2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tatlı anneler ben bişey sorcam ama gülmeyin
Bebek tam olarak nerde oluyo?
Ben bugün kasıklarımın tam ortasında hareket hissettim ama ilk defa o kadar aşağıda hissettim
Bebek o kadar aşağıda olur mu?

Ben bugün kasıklarımın tam ortasında hareket hissettim ama ilk defa o kadar aşağıda hissettim
Bn yukarda diye dusunuyordum bugun ultrasomda dikkat ettim.genital bolge ic cmasir bitis golgesinden sag kasiga dogru bakti . Bayagi asagida oluyor :)

Ben bazen sağ bazen sol kasıkta şişlik tarzı bir şey hissediyordum. Son zamanlarda tam ortadaydı ve genital bölgeye çok yakın tam iç çamaşır hizasında yani. En son doktorum tam da oraya koydu probu oralarda gezdirdi olabilir yani bence

Ortada bir şişlik bende hissetmiştim ama o kadar aşağıda olmaz diye düşünmüştüm
Oğluşummuş o zaman beni dürtükleyen ❤

Ortada bir şişlik bende hissetmiştim ama o kadar aşağıda olmaz diye düşünmüştüm
Oğluşummuş o zaman beni dürtükleyen ❤
Olabilir tabiki bende emin olamıyorum daha hareketleri tam hissetmem heralde diye ama sanki arada yokluyor sagdan soldan

Olabilir tabiki bende emin olamıyorum daha hareketleri tam hissetmem heralde diye ama sanki arada yokluyor sagdan soldan
Ben 1 haftadır hissedebiliyorum
Oda arada bir zaten düzenli değil
Ondan önce benden emin olamıyordum
Yakında başlar sizinki de inşeAllah ☺

Kızlar tuvalete gittim sonra yerime oturduğumda bir ıslaklık hissettim. Şeffaf bir su geldi ama bacaklarıma kadar hissetmedim. Sadece iç çamaşırımı ıslattı. Bu erken gelen su olabilir mi? Bebeğimi kaybetmiş olabilir miyim? Doktoruma sordum devam ederse gel dedi. Çook korkuyorum

Valla kuzucum arada ben de oluyor doktorum bi sorun olmaz dedi suyunda falan da bi azalma yoktu
Oyle bisi olmasi icin baya baya su gelmesi gerekiyormus insallah sende de yoktur bisi

Allah korusun, sanmıyorum arada hormonel artışlara bağlı bende de oluyor çamaşır değiştirecek kadar ıslaklıklar. Hamileligin başında yaşadığımız akıntılardan farklı mı?

Bendede oluyor arada bi ıslaklik ama kontrollerimde hep suyu falan iyi diyor doktorum sizdede bi sorun yoktur umarim

Merhabalar
Bende çenem için gidiyorum iğneli epilasyona 9 seansım hem iğne izleri hemde lekeler oluştu yapan arkadaş bitince geçeceğini söylüyor çok canım sıkılıypr bu duruma. Ayrıca başka yerlerdede çıkmaya başladı. Siz nereye gidiyorsunuz isim verirseniz sevinirim.

Mrb ben size özelden yazıyım

Ay inşallah ya çok merak ediyorum ilk bir de benim o yüzden nasıl bir şey olacak hiç bilmiyorum

Endişelenmeyin belkide akıntınız daha şeffaf bir hâlde gelmiştir. Mesela ben bu aralar fitil kullanıyorum enfeksiyon için ve akıntım su gibi geliyor hatta o kadar hissediyorum ki bazen gidip bakıyorum başka bir şey ki diye. Ondan öncede yine arada bir oluyordu ben de su mu acaba diye korkmuştum ama kontrollerimde hep her şey yolunda çıkıyor. Hatta söyle söyleyeyim ben günlük ped kullandigim için bazen ayırt bile edemedigim oldu. Diz kendinizi takip edin içinizi ferah tutun.

Bende 15 - 16 gibi tek tük hissetmeye başlamıştım. Şimdi daha net hissediyorum ama hala her gün değil. Nerden baksan 2 günde 1 bir kaç kez hissettiriyor kuzucuk çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…