2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hadi yaaa ay meraktan çatlardım ben bende 12. Haftada öğrendim 13. Hafta da da kesin dedi doktorum benim kız gösterdi demekki utanmadı hiç

Ben varım haftaya çarşamba tekrar gideceğiz bakalım. Göstermedi benimki de

Ben ilkinde bebek yagi kullanmistim canim bunda daha kullanmaya baslamadim nerdeyse hic yok gobegim cunku
Hic catlagim olmamisti

Sanırım kimse daha düzenli hareket hissetmiyor evham yapıyorum ama 2 gecedir uyuyamadım gündüz sersem gibiyim.pazartesi randevum var beklemek istemiyorum gitsem içim rahatlasa daha 5 gün nasıl dayanayımişin ilginç tarafı miden bulantısından ölen ben 2 gündür iyi gibiyim of of bitsin diye ağladığım bulantı geri gelsin

Bebeğin bu haftalarda suyu kırk kaşıkmış yüzküsür ml yani öyle çok su beklemeyin bence doktora git derim

Düzenli hareket olmaz miden zaten olsada yanılırsın daha öncede yazmıştım zaten karnın sönmüş gibiyse aşağıya inmişse şüphelenebilirsin diğer belirtiler ilk zaman farketmez ama birkaç gün içinde bebeğin suyu çekliyor azalıyor üretmediği için ordan anlayabilirsin bence rahat ol sıkıntı yokturdur

Bende aynıyım bazen hiç hissedemiyorum bir gün hiçbir kıpırtı sonraki günler hissediyorum zaten bebek büyümedikçe belirgin hissedilmiyor gün içinde hareket ettiğimiz için anlayamıyoruz anlamak istediğimizde de bebek uyuyor olabilir

Benim 12. Haftada %70 erkek dedi 1 hafta sonra randevum var bakalım değişti mi yoksa kesin mi anlayacağız

Canım sakin ol seni çok iyi anlıyorummm.. bende çok mide bulantısı yaşadım sonra geçti göğüslerim söndü acısı azaldı filan panik oldum .. hala hep göğüsümü göbeğimi uyanınca kontrol ediyorum ama streste yapmamaya çalışıyorum.. stres yapıncada hareketleri az oluyormuş ileri ki haftalarda dahi.. ki bizim şuan hissetmemiz gerçekten zor aslında .. böyle düşün .. kendinide bebeğide strese sokma 20-21 den sonra daha güçlü hissedicez inşallah öyle diyorlar çünkü herkes aynısını diyorsa vardır bir doğruluğu bulantıların da geçiyormuş hem bak sevin buna hem bebeğini daha da güzel besleyebileceksin buna üzülme lütfen

Bende aynıyım seninle birde benm geçen yıl beneğin kalbi durmuştu o yüzden günlerdir ağlıyorum mide bulantısı kabızlık ne varsa geri istiyorum eşim doktoru aradı şiddetli ağrı kramp yoksa eğer herşey normal 2.trimester dedi

Tatlı anneler ben bişey sorcam ama gülmeyin
Bebek tam olarak nerde oluyo?
Ben bugün kasıklarımın tam ortasında hareket hissettim ama ilk defa o kadar aşağıda hissettim
Bebek o kadar aşağıda olur mu?
Bende aynı dediğin yerde hissediyordum bu hafta toplasan 4-5 kez dün eşim tesadüf elini koydu film izliyordu oda bana baktı bişeymi hissettim ben dedi evet bende aynısını hissettim dedim ..tam aşağıda iç çamaşırı bitiş çizgisi oralardaydı hani gaz falan olsa daha yukarda göbek kısmında oluyor sanki eğer bebebekmi acaba müthiş bir duygu değilmi

Bendede oluyor arada bi ıslaklik ama kontrollerimde hep suyu falan iyi diyor doktorum sizdede bi sorun yoktur umarim
Bence çok evham yapıyoruz hani bende aynıyım ama banada doktorun dediği gibi 2.trimester bazı şeylerin değişmesi normal 6. Aydan sonra tekrar değişicekmiş

Ben hic hareker hissedemiyorum ben napiyim bulantilar geçiyo çok şükür artık buna sevinmek lazım. Benim de epey azalmıştı prilami bırakıyodum ki dün ilk kez istifra ettim. Hiç olmamıştı. Tüm modum düştü. Hic öyle seyler isteme tadını çıkar artık hamileligin balayına geçtik

Harika bir duygu ❤
Bende aynı yerde hissetmiştim
Demek ki bebişlerimiz

Bence çok evham yapıyoruz hani bende aynıyım ama banada doktorun dediği gibi 2.trimester bazı şeylerin değişmesi normal 6. Aydan sonra tekrar değişicekmiş
Aynen öyle herseyi kafaya takmamak gerek ama kendimizede dikkat etmeliyiz tabi ilk gebeligi olanlar tecrubesiz olduklari icjn birazdaha evham yapiyorlar

Umarım sen de rahatlarsın yakında ... çok fazla doyana kadar yemek yeme mideyi çok şişirincede bulantı kusma oluyor. Hani sürekli açlık hissi olunca yiyordum bende kusuyordum az ve sık yemeği dene istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…