2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Saolun valla içim rahatladı biraz

Teşekkür ederim aslında beslenmem çok iyi. Midem falan bulamadığı için hep sağlam yedim. Besleyici şeyler yemeye çalıştım. Hem dedim doktora bunları senin yemenle ilgili değil dedi.
Anladım canım sen içini ferah tut bence küçük değil uygulamalarda da o haftalarda 200 gr yazıyor çünkü. Sen ne kadar iyi olursan bebeğin o kadar iyi olur. Unutma sen çok güzel bir annesin ve bebeğin senin üzülmeni asla istemez

evet midem hamilelik öncesinde de hassastı. Doktora gitmedim ama reflü belirtilerim uzun zamandır var.
Tamam o yüzden ağır geçiriyorsun bende aynıyım yapacak bişi yok ama ben doktora gittim bi mide koruyucu hap verdi sabah aç karnına içiyorsun en azından biraz olsa hafifletiyor

Teşekkür ederim aslında beslenmem çok iyi. Midem falan bulamadığı için hep sağlam yedim. Besleyici şeyler yemeye çalıştım. Hem dedim doktora bunları senin yemenle ilgili değil dedi.
Benimki de çok hareketli bebek değil her gidişimde doktorlar hareket ettirmek için o aletle basıyorlar vuruyorlar falan. Ama hiç kötü bir şey demediler. Niye böyle falan demediler. 16 haftalıkken 150 grdı. 200 az diil ya. Ama tabii kendi fikirlerimiz bunlar doktor diiliz

Ben çok kötüyüm surekli uyuyorum uyandigimda da halsizim basim donuyor çok yorgun hissediyorum kendimi, gun icinde tek yaptigim sey yemek ve bulasik. Vitamin kullanmiyorum doktor vermedi henuz. Neden oluyor anlamiyorum. Ne zaman uyudugum ne zaman uyudugum bellisiz gunde bir ögun yemek yiyebiliyorum. Randevuma bir hafta var böyle nasil gececek bilmiyorum

Merhaba, neden az dedi ki benim de 18. Haftamda 200 gramdı doktorum kilosu gelişimi gayet güzel dedi. Kafanıza takmayın

Zaten bu haftalarda az olsa bile illaki zamanla toparlanır bebekler. 7.aydan sonra zayıfsa anca o zaman dersin kilosu az falan diye. Şimdiden niye sinirini bozuyorsun ki insanın. Kendi doktorum değildi Allahtan.

İnsan ister istemez böyle nasıl geçecek diye düşünüyor. Mecburen birine bağlı yaşıyorum. Evde çocuk olmasa gün boyu yatmak istiyorum. Ama olmuyor. Annem geliyor ben devamlı annemlerde yaşıyorum. Stresi ayrı yorucu. Benm vitamin depoları tükendiği için takviye vermişti. Ama bu aralar yine bitkinim çok bitkin.

Canım geçmesini öyle çok istiyorumki. Geçmezse ne yapacağıni bilmeyen bir anneyim şuan. Üzücü durum ya

Canım geçmesini öyle çok istiyorumki. Geçmezse ne yapacağıni bilmeyen bir anneyim şuan. Üzücü durum ya
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Evde çocuk olunca insan daha da zorlanır tabi. Benim ilk bebeğim olduğu için senin kadar zorlanmıyorum çünkü canım bir şey yapmak istemiyorsa yapmıyorum. Eşim çok yardımcı oluyor sağ olsun o konularda ama işte çocuk olması insani daha da yorar ınsallah en yakın zamanda geçicek

Kızlar kilo artışınız ne durumda? Ben 52 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum. Acaba 5. Aydan sonra falan daha hızlı mı alıcaz çok almasak bari

Moralinizi bozmayın lütfen hele ki gram hesabına girmeyin yeterki sağlıklı olsun. Kilo sağlık göstergesi değildir. Kimi bebek 4 kilo doğar kimi 2.5. Başka dra gidin gerekirse moral veren dr en iyisidir. Benim ilk gebeliğimde benim kızıma da hep küçük gelişim geriliği var deyip durdular erken doğdu küçücüktü ama o kadar güçlüydü ki küvöze gerek kalmadı. Plasenta yapışıklığı ne bilmiyorum ama isterseniz bir drdan daha görüş alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…