2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Eczaci bana kendine göre ayarla dedi. Benim bulantilarim öğleden sonra başlıyor ben o saatlerde iciyorum

İyi akşamlar kızlar, şeffaf tam anlamıyla su gibi akıntı geldi biraz önce afedersiniz iç çamaşırım ıslanacak kadar normal mi?

İyi akşamlar kızlar, şeffaf tam anlamıyla su gibi akıntı geldi biraz önce afedersiniz iç çamaşırım ıslanacak kadar normal mi?
Bende de oluyor merak etme doktorum hamilelikte akıntının artacağını söylemişti.

Bende de oluyor canım, normal o.

Yok canım zannetmiyorum , oğluma hamileyken de oluyordu. Estağfurullah canım merak edip soruyorsun nesi saçma. Burdaki amacımız bilgi alışverişi zaten

Bende de oluyor merak etme doktorum hamilelikte akıntının artacağını söylemişti.
Çok teşekkürler kızlar su gelmesi korkuttu birden, bebeğin suyu mu diye. İçim rahat uyurum sayenizde.

Kızlar bugün anneme geldim İstanbul a. Ben gittikten sonra eşim test yaptırmış ve pozitif çıkmış. Dün akşam beli sırtı ağrıyordu ama fotık olunca ona yorduk yine de çalıştığı yer yaptırmasını söyleyince bugğn yaptırdı ve sonuç pozitif. Bana da bulaşmış mıdır acaba yaa ailemin yyanındayım çok kötü oldu bu durum hafif geöiriyormuş eşim sadece eklem ağrısı var diyor

Çok geçmiş olsun. Bence test yaptır eğer pozitifsen en aZından daha fazla kişiye bulaşmadan önlem alabilirsin. Burda olan hamileler oldu genelde daha hafif atlattılar umarım negatif. Eşin için de çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. İnşallah değilsindir. Olsan bile korkma inşallah hafif geçer.

İyi akşamlar kızlar, şeffaf tam anlamıyla su gibi akıntı geldi biraz önce afedersiniz iç çamaşırım ıslanacak kadar normal mi
Eczanede ona göre bedler var ona gelen damlaya göre test ediyor bebeğin sıvısı mı anlaşılıyor içiniz rahat edecekse ondan alın gerçi bu dönem akıntılar çok olduğu için vajınada birikip hareket edince birikmiş halde çıkmış olabilirde

Çok teşekkür ederim ben de gidip test yaptırayım diyorum. Hamileler sanırım daha hafif atlatıyor devamlı vitamin kullsndıpımızdan demekki inşallah negatifimdir

Sağolasın canım inşallah değilimdir yaaa kendimi geçyimde geldim ailemle görüştüm onlara bulaştır mıyım
Kendini üzme canım. Olacağı varsa oluyor bir şekilde. Babamla annem pandemi döneminde hiç dışarı çıkmadılar. Kardeşlerim markete gidip geliyorlardı sadece. Ben tam bir yıl boyunca hiç gitmedim. Ama bir şekilde eve geldi. Olabiliyor yani. Ha hepiniz negatifte olabilirsiniz. Üzme kendini. Olacağı varsa oluyor, olmayacaksa da ne yaparsan yap olmuyor.

Kızlar selam, hamilelikte korona olanlar oldumu aranızda? Ya ben bir kez tedavi öncesinde geçirmiştim kasım ayında tekrar olurum diye korkuyorum bu ara sayılarda cok fazla. Allah hepimizin yardımıcı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…