuçlardan ama ense kalınlığı 2.5 üçten yukarı olunca ileri test yapılıyor tabi burun kemiğide gözükmesi lazım bazı bebeklerde ödem oluyor ondanda yüksek çıkıyor birde kol ve bacak kısalığı da oluyor onlarada bakıyorlar down olacaksa kalp ve böbrekte incelenmesi laxım bence git detaylı gibi olur birde ikili testi iyi çıkıp down olanlar var

Pıt pıt vuruyor bazen içerden bişey o hareket olduğuna eminim ama düzensiz olması beni strese sokuyor bu haftalarda düzenli olmuyor dediniz ya biraz içim rahatladı

Pıt pıt vuruyor bazen içerden bişey o hareket olduğuna eminim ama düzensiz olması beni strese sokuyor bu haftalarda düzenli olmuyor dediniz ya biraz içim rahatladı
Hatta 20. Haftaların içinde dahi düzenli olmuyormuş hareketleri.. hep öyle yazıyor anneler .. happy mom uygulamasında filanda yazıyorlar öyle okuyorum hep.. sonralara doğru sanırım 26/28 den sonra bebek baya büyüdüğü zamandan sonra artık hareket alanı daraldıkça biz daha çok ve düzenli hissediyoruz .. şuan rahatça döneceği alan olduğu için hissedeceğimiz yere faZla temasları olmuyor benim okuduklarımdan anladığım bu

Valla sorma bizimkinin de yarısı hamur zaten o yüzden arada ceviz badem ve meyve yemeye çalışıyom faydalı bişey gitsin
Meyveyi ihmal etmiyorum ben genelde soğuk soğuk iyide geliyor mideme .. ağzımın tadı yerine gelsin diye mutfağa girip çıktıkça hatta meyve atıveriyorum ağzıma ama ceviz badem düzeni oturmadı bende başta tiksinmiştim zaten .. bugün gidip alayım en iyisi İyi ki söyledin

Ya ben artık tiksindim ceviz badem den ama zorlada olsa yiyorum günde 10 tane falan çiğ badem 3-4 tane de ceviz yemeye çalışıyorum ama sütü ihmal ediyorum hep yaa. Dçbşr de suyu pek içmiyorum. Badem alırsan çiğ badem al hem daha faydalı hem de tadı daha gğzel meyve demişken çilek yiyo musun ya hep korkutuyolar yok leke olurmuş bilmem ne ama ben çok yedim çilek

Burun kemiğimiz varmış ense Kalınlığı zaten 2.15 oğlumda da aynı rakam çıkmıştı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.

Detaylıya iyi bir doktora gitmek bende isterim ama özellikle masada düzinelerce hazırlanmış doktor isim tel adres verilince bi değişik oldum sanki işin ticaretindeymiş gibi geldi. İnşallah sıkıntı yoktur

Teşekkür ederim ya valla içim rahatladı

Sen o zaman bildiğin birine git bence

Kızlar sağlık ocağı kaçıncı hafta için kan tahlili için çağıracaktı bana 17 demişti öyle kaldı tam bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…