2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Medipol ün doktorlarından genelde memnun herkes ama gece yada pazar dopum oluncs doktor geliyor mu asıl önemli olan obende Medipol daha uygun diye orda doktor bulup devam etmek istiyorum. Şuan 5.5 aylık hamileyim aslında doktorumdan çok memnunum ama neredeyse yarı fiyatına doğum olacak kızlar gece gelen doktorlar kimler biliyor musunuz

Merhaba ben pendik medipol op dr mine fisün ergül’e gidiyorum. Çok tatlı bir doktor tavsiye ederim
Canım Mine hanım gece doğumlarına geliyor mu telefonda bana 1000 TL farkla doktor gelir demişlerdi ama doktorların hepsi gelir mi acaba ya ben kiminle devam ediyorsam onunla doğuma girmek isterim bildiğim insan olsun isterim yani o yüzden bu konuda hassasım

Bnm tahminim şu: hani çalışabilir raporu alıyoruz ya 32+0 da
Şimdi de 24+0 da oldupuna dair imzalı mühürlü belge alıp kuruma sunucaz gibime geliyor. Ama bu mantıklı bi tahmin. Yine de araştırmaya devam
Benim arkadaşlarım aldı bizler hemşireyiz önce sorumluya bildiriyorsun sonra 24.haftada doktoruna gidip çalışamaz raporu alıyorsun kuruma veriyorsun idari izinli oluyorsun 32.haftaya kadar

Benim arkadaşlarım aldı bizler hemşireyiz önce sorumluya bildiriyorsun sonra 24.haftada doktoruna gidip çalışamaz raporu alıyorsun kuruma veriyorsun idari izinli oluyorsun 32.haftaya kadar
kamu personeli için geçerli değil mi? özelde çalışanlar 32. hafta izne ayrılabiliyor diye biliyorum.

Panik mi yapıyorum bilmiyorum ama 15.haftada bebek hareketlerini hissetmeye başladım.şuan 16.hafta bitecek dün hiç hareket hissetmedim.normal mi doktora gideyim mi?gece 12 gibi süt içtim bekledim yine hareket yok gibi

Panik mi yapıyorum bilmiyorum ama 15.haftada bebek hareketlerini hissetmeye başladım.şuan 16.hafta bitecek dün hiç hareket hissetmedim.normal mi doktora gideyim mi?gece 12 gibi süt içtim bekledim yine hareket yok gibi
Ben Cuma günü hissetmiştim üç gündür bir şey hissetmedim az önce çok minik bir kıpırtı oldu bu şekilde herhalde ilerleyen aylarda düzene girecek insan telaş yapıyor evet

Çok Normal bende çok panik yapmıştım ama bu haftalarda hiç düzenli olmuyormuş 18-19 da biraz daha arttı hareketleri ama o da her gün aynı şekilde değil.

Selam kizlar ikili testim sonuclarini gostermek ve kontrol icin gittim. Yas riski 330 diye detayliya yonlendirdi. Prosedur iste aminyosentez istiyormusun vs. Bnm icin kombime riski onemli oda sende 10 bin ama yinede sormam lazim dedi.3 hafta sonra tekrar cagirdi detayliya.bu arada Kiz bebek dedi teyit etmis olduk :)

Sapol. 24 ten önce alsam; şu tarihte 24 olacağına dair. Ama bence haftasında alınır ya tam 24+0 a girince

Aranızda çatlak için yağ veya kreme başlayan var mı? Son birkaç gündür karın ve bel bölgemde kaşıntılar oluyo, sanırım artık baslamam lazım. Lierac falan cok pahalı geldi, bio oil veya bebe yağı kullanan memnun kalan varmı

İlk hamileligimde bebe yağı kullandım hatta duzenli kullanmadım bile diyebilirim. Göğüs bölgem dışında catlagim olmadı o da emzirme döneminde oldu. Yine bebe yağı kullanıyorum. Biraz genetik sanırım

Hangi marka bebe yağı? Ben de ilk onu deneyim eger işe yaramazsa cok gec kalmadan mecbur o pahalı kremlerden alırım diye düşündüm. Biraz da genetik çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…