2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Umarım sen de rahatlarsın yakında ... çok fazla doyana kadar yemek yeme mideyi çok şişirincede bulantı kusma oluyor. Hani sürekli açlık hissi olunca yiyordum bende kusuyordum az ve sık yemeği dene istersen...
Haklısın ben sabahları aşırı ac oluyorum baya yiyorum belki onu dengelemem lazım

Haklısın ben sabahları aşırı ac oluyorum baya yiyorum belki onu dengelemem lazım
Kesinlikle ben aç kalkıyorum bugün yine kahvaltıyı fazla kaçırdım akşama kadar şişkinlik reflü hissedicem biliyorum soda da içebilirsin bak çok iyi geliyor hatta reflü içinde abartmadığın sürece çok iyi geliyor kalsiyum bebeğede faydalı günde en fazla 2 tane içebilirsin

Yaa evet onu da almıştım hic içemiyorum sevemiyorum bı turlu. Limon sıkıp falan içicem artık. Bu kadar sıkıntı çekiyoruz Allah'tan ucundan bebeklerimize kavuşmak var

kızlar merhaba 16. haftadayım bulantılarım kesilmeyince doktora prilam yazdırdım. Eczanede sabah öyle akşam gece yatmadan diye yazmışlar kutunun üzerine. Prospektüste de ilk gün yatmadan önce 2 tane içilir yazıyor. Sanki doktor da öyle söylemişti hatırlayamıyorum. Siz nasıl kullandınız?

Kahverengi akıntım olduğu için yakınımdaki bir kliniğe gittim. 1 hafta rapor verdi, tuvalet harici kalkmam yasakmış. Şu an evde dinleniyorum. O da bu dediğinizden bahsetti ama "7. aydan sonra belli olur" dedi.

Gece uyumadan önce iki tablet şeklinde tüketiliyor genelde canım .. eğer ihtiyaç olursa gündüzde bir adet yutanlar oluyor

Gece 2 tane içiyorum ben

Ben prilam degil ama baska bir bulanti hapi kullandm uzerunde sabah öğlen akşam yazıyordu ben sadece sabah akşam aldım etki süresi 8 saat olduğu için sabah 10 akşam 6 da alıyrdm,ama çok kötü hissedersem.çünkü ben gece uyuyamıyrdum bulantı kusmadan fakat normelde az bi bulantı hissediyorsam sadece akşam alıyordum günde 1 tane oda uyku verdiği için rahat uyumak için yani midende normalde gastrit yada reflü hastalığı var mı?

Merhaba plesanta ve eş aynı şeyler plesanta rahim ağzına yakın yere yerleşmiştir demek istemiştir ilerleyen zamanlarda eğer rahim ağzını kapatırsa kanaman olabilir ve zaten kapatırsa sezaryan doğum yapması gerek normal doğum riskli olabilir ( yanlız eğer rahmi kapatırsa şuan için senin yapabileceğin birşey yok stres yapma lütfen) banu çiftçi diye bir doktorun uygulaması var onu indirirsen eğer ya 16.yada 17. Haftalık Gebelik videosunda detaylı anlatıyor istersen aç bi izle kafandaki soru işaretlerini yanıtlar umarım yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…