- 10 Ocak 2021
- 1.233
- 2.130
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #13.321
Canım haklısın ama bende çok çabuk kilo alan biriyim belki bir anda fazla kalori alınması sebebiyledirCanım 3 haftada almam korkuttu beni ondan panik oldum
Ciğer de var evetAy Gülü de duydum ama koklamadım hiçciğer yemeyin derler ciğere yedim valla
Bu da doğru .. benimde aklımda biri var aslında alsam olur bende 21/22 ye alayım o zaman .. farklı bir şey olursa iptal ederim16. haftadaki randevumda doktoruma sordum. Onun önerilerinden biri görüntüleme merkeziydi; ben görüntüleme merkezi değil, perinatolog tercih ettiğim için ertesi hafta kendi araştırdığım doktoru aradım. 21. haftaya anca randevu bulabildim.
Detaylı ultrason için kendi doktorunuza değil, başka bir uzmana gidecekseniz şimdiden randevu peşine düşün derim.
Zor şeyler Allah yaşatmasınYaa böyle okuyunca kötü oldumkeşke kimse yaşamak zorunda kalmasa böyle şeyleri 20. haftaya alacağız biz sanırım randevuyu.
Ben de yedim çilek karadutYa ben artık tiksindim ceviz badem den ama zorlada olsa yiyorum günde 10 tane falan çiğ badem 3-4 tane de ceviz yemeye çalışıyorum ama sütü ihmal ediyorum hep yaa. Dçbşr de suyu pek içmiyorum. Badem alırsan çiğ badem al hem daha faydalı hem de tadı daha gğzelmeyve demişken çilek yiyo musun ya hep korkutuyolar yok leke olurmuş bilmem ne ama ben çok yedim çilek
Bu ara kalorili yedim evet bundan sonra dengelemeye calisacagim beceririm insallahFazla kalori alırsan bir haftada alırsın aslında mideni bastıran şeyler le salatalık yeşil elma gibi kalorisi az olan şeyler
Kesinlikle çok mantıklı. Arkadaşım 2 farklı yerden randevu aldı, içine daha çok sinen ve doktorunun da onayladığı yere karar verince diğerini iptal etti.Bu da doğru .. benimde aklımda biri var aslında alsam olur bende 21/22 ye alayım o zaman .. farklı bir şey olursa iptal ederim
Güzel besleniyosun hiç bozma devam et. Bende tüp bebek transferi olduktan sonra kemik suyuna veya tavuk suyuna devamlı çorba yaptım ama bu ay hrp ihmal ettim hatta sütü de ihmal ediyorum 1 haftadırBen de yedim çilek karaduthergün bir bardak süt bir kase yoğurt bir yumurta ve bir kaç meyve domates yiyorum
sulu yemek çorba ilk günden beri yiyorum çok fazla bulantım olmadı hiç kusmadım Allah'a şükürler olsun kuruyemişten ben de ilk aylar tiksinmiştim şuan çiğ fındık yiyebiliyorum bunu dışında cips tavuk burger patates kızartması gibi zararlı şeyler de yiyorum canım çekince engel olamıyorum her ay 1 kilo aldım şuan 54 kiloyum bakalım doğuma kadar ne olurinşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi
Kızlarr herkese selam
Bugün bir şey oldu, bizim oğlan meğer kızmış
Bugün idrar yolu enfeksiyonu için devlet hastanesi doktoruna gittim, gitmişken cinsiyeti de teyit ettirmek istedim, yüzde doksan kız dedi, ben şokordan çıktım eşime söyledim, zaten özeldeki dr en son gidişte cinsiyeti görememişti bir ara gelin demişti, oraya gittik, sonuç olarak kız olduğu teyit edilmiş oldu
Erkek delisi biri asla değilim ki zaten iki erkek evladım var ama o kadar erkeğe hazırlamışız ki psikolojimizi, biri bu sizin değil deyip kucağımızdan bebemizi almış gb hissettik ilk
çok şükür sağlıklı bir bebek, Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Müsaadenizle ben biraz anketin dengelerini değiştireyim
Niyr peki bebeğin böbreklerinde mi sorun var birşey demedi mi beslenemiyor mu acep o zamanda suyu az oluyor kan sulandırıcı kullanıyor musun kullanıyorsan birşey gelmedi aklıma ama kullanmıyorsan hemen vaşka doktora git derim on gün bekleme kan sulandırıcı ile kan akışı daha iyi olduğu için daha iyi beslenir sende limon sıkıp az su katarak içebilirsin beklenecek bir durum değil ben yaşadığım için iyi bir doktora gitmelisin
Kese küçük sıkışmış dedi önce rahim filmi çektirmiştim sorun yoktu, suyu az gibi dedi, bebek sıkışmış yeri dar dedi. Bol su iç iyi beslen dedi. Eşime de söyleyemedim içim içimi yiyor. Günde 1-1 buçuk lt su
Ferramat diye bir kan ilacına ve magnezyum ilacına başlattı doktorum.Arkadaşlar ben yaklaşık 1 aydır elevit kullanıyorum doktorun tavsiyesiyle, sizin kullandığınız başka ilaçlar var mi mesela demir gibi
Belki zor olacak ama suyu daha çok iç canım sürekli bir bardağın olsun havuç suyu da iç mutlakaKese küçük sıkışmış dedi önce rahim filmi çektirmiştim sorun yoktu, suyu az gibi dedi, bebek sıkışmış yeri dar dedi. Bol su iç iyi beslen dedi. Eşime de söyleyemedim içim içimi yiyor. Günde 1-1 buçuk lt su içiyordum
Canim benim bu suyla olsaydi benim bebegin hic suyu olmamasi lazimdi ben gunde 1 bardak zor iciyorum suyu bu konuda sakin kendini suçlamaKese küçük sıkışmış dedi önce rahim filmi çektirmiştim sorun yoktu, suyu az gibi dedi, bebek sıkışmış yeri dar dedi. Bol su iç iyi beslen dedi. Eşime de söyleyemedim içim içimi yiyor. Günde 1-1 buçuk lt su içiyordum
Su miktarınızı arttırın. Günde 3 lt su içmeye çalışın.Kese küçük sıkışmış dedi önce rahim filmi çektirmiştim sorun yoktu, suyu az gibi dedi, bebek sıkışmış yeri dar dedi. Bol su iç iyi beslen dedi. Eşime de söyleyemedim içim içimi yiyor. Günde 1-1 buçuk lt su içiyordum
Ben başka bir doktora gitmiştim 15+1 günlük cinsiyet öğreneyim diye gittim. Hemen kendi doktoruma gideceğim o ne diyecek. Teşekkür ederim çok 10 gün daha bekleyeceksin yoksa. İnternete de su içmeye alakalı olmadığı yazıyor su iç dedi güzel beslen dedi, gibi demesi banada garip geldi net ölçülüp belli olan bir şey değil mi?
Doktor seni kendine bağlamak içinde söylemiş olabilir.sikisik yada susuz olsa kendi doktorunda farkederdi eminim.Coraspirin kullanıyordum bıraktırmıştı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?