2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben bu bakım yağını aldım içinde hindistan cevizi yağı, macadamia yağı, pirinç kepeği yağı, avakado yağı, susam yağı, badem yağı, skualen ve e vitamini var. Bir arkadaşım kullanıyor o çok memnun kalmış.

Ben kantaron yağı sürüyorum kendimiz yapmıştık yazın dağlardan toplayıp şimdilik iyi bakalım ilerleyen aylarda olacak mı çatlak yaşayıp göreceğim

İncia kullanıyorum.. ben memnunum şuan sadece karın bölgeme sürüyorum. Hem fiyatı lieraca göre filan uygun hem içeriği temiz. Vazelin gibi bir kıvamı var sürmek başta zor gibi alışıyorsun. Akşam uyurken sürüyorum sabah nemini hala hissediyorum tavsiye ederim

Kizlar bisi soracagim.
Ben Naz ismini seviyorum. Iste nazli olur frlan diyorlar. Cevrenizde naz isminde olan cocuklar var mi :)

Ben hiç bakmadım sonuca sonuçlar iyi dedi ben de ok dedim kağıdı almayı unuttum. Ama detaylıya gidecem ben de. Adana’ya gitmeyi düşünüyorum. Arzu hanım oraya yönlendirdi ben de hiç sorgulamadım. Sen şehir hastanesinde mi yaptıracaksın başka bir yere mi gideceksin

Kizlar bisi soracagim.
Ben Naz ismini seviyorum. Iste nazli olur frlan diyorlar. Cevrenizde naz isminde olan cocuklar var mi :)
Çok güzel bence. Ben çok seviyorum kısa isimleri. Huya gelecek olursak çok şartlamazsan kendini isimler etkilemez bence karakteri. Ama farkında olmadan isme uygun davranırsan o şekillenmesinde etkili olabilir

Ben mustela çatlak öncesi yağı kullanıyorum arkadaşım önerdi onda hiç çatlak oluşmamış. Tabi bu biraz kişiden kişiye değişen bi durum ama kaşıntılarımı ve gerginlik hissini azalttı

Kizlar bisi soracagim.
Arkadaşımın kızı var Naz. Bebekken varlığı yokluğu belli değildi çok sakindi. Şimdi de gayet tatlı neşeli sosyal bir çocuk. Bence güzel bir isim.

İncia kullanıyorum, memnunum. Bende çatlak olmadı ama ilkinde de sürekli krem kullanmıştım ondan da olabilir. Fiyatı uygun. Bepanthol el kremine daha çok para harcadım ellerim aşırı kuruyor hamilelikte.

Sehir hastanesine gidiyorum zaten :) hemen bakti.kalp damarlarina vs.perinataloji doktoru. Radyoloji 2 haziranda gidecegim

Çok güzel bence. Ben çok seviyorum kısa isimleri. Huya gelecek olursak çok şartlamazsan kendini isimler etkilemez bence karakteri. Ama farkında olmadan isme uygun davranırsan o şekillenmesinde etkili olabilir
Bnde kizlarda kisa isimleri seviyorum .
Naz
Nil
İz
Alâ
Lila
Gibi :) ama esime begendirmek cok zor gercekten

Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım. Şuan için kaşıntıya iyi geliyor eğer yetmediğini hissedersem bebe yağıyla ya da badem yağıyla birlikte kullanmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…