2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
kardelen_08
Ben normalde özele gidiyorum 10 gün sonra randevum var ama az önce devlete gittim 20. Haftada olması gerektiğini söyledi. Eğer kendi doktorum da yaptır derse yaptıracağım bende 20. Haftada
merhaba ,sanırım periontlglar yapıyor ,kadın doğum doktorları onları tavsiye ediyor diye biliyorum bende bu hafta kendü doktoruma soracagım

kardelen_08

merhaba ,sanırım periontlglar yapıyor ,kadın doğum doktorları onları tavsiye ediyor diye biliyorum bende bu hafta kendü doktoruma soracagım
Merhaba, devlete cinsiyeti teyit etmek için gitmiştim ben o arada muhabbeti geçti ama kendi doktorum olmadığı için çok detaylı konuşmadım açıkçası. Ama bildiğim kadarıyla sizin dediginiz gibi oluyor. Ben de 10 gün sonra kendi özel doktorumla konuşacağım bu konuyu.

Arkadaşlar merhaba hastane çıkışı alıcam ama çocuk doğduğu gibi giydiriyorlar kirli oluyor onları evde giydir diyorlar. Bende fotoğraf için hastanede giydirmek istiyorum. Tecrübeli anneler fikirlerinizi merak ediyorum

Önceki doğumumda doktorum hiç bakmadı aynı doktora gidiyorum 17. Hafta oldu hiç öyle bir durum olmadı annenizin demek istediği doğum esnasında ebeler açılmayı kontrol ediyor yanı doğum başlamadan olmaz öncesinde ben ölü doğum yaptığım için çatı muaneside yapmadı

Canım kirli oluyor kismini anlamadım, evet doğduğu gün çocuk yıkanmiyor bağışıklığı için ama o kir değil iki hastane çıkışımız vardı, birini ilk gün diğeri yıkandığında giydirdik. Doğduğunda giydir gitsin zaten hergun çamaşır yıkanacak

Hepsini yıka biz öyle yaptık bebek deterjanıyla aldığımız herşeyi yıkadık

Kirli olmaya bebeği kastediyorsan zaten siliyorlar çok güzel okusu oluyor yenidoğanların yıksmak bile istemezsin yaklaşık bşr hafta zaten yıkanmıyor göbek düşene kadar

Çok teşekkür ederim yasayıp görücem bende inşallah

Hastanede foto çektirmek istiyorsan giydir. Kimi bebek temiz geliyor kimi çok kanlı. Biraz siliyorlar ama öyle çok iyi temizlemiyorlar. Zaten bir iki yedek götür bence foto çekileceği takımı hemşireye vermeyin orada da kirlenebiliyor çünkü kendiniz biraz daha temizler öyle giydirirsiniz odada

Kirli olmuyor canim ilacli su ile temizliyorlar bebegi. Göbegi dusene kadar yikamak dogru degil göbegi enfeksiyon kapabiliyor, bir de vucudu vernikle kapli bebegin bebegi koruyor, beyazliklar vernik pis degil.

Bunu bende merak ediyorum doktor 24 hafta diye rapor mu verecek acaba
Bnm tahminim şu: hani çalışabilir raporu alıyoruz ya 32+0 da
Şimdi de 24+0 da oldupuna dair imzalı mühürlü belge alıp kuruma sunucaz gibime geliyor. Ama bu mantıklı bi tahmin. Yine de araştırmaya devam

Arkadaşlar sizin karnınızdaki çizgi koyulaştı mı 5. aya girdik benim hala çok açık rengi acaba hep böyle mi olacak sonraki aylarda mı koyulaşıyor

Eklentiler

• IMG_20210405_234933.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 126
Arkadaşlar sizin karnınızdaki çizgi koyulaştı mı 5. aya girdik benim hala çok açık rengi acaba hep böyle mi olacak sonraki aylarda mı koyulaşıyor
Masallah bu cizgi herkeste olmuyor ki, koyulasabilir de böyle kalabilir de. Bu çizginin nedeniyle ilgili cok etkileyici bisey okumuştum ne kadar dogru bilmem ama bi doktorun sayfasında okudum paylaşmak isterim anlatabildigim kadariyla.
Bebekler yeni doğduğunda ilk birkac ay sadece beyaz ve siyah renkleri ayırt edebilirmis. Bir kadın hicbir doktorun yardımcının olmadığı ıssız biryerde tek başına dogurmka zorunda bile kalsa, doğurup bebeğini bacak arasına/karnına koyup kendisi uyuyuverse veya dinlenecek olsa o yeni doğmuş bebek annesinin karnındaki o koyu çizgiyi takip edip yine hamilelikte koyulasan meme uçlarına ulasabilir ve kendini hickimseye gerek duymadan ordan besleyebilirmis. Bunun icin hamilelikte o karın çizgisi ve meme uçları koyulaşirmiş
Ben okuyunca agladim resmen sübhanallah dedim mucizevi bisey degil mi eger gercekse

Yeni doğan bebeğin kafasını bile ceviremedigini düşünürsek maalesef gerçek değil ama etkileyici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…