2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kuzucum oglumda yasadim bu durumu 5 hafta erken dogdu suyum geldigi icin ama bi sorun yasamadik sukur
Simdi doktorum daha 16 haftalikken bir ilac basladi sabah aksam bu erken dogmasin erken suyum gelmesin falan diyeymis
Ben hic su an bebegim kac gram oldu merak edip sormadim bile ne önemi var ki millet zamaninda 2.5 kilo dogurdu ama ben 5 hafta erken olmasina ragmen 3 kilo dogdu takma bunlari simdi tip o kadar ilerlediki erken dogumu onleyici igneler ilaclar takipler doktorum demisti ki bana töbe haşa ama bu bebegin yaraticisi sen gibi bisi oluyosun sen stres yapmaz sakin hamilelik gecirirsen bebekte icerde sakin sakin buyur
Ama sen her seyi takarsan bebekte icerde huzursuz olur

Bizim fetal DNA sonucu güzel çıktı. Cinsiyetimiz de kız ama bebekte birkaç sorun var. Kist var inş küçülüp yok olur dua edin lütfen.
Gözün aydın canım seni merak ediyordum. Birimde ense kalınlığımız fazlaydı bi tık detaylıca üniversite hastanesine baktırdık bi sorun yok ama beyninde kist çıktı inşallah birimde yok olur. Sizin nerenizde kist

Ben de öyle düşünüyorum canım bı turlu çıkıp almaya fırsatım olmadi

Yaşayan arkadaşlar varsa diye yazmak istedim. İdrar yolu enfeksiyonundan dolayı yanmam vardı bu sabah artık ağlıcaktım yanmadan. Günde zorla 2 litre su içiyorum ama yeterli değil sanırım. Doktora yazdım su miktarını 3 litreye çıkarın görüştüğünüzde ilaç yazıcam dedi.
Kızlar suyu elinizden geldiğinde ihmal etmeyin ilk üç ay bulantıdan su içemedim içtiğimi çıkardım ondan oldu zorla da olsa içmeye çalışın kızlar gerçekten

Ben oglumda toplam 8 kilo almistim
Bunda -8 kilodaydim simdi -6 olmusum sukur insallah hamile kaldigim kilo yukselebilirsem sonra uzerine ne kadar kilo alicam bakicaz
Ay ne güzel mi desem ne desem bilemedim şuan o zaman inşallah istediğiniz gibi olur diyeyim

Bu konuya 3 ayda 8 kilo alarak noktayı koyuyorum. Millet bu kiloyla doğuma gidiyor. Peki çok yedim mi? yoo neden böyle oldu anlamadım.
Hahahah ay güldüm valla ya ben çok yiyorum gerçekten benimde bu yemeyle 3 kilo almam mucize bakalım kaçla kapaticam

Yaa çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın. Ben de hic içemiyorum alışkanlık edinemedim yıllardır ama hep aklımda. Enfeksiyondan hariç bebeğin suyunun azalma riski de var hic su icmeyince..

Ben de bu aylarda daha fazla kilo alicam diye düşünüyorum üzülmeyin yalnız değilsiniz

Hahahah ay güldüm valla ya ben çok yiyorum gerçekten benimde bu yemeyle 3 kilo almam mucize bakalım kaçla kapaticam
Gül gül ben de gülüyorum utanmasam her hafta bi kilo alcakmışım. Çok zayıftım hiç kilo alamayan cinsten. Kilo alma zevkini tadayım diye yaptı vücut demek ki. :)

Gül gül ben de gülüyorum utanmasam her hafta bi kilo alcakmışım. Çok zayıftım hiç kilo alamayan cinsten. Kilo alma zevkini tadayım diye yaptı vücut demek ki. :)
Ben de öyleydim ya 50 kiloyu zor görürdüm mesela aman ya hamileyken de almayacaksak ne zaman alıcaz boşverin

Benim de çok hafif yanma problemim vardı ama akabinde akıntıda renk değişikliği ve koku sorunu olmuştu. Doktoruma mesaj attım bir ilaç tavsiye etti geçmezse gel bakalım dedi. Bazen hafifliyor bazen tekrar ediyor gerçekten yoruldum en başından beri her gün 2 litre su içiyorum bende ama idrar yolu değilde vajinal enfeksiyon olabilir benim ki doktor bir ara öyle demişti gerçekten dikkat etmek gerek.

Gecmis olsun cnm. Turna yemisini bi arastir derim. Idrar yollari enfeksiyoonuna iyi geliyor

Evet evet benimde mesela gün içinde hafifliyor ama sabahları ve geceleri kronikleşiyor bence bu.. bende evlendikten bir buçuk sene sonra başladı o gündür bugündür ara ara gösteriyor kendini .. inşallah bebişlere zararı olmasında gerisi teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…