2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sağolasın canım aynen dediğin gibi yaaa ama 1 yıldır ailemin yanına gelmiyordum şimdi böyle denk gelince hay şansıma dedim valla inşallah olmazda bu da böyle geçer

Sağolasın canım aynen dediğin gibi yaaa ama 1 yıldır ailemin yanına gelmiyordum şimdi böyle denk gelince hay şansıma dedim valla inşallah olmazda bu da böyle geçer
Canım merhaba geçen yazın bizde tatile gitmiştik kardeşimle daha sonra eşimin pozitif olduğunu öğrendik üstelik kardeşim falanda hep şüphelendi. Biz apar topar geldik test yaptırdık hiçbirimiz de çıkmadı. Hatta bizde tatile gittiğimiz için bize bulaşmadiğini düşündük. Bide gitmeden önce eşimin yanındaydk hep birlikte sofraya falan oturduk çok şükür bizde çıkmamıştı. Belki de seni oraya gitmen korudu eğer belirtin yoksa korkma...

İyi akşamlar kızlar, şeffaf tam anlamıyla su gibi akıntı geldi biraz önce afedersiniz iç çamaşırım ıslanacak kadar normal mi?
Bir çok kişi sordu bence normal hatta bir arkadaş doktoruyla görüşmüş kanama olursa gel demiş doktoru sizde bir arayın isterseniz ....

Canım çok geçmiş olsun. Inşallah sende yoktur varsa da hafif atlatırsın umarım. Bence test için hemen acele etme çünkü hastalığın belli bir kuluçka süresi oluyor. Eşinin şikayetleri ne zaman başlamıştı onu baz al kendine ve durumuna göre bir kaç gün bekle. Eğer belirtin varsa hemen git ama yoksa kuluçka süresini beklemelisin çünkü başta negatif çıkıp pozitif olanlar var.

Ay şimdi bana böyle diyince biraz içim rahatladı inşallah ben de öyle olmuşumdur ya son 2-3 gündür aynı odada yatmadık bile eşim gece çalıştı falan ne bilim. Ama tabi sofraya birlikte oturduk ettik yani umarım benimde öyle olur negatifimdir inşallah

3 gün önce bacağımda yorgunluk var dedi ama biz anlamadık aklımıza bile gelmedi sadece dün ve önceki gün şiddetli bel sırt ağrısı oldu.bugpnde bekliyim yarın Bi test yaptırıyım diyorum

3 gün önce bacağımda yorgunluk var dedi ama biz anlamadık aklımıza bile gelmedi sadece dün ve önceki gün şiddetli bel sırt ağrısı oldu.bugpnde bekliyim yarın Bi test yaptırıyım diyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah hiçbir şey çıkmaz.

Çok teşekkür ederim

İnşaallah canım belirtin yoksa için rahat olsun. Çok geçmiş olsun eşinde bian önce atlatır inşaallah

Kızlar a101 den bugun biseyler alan varmı bebek icin yarinda bime geliyor bilginiz olsun
Bimdekiler bana daha güzel geldi yani kiyafet almayı düşünmüyorum ama bimden banyo setini almayı düşünüyorum. Bime gelecek kıyafetlerin çoğunda ve lastikli carsafta falan organik yazıyor, aynilari a101 e de geliyor ama organik degil

Müslin ortusu 2li zibin banyo havlusu aldim sadece yarin da bime bakicam evet oraya gelenler organikmis sonradn farkettim zaten pek biseyde kalmiyor ne ara bitiriyorlar anlamiyorum

Bir çok kişi sordu bence normal hatta bir arkadaş doktoruyla görüşmüş kanama olursa gel demiş doktoru sizde bir arayın isterseniz ....
Sordum doktoruma su da olabilir akıntı da olabilir ultrason yapmak lazım devam ederse gel dedi. Bir kez oldu devam etmedi. Cumartesi kontrolüm var bekleyebilirim de yarın gidebilirim de bilemiyorum.

Sordum doktoruma su da olabilir akıntı da olabilir ultrason yapmak lazım devam ederse gel dedi. Bir kez oldu devam etmedi. Cumartesi kontrolüm var bekleyebilirim de yarın gidebilirim de bilemiyorum.
Kötü birşey yoktuk içini ferah tut canım doktordan sonra yazarmısım peki merak ettim birçok kişi yazınca normal mi değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…