2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar kilo artışınız ne durumda? Ben 52 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum. Acaba 5. Aydan sonra falan daha hızlı mı alıcaz çok almasak bari
58le transfer oldum 64üm şuan. Baştan beri kabızlığım var. Ve bir haftadır geceleri yatmadan acıkıyorum. Bi şeyler atıştırıyorum da yatıyorum. 4 ayda 6 kilo alan yoktur sanırımilerleyen haftalarda napıcam hiç bilmiyorum

Aynen sağlıklı olsun kilo dediğin bi şekilde toparlanır. Tek dileğim zamanında ve sağlıkla doğması. İki doktorla görüştüm malesef ikisi de aynı riskleri söyledi. Allaha bıraktım elimden gelen birşey yok sonuçta

Benim çocuğuma da kilosu düşük, gelişim geriliği dediler küvöze kesin girecek ya da erken doğacak diye bekledim hep üzüntüyle. Zayıf doğdu ama küvöze girmedi gayet sağlıklıydı çok şükür. İri bebek bekleyen arkadaşım vardı 4 kilo doğdu çocuğu küvöze girdi hiç öngörülemeyen bir sebeple.
Hareket de yani çocuk uyuyodur yarım saat önce çok hareket etmiştir vs. sürekli takla atacak hali yok. Gönlünüzü ferah tutun.

Kızlar kilo artışınız ne durumda? Ben 52 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum. Acaba 5. Aydan sonra falan daha hızlı mı alıcaz çok almasak bari
Bu konuya 3 ayda 8 kilo alarak noktayı koyuyorum. Millet bu kiloyla doğuma gidiyor. Peki çok yedim mi? yoo neden böyle oldu anlamadım.

Risk hepimizde var bol bol dinlenin benim işk gebeliğimde plasenta Alt yerleşimliydi. Kanamam oluyordu 24. Hafta doğum başladı zar zor durdurdular 34 te doğum yaptım ben de bebek de sağlıklıydı. Dediğim gibi küçüktü ama sorun olmadı. Beni sürekli sakinleştiren bir dr um vardı. Moral çok önemli.

Benim ilk bebisim fazla işim olmasa da yine de zorlaniyorum yemek yapmak bile eziyet oldu. Allah yardimcin olsun ben tek basima zorlaniyorum cocukla daha zor. Ailemden uzagim maalesef annemden destek alamiyorum. Esimle ben sadece ne kadar olursa iste

Yapışık olduğu için hareketi az olur zaten ilk zaman suyu az olunca mı oluyor acepkesenin etrafında kanlanmadan olmuştur bence kendine dikkat et iki ayı sorunsuz geçersen bebek dogsa bile sorun olmaz inş kilısuda normal bence 16tıda 160 gr mdı benimkide gayet iyi dedibirde bazen yapışıklıktan kurtarıyor kendini bence üni hastanesinde rbndevü al orda bakıl derim

Ben normalde tüp bebek doktoruma devam ediyorum takip için. O zaten ayrıntılı ultrason için üniversitede prof. Olan birine yönlendirdi. Prof. Bunları söyleyen. Özel muayenehanesine gittik. Kendi doktorum hiç böyle insanın modunu düşürmez olumsuz birşey olsa bile endişelenmeyin tedbir alalım der hep.

Ben elancly ve dalinin kayısı çekirdekli bebe yağını kullanıyorum dönüşümlü olarak ikisinden de çok memnunum. Elancly kremini bayağı bir araştırmıştım daha uygundu ben aldığımda şu an yükselmiş. Bence bi tane çatlak kremi bi tane bebe yağı yeterli canım.

Ben pozitiftim aynı evde eşime bulaşmadı. İlk günler maske taktım hep havluları falan ayırmıştım. Ayrı yattık bide 5-6 gün. Sanırım geçmeyince geçmiyor. Eğer size bulaştıysa korkmayın o kadar vitamin içiyoruz sağlıklı besleniyoruz kaç aydır bağışıklığımız hiç olmadığı kadar iyi yani sende olursan grip gibi atlatırsın endişe etme

Kızlar selam, hamilelikte korona olanlar oldumu aranızda? Ya ben bir kez tedavi öncesinde geçirmiştim kasım ayında tekrar olurum diye korkuyorum bu ara sayılarda cok fazla. Allah hepimizin yardımıcı olsun inşallah
Ben 3 hafta önce geçirdim. Grip gibi atlattım. Sanırım geçirenler eğer tekrar kaparsa hafif atlatıyolar sizde endişe etmeyin.

Yinede erken doğum olasılığına karşı ben olsam ünide takip edilirim masraflar açısındanda bebek dogunca yeni dogan üniteleri doktorları bence özelle kıyaslanamaz özel doktor ilgikonusunda iyi ama devletşn imkanları daha geniş riskli gebelik bölümleri var zaten tedbiri bırakma derim istersen ikisinede git üni profu söylediyse emin ol senin iyliğin için demiştir özeller daha çok gelecek parayı düşünüyor

Ben oglumda toplam 8 kilo almistim
Bunda -8 kilodaydim simdi -6 olmusum sukur insallah hamile kaldigim kilo yukselebilirsem sonra uzerine ne kadar kilo alicam bakicaz

Ayni yatakta yatip yinede gecmeyen bi akrabam vardi bazende gecmeyince gecmiyo karsi tarafa insallah sizede gecmemistir ailenizin yaninda guzel vakit gecirirsiniz esinizde cabucak iyilesir gecmis olsun
Yavrucum ne ayni yatagi hadi onlar arkalarini dönüp yattilar diyelim
Benim kuzenim balayinda covid kapti karisina bulasmadi balayi ya bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…