2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım 3 haftada almam korkuttu beni ondan panik oldum
Canım haklısın ama bende çok çabuk kilo alan biriyim belki bir anda fazla kalori alınması sebebiyledir
Ay Gülü de duydum ama koklamadım hiç ciğer yemeyin derler ciğere yedim valla
Ciğer de var evet artık Allaha emanet
Bu da doğru .. benimde aklımda biri var aslında alsam olur bende 21/22 ye alayım o zaman .. farklı bir şey olursa iptal ederim

Kızlar daha önce de cinsiyet öğrenmeye gidiyorum diye size yazmıştım ama doktor net bişey söylememişti yarın artık 15+6 olacağım inşallah hayırlısıyla gözükür. Dualarınızı bekliyorum cinsiyetten önce tabi ki sağlıklı olması için Bayadır da gitmedim doktora insallah her şey yolundadır. Bu arada ben de çilek çok yiyorum ya çok canım istiyor, dün de kıyafetime sürülmüştü parmağım yanlışlıkla acaba o da sayılır mı

Ben de yedim çilek karadut hergün bir bardak süt bir kase yoğurt bir yumurta ve bir kaç meyve domates yiyorum
sulu yemek çorba ilk günden beri yiyorum çok fazla bulantım olmadı hiç kusmadım Allah'a şükürler olsun kuruyemişten ben de ilk aylar tiksinmiştim şuan çiğ fındık yiyebiliyorum bunu dışında cips tavuk burger patates kızartması gibi zararlı şeyler de yiyorum canım çekince engel olamıyorum her ay 1 kilo aldım şuan 54 kiloyum bakalım doğuma kadar ne olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi

Bu da doğru .. benimde aklımda biri var aslında alsam olur bende 21/22 ye alayım o zaman .. farklı bir şey olursa iptal ederim
Kesinlikle çok mantıklı. Arkadaşım 2 farklı yerden randevu aldı, içine daha çok sinen ve doktorunun da onayladığı yere karar verince diğerini iptal etti.

Güzel besleniyosun hiç bozma devam et. Bende tüp bebek transferi olduktan sonra kemik suyuna veya tavuk suyuna devamlı çorba yaptım ama bu ay hrp ihmal ettim hatta sütü de ihmal ediyorum 1 haftadır öncesinde çok güzel beslenşyordum ama neyseki haftaya annemin yanına gitcem şimdi o dayar bana onları hep transferden önce 48 kiloydum şuan 52 yim bende hiç bulantı yaşamayan şanslılardanım valla bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun

Sağlıkla kavuşun inşallah Benim de en büyük korkularımdan biri , kız fikrine çok fena alıştım çünkü Artık adıyla seviyorum karnımı

Mide bulantiissiii kusmaaa verilen 8 kilooo
Allahimmmm Biliyosunuz en zor durumda olanlardan biri de bendim burda tam 8 kilo verdim gunde en az 8 9 kere kusuyordum ne prilam fayda etti ne zofran doktorum en son care zofrani 8mg a cikardi o bile fayda etmedi
Ama cok sukur kuzular su son 4 5 gundur hic kusmadim tabii deli gibi bulantim var ama sukur kusmalarim bitti ama hala zofran kullaniyorum cesaret edemedim onu birakmaya
Benim gectiyse eminim herkesin gececek az daha sabir

Kese küçük sıkışmış dedi önce rahim filmi çektirmiştim sorun yoktu, suyu az gibi dedi, bebek sıkışmış yeri dar dedi. Bol su iç iyi beslen dedi. Eşime de söyleyemedim içim içimi yiyor. Günde 1-1 buçuk lt su içiyordum

Belki zor olacak ama suyu daha çok iç canım sürekli bir bardağın olsun havuç suyu da iç mutlaka

Canim benim bu suyla olsaydi benim bebegin hic suyu olmamasi lazimdi ben gunde 1 bardak zor iciyorum suyu bu konuda sakin kendini suçlama
Sana GİBi li konusan doktorunuda hemen degistir
Bu cocuk oyuncagi mi
Bol su ic iyi beslenle olcak sey degil bu
Bu su olayi tamamiyle bebegin bobreklerinin iyi calisip calismadigiyla ilgili
Kac haftaliksin bilmiyorum ama ben 17.haftadayim daha yeni yeni doktorum bebegin suyuyla ilgili yorumlar yapabiliyor mesela bana doktorum bi ilac baslamisti su olusmasina fayda saglar erken dogumu onler su azalmasini onler falan diye duzenli ic demisti
Lutfen baska bir doktora gidip bi fikir al yazik degil mi sana bu kadar sıkıyosun canini sonucta bebekler senin psikolojinden de etkileniyor

Su miktarınızı arttırın. Günde 3 lt su içmeye çalışın.

Mesela ben kan sulandirici igne kullaniyorum
Ogluma hamileyken doktorum ignenin dozunu bebegin suyuna gore artirip azaltiyordu A Ades88
Ben başka bir doktora gitmiştim 15+1 günlük cinsiyet öğreneyim diye gittim. Hemen kendi doktoruma gideceğim o ne diyecek. Teşekkür ederim çok 10 gün daha bekleyeceksin yoksa. İnternete de su içmeye alakalı olmadığı yazıyor su iç dedi güzel beslen dedi, gibi demesi banada garip geldi net ölçülüp belli olan bir şey değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…