2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
@neselibebeklerimiz instagram sayfasindan alisveris yapan oldumu uygun fiyatli guzel cicişler var yavaştan bi iki parça biseyler alayim diyorum heves ettim de

Canim ben oglumda sabah aksam vuruldum hergun
Bunda da hergun 1 kere vuruyorum suan hala gobekten idare edebiliyorum ama ilerleyen zamanda mecburen kola gecicem
Ama emin ol 1 hafta falan vur koldan sonra gobege tekrar gecebilirsin cabuk toparliyor gobek kendini
Bir de şu yontemi dene ben oglumda butun gobek mosmor ve ödemlerle geziyordum yanlis yapiyormusum igneyi sukur bunda hic morarma sislik olmadi
Vurcagin yeri sık iki parmaginla igneni vur ama minnacik disarda kalsin ucu dibine kadar sokma igneyi vur sıkmaya devam et sonra islak mendille ya da pamukla bastir uzerine 5 e kadar say sonra sıkmayi birak ve ovala 2 3 saNiye daha

Çok şükür morarma iki kere oldu onun dışında olmadı. Ama şuan igne girmiyor. Bir hafta dediğin gibi koldan yapayim karin dinlensin. Sonra karından senin tarif ettiğin şekilde yapayim tekrar. Teşekkür ederim.

Bend
Bende de aynı şey varmış geeçen doktor söyledi. Hafif lekelenme olabilir dedi tedirgin olma dedi. Düzelir inşallah

Doktorunu bilgilendir bence yada randevu alip git bence gecmis olsun cok hamiellikte insanin basina hersey gelebiliyor

Benim önceki hamileliğimde plasenta rahim ağzına yerleşmişti. Kanamam çok oluyordu ve açılmam erkenden başlamıştı. Dr zamanla yukarı çıkabileceğini söyledi. Ama benimki çıkmadı. Dinlendim bol bol dr tavsiyelerine uydum normal doğum riskliydi o yüzden sezeryanla doğum yaptım çok şükür ne kızımda ne bende başka bir sıkıntı olmadı.

Kızlar selam, detaylı organ taraması (ultrasonu) yaptıran var mı? Kaçıncı haftada yapıldı?? Benim randevum 18. Hafta içinde de acaba yapar mı doktor 20 lerde mi yapar ??

Biri mühendislik ve saç beyazlaması mı dedi Sen=ben olabilirsin, üniye gidene kadar hiç beyazım yoktu bitirdiğimde bir sürü beyaz miras bıraktı bana mesleğe devam etmek de hiiiç yardımcı olmadı

Ben paylaştım bebek haberiyle birlikte sabredemedim daha fazla

Benimde 24 de başladı sanki bu aralar dahada arttı. Bitkisel yaptırcam bayrama doğru yoksa idare etmiycek doğuma kadar dermatoloji bakıyormuş bu duruma hamilelik bitsin gideyim diyorum şimdi gitsem belki verir ilaç falan zararı olur. Çok bakımsız hissediyorum kendimi bu aralar Allahtan koronadan gelen giden olmuyor da pek kimse görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…