- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #13.721
Hadi yaaa ay meraktan çatlardım benHalaaa tam anlamıyla cinsiyet öğrenemeyen var mı biz gibiher kontrolde bacaklari kapatıyor yaa en son 17.haftada gittim bayağı uğraştık ama yinede göstermedi. En ufacık bir parça birşey dahi alamadım henüz
Benimde aynıBende 15 - 16 gibi tek tük hissetmeye başlamıştım. Şimdi daha net hissediyorum ama hala her gün değil. Nerden baksan 2 günde 1 bir kaç kez hissettiriyor kuzucuk çok şükür
Ben varım haftaya çarşamba tekrar gideceğiz bakalım. Göstermedi benimki deHalaaa tam anlamıyla cinsiyet öğrenemeyen var mı biz gibiher kontrolde bacaklari kapatıyor yaa en son 17.haftada gittim bayağı uğraştık ama yinede göstermedi. En ufacık bir parça birşey dahi alamadım henüz
Ben ilkinde bebek yagi kullanmistim canim bunda daha kullanmaya baslamadim nerdeyse hic yok gobegim cunkuAranızda çatlak için yağ veya kreme başlayan var mı? Son birkaç gündür karın ve bel bölgemde kaşıntılar oluyo, sanırım artık baslamam lazım. Lierac falan cok pahalı geldi, bio oil veya bebe yağı kullanan memnun kalan varmı
Bebeğin bu haftalarda suyu kırk kaşıkmış yüzküsür ml yani öyle çok su beklemeyin bence doktora git derimKızlar tuvalete gittim sonra yerime oturduğumda bir ıslaklık hissettim. Şeffaf bir su geldi ama bacaklarıma kadar hissetmedim. Sadece iç çamaşırımı ıslattı. Bu erken gelen su olabilir mi? Bebeğimi kaybetmiş olabilir miyim? Doktoruma sordum devam ederse gel dedi. Çook korkuyorum
Düzenli hareket olmaz miden zaten olsada yanılırsın daha öncede yazmıştım zaten karnın sönmüş gibiyse aşağıya inmişse şüphelenebilirsin diğer belirtiler ilk zaman farketmez ama birkaç gün içinde bebeğin suyu çekliyor azalıyor üretmediği için ordan anlayabilirsin bence rahat ol sıkıntı yokturdurSanırım kimse daha düzenli hareket hissetmiyor evham yapıyorum ama 2 gecedir uyuyamadım gündüz sersem gibiyim.pazartesi randevum var beklemek istemiyorum gitsem içim rahatlasa daha 5 gün nasıl dayanayımişin ilginç tarafı miden bulantısından ölen ben 2 gündür iyi gibiyim of of bitsin diye ağladığım bulantı geri gelsin
Benim 12. Haftada %70 erkek dedi 1 hafta sonra randevum var bakalım değişti mi yoksa kesin mi anlayacağızHalaaa tam anlamıyla cinsiyet öğrenemeyen var mı biz gibiher kontrolde bacaklari kapatıyor yaa en son 17.haftada gittim bayağı uğraştık ama yinede göstermedi. En ufacık bir parça birşey dahi alamadım henüz
Canım sakin ol seni çok iyi anlıyorummm.. bende çok mide bulantısı yaşadım sonra geçti göğüslerim söndü acısı azaldı filan panik oldum .. hala hep göğüsümü göbeğimi uyanınca kontrol ediyorumSanırım kimse daha düzenli hareket hissetmiyor evham yapıyorum ama 2 gecedir uyuyamadım gündüz sersem gibiyim.pazartesi randevum var beklemek istemiyorum gitsem içim rahatlasa daha 5 gün nasıl dayanayımişin ilginç tarafı miden bulantısından ölen ben 2 gündür iyi gibiyim of of bitsin diye ağladığım bulantı geri gelsin
Bende dün baktım hala cezalılar mı diye .. şimdi baktım.. mart 12/13 gibi konuşulmuş bu konu ., sürede bir aydı diye hatırlıyorum1 ay ceza alan kızların cezası ne zaman bitiyor acaba hatırlayan var mı
Bende aynıyım seninle birde benm geçen yıl beneğin kalbi durmuştu o yüzden günlerdir ağlıyorum mide bulantısı kabızlık ne varsa geri istiyorum eşim doktoru aradı şiddetli ağrı kramp yoksa eğer herşey normal 2.trimester dediSanırım kimse daha düzenli hareket hissetmiyor evham yapıyorum ama 2 gecedir uyuyamadım gündüz sersem gibiyim.pazartesi randevum var beklemek istemiyorum gitsem içim rahatlasa daha 5 gün nasıl dayanayımişin ilginç tarafı miden bulantısından ölen ben 2 gündür iyi gibiyim of of bitsin diye ağladığım bulantı geri gelsin
Bende aynı dediğin yerde hissediyordum bu hafta toplasan 4-5 kez dün eşim tesadüf elini koydu film izliyordu oda bana baktı bişeymi hissettim ben dediTatlı anneler ben bişey sorcam ama gülmeyin
Bebek tam olarak nerde oluyo?
Ben bugün kasıklarımın tam ortasında hareket hissettim ama ilk defa o kadar aşağıda hissettim
Bebek o kadar aşağıda olur mu?
Bence çok evham yapıyoruz hani bende aynıyım ama banada doktorun dediği gibi 2.trimester bazı şeylerin değişmesi normal 6. Aydan sonra tekrar değişicekmişBendede oluyor arada bi ıslaklik ama kontrollerimde hep suyu falan iyi diyor doktorum sizdede bi sorun yoktur umarim
Ben hic hareker hissedemiyorum ben napiyimSanırım kimse daha düzenli hareket hissetmiyor evham yapıyorum ama 2 gecedir uyuyamadım gündüz sersem gibiyim.pazartesi randevum var beklemek istemiyorum gitsem içim rahatlasa daha 5 gün nasıl dayanayımişin ilginç tarafı miden bulantısından ölen ben 2 gündür iyi gibiyim of of bitsin diye ağladığım bulantı geri gelsin
Harika bir duygu ❤Bende aynı dediğin yerde hissediyordum bu hafta toplasan 4-5 kez dün eşim tesadüf elini koydu film izliyordu oda bana baktı bişeymi hissettim ben dedievet bende aynısını hissettim dedim ..tam aşağıda iç çamaşırı bitiş çizgisi oralardaydı hani gaz falan olsa daha yukarda göbek kısmında oluyor sanki eğer bebebekmi acaba müthiş bir duygu değilmi 
Aynen öyle herseyi kafaya takmamak gerek ama kendimizede dikkat etmeliyiz tabi ilk gebeligi olanlar tecrubesiz olduklari icjn birazdaha evham yapiyorlarBence çok evham yapıyoruz hani bende aynıyım ama banada doktorun dediği gibi 2.trimester bazı şeylerin değişmesi normal 6. Aydan sonra tekrar değişicekmiş
Umarım sen de rahatlarsın yakında ... çok fazla doyana kadar yemek yeme mideyi çok şişirincede bulantı kusma oluyor. Hani sürekli açlık hissi olunca yiyordum bende kusuyordum az ve sık yemeği dene istersen...Ben hic hareker hissedemiyorum ben napiyimbulantilar geçiyo çok şükür artık buna sevinmek lazım. Benim de epey azalmıştı prilami bırakıyodum ki dün ilk kez istifra ettim. Hiç olmamıştı. Tüm modum düştü. Hic öyle seyler isteme tadını çıkar artık hamileligin balayına geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?