2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hem abur cubur hemde şekerli içinde çikolata var
Boş ver yaa abartmadan ye ne olabilir ki. Ben içinde şeker olan her şeye aşıktım şu an görmek bile istemiyorum. Çay içmek istiyorum şekersiz içemem şeker atınca da midem bulanıyor onu da içemiyorum. Çocuk zorla sağlıklı besletiyor kendini

Ahaha ne güzel benim bebiş hep zararlı şeyler istiyo galiba abur cubur çok istiyorum ama frenliyorum kendimi.

Kızlar ben şu eti tutku bisküvi varya acayip sardım kaç gündür hergün 3 tane falan yiyorum acaba kötü mü yapıyorum ama canım istiyor
Ben yiyebildiğim sürece canımın çektiği her şeyi yiyorum .. hatta bir iki yudum asitli içecekte tattım geçen canım çok isteyince .. mühim olan miktar bence

Ben yiyebildiğim sürece canımın çektiği her şeyi yiyorum .. hatta bir iki yudum asitli içecekte tattım geçen canım çok isteyince .. mühim olan miktar bence
Ay valla bende kola istiyorum baya ama içmedim hiç arada yemekten bişey olmaz bu tatlı isteği de yeni başladı zaten

Kızlarr herkese selam
Bugün bir şey oldu, bizim oğlan meğer kızmış

Bugün idrar yolu enfeksiyonu için devlet hastanesi doktoruna gittim, gitmişken cinsiyeti de teyit ettirmek istedim, yüzde doksan kız dedi, ben şok ordan çıktım eşime söyledim, zaten özeldeki dr en son gidişte cinsiyeti görememişti bir ara gelin demişti, oraya gittik, sonuç olarak kız olduğu teyit edilmiş oldu

Erkek delisi biri asla değilim ki zaten iki erkek evladım var ama o kadar erkeğe hazırlamışız ki psikolojimizi, biri bu sizin değil deyip kucağımızdan bebemizi almış gb hissettik ilk

çok şükür sağlıklı bir bebek, Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin

Müsaadenizle ben biraz anketin dengelerini değiştireyim

Nasıl yaa :) ne zaman erkek denmişti? Yani kız denip erkek oluyor da olmayan şeyi görmek değişik olmuş. Hayırlı uğurlu olsun

Nasıl yaa :) ne zaman erkek denmişti? Yani kız denip erkek oluyor da olmayan şeyi görmek değişik olmuş. Hayırlı uğurlu olsun
Ya sorma, biz sormadan 10+2de pat diye erkek demişti değilmiş meğer yavrum
Erken hafta tahminlerine çok da güvenmemek gerekiyormuş demek
Bu arada çok teşekkür ediyorum canım, senin de beben hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Ben de ısrar edip duruyorum söylemiyolar diye. Değişmesini hiç istemem bi kere öğrenince. Ama senin harika olmamış mı 2 oğlun varsa kız olması

Ben de ısrar edip duruyorum söylemiyolar diye. Değişmesini hiç istemem bi kere öğrenince. Ama senin harika olmamış mı 2 oğlun varsa kız olması
Kesinlikle öyle muhteşem oldu, ben de kendimden ümidi kesmiştim, ben kız doğuramıyorum işte diye ama kız fikrine alışmak zaman alacak sanırım, iki aydır oğlum oğlum diye sevip konuşuyoruz göbekle

Yok değişir diye korkuyorum
Yok yok değişmez bence ben de korkuyordum ama dün gittiğimde yüzde yüz diye onayladı. Bi dahaki gittiğinde onaylar ilk söyleminde yüzde yüz demiyorlar ama emin oluyorlar yinede ufak Bi yanılma payı koyuyorlar değişeceğinden değil de 1 kez daha bakmak istiyorlar inşaşlah değişmez

Hareket hisseden arkadaşlar her gün mutlaka hissediyor musun? Benim bazı günler çok belirgin ve sayı olarak fazla oluyor ama bazı günler hiç hissetmiyorum ve çok tedirgin oluyorum

Hayirli olsun saglikla kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…