2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben 2 ayda bir boyarım bitkisel boyayla. Diplerim çok erken geliyor Green therapy diye bi marka var onunla boyadım. Kokusu hiç yoktu nerdeyse

Ben 2 ayda bir boyarım bitkisel boyayla. Diplerim çok erken geliyor Green therapy diye bi marka var onunla boyadım. Kokusu hiç yoktu nerdeyse
Aa aklımda olsun o ozaman benim 2 ayı bulmuyor bile ama çabuk uzar saçım çıkar diplerim 15-20 günde. Şimdi 4 ay oldu boyatmak şart

Kızlar selam, detaylı organ taraması (ultrasonu) yaptıran var mı? Kaçıncı haftada yapıldı?? Benim randevum 18. Hafta içinde de acaba yapar mı doktor 20 lerde mi yapar ??
Ben normalde özele gidiyorum 10 gün sonra randevum var ama az önce devlete gittim 20. Haftada olması gerektiğini söyledi. Eğer kendi doktorum da yaptır derse yaptıracağım bende 20. Haftada

Bana sadece doğurduğum gun bakildi canım açılmalı kontrolleri hic onun dışında rutin hep karindan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…