- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #13.861
Kuzucum oglumda yasadim bu durumu 5 hafta erken dogdu suyum geldigi icin ama bi sorun yasamadik sukurHepinize iyi akşamlar. 16. Hafta muayenede doktorum amniyotik bant olabilecek bir görüntü görmüştü. Ayrıntılı ultrasona 20.haftada değil 18de gidin dedi. Takipte olalım diye. Dün 18.haftama girmiştim ayrıntılı ultrasona girdik.amniyotik bant değil yapışıklık varmış. Amniyotik bant kadar tehlikeli değil ama riskleri var dedi doktor. Plesanta erken ayrılabilirmiş. Suyum erken gelebilirmiş. Tabi ne kadar erken bilmiyorum. Bebeğim 200 gr. Mış. Küçük dedi. Hareketi az dedi. O kadar moralimiz bozuldu ki. Zaten tüp bebek. Hamilelik sürecinde kanamalarım oldu hep bir tedirginliğimiz vardı. Bi güle güle çıkamıyoruz doktordan. Hep birşey cıkıyor. Bu yapışıklık olayını daha önce yaşayan var mı? Yada etrafında duyan bilen? Genelde hep uyuyor oluyor zaten hareketli bir bebeğim yok. Bu bir sorun mu sizce? 200 gr 18.haftaya göre az mı?
Lütfen cevap verir misiniz?
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun bende atlatmıştım 3 hafta önce bol bol meyve sebze yiyin su için önlem olarak. Grip gibi geçiriyor çoğu insan hiç korkmayın
Gözün aydın canım seni merak ediyordum. Birimde ense kalınlığımız fazlaydı bi tık detaylıca üniversite hastanesine baktırdık bi sorun yok ama beyninde kist çıktı inşallah birimde yok olur. Sizin nerenizde kistBizim fetal DNA sonucu güzel çıktı. Cinsiyetimiz de kızama bebekte birkaç sorun var. Kist var inş küçülüp yok olur dua edin lütfen.
Çok geçmiş olsun.Ben 3 hafta önce geçirdim. Grip gibi atlattım. Sanırım geçirenler eğer tekrar kaparsa hafif atlatıyolar sizde endişe etmeyin.
Ben de öyle düşünüyorum canım bı turlu çıkıp almaya fırsatım olmadiBen elancly ve dalinin kayısı çekirdekli bebe yağını kullanıyorum dönüşümlü olarak ikisinden de çok memnunum. Elancly kremini bayağı bir araştırmıştım daha uygundu ben aldığımda şu an yükselmiş. Bence bi tane çatlak kremi bi tane bebe yağı yeterli canım.
Ay ne güzel mi desem ne desem bilemedim şuanBen oglumda toplam 8 kilo almistim
Bunda -8 kilodaydim simdi -6 olmusum sukur insallah hamile kaldigim kilo yukselebilirsem sonra uzerine ne kadar kilo alicam bakicaz
Hahahah ay güldüm valla yaBu konuya 3 ayda 8 kilo alarak noktayı koyuyorum.Millet bu kiloyla doğuma gidiyor. Peki çok yedim mi? yoo neden böyle oldu anlamadım.
Yaa çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın. Ben de hic içemiyorum alışkanlık edinemedim yıllardır ama hep aklımda. Enfeksiyondan hariç bebeğin suyunun azalma riski de var hic su icmeyince..Yaşayan arkadaşlar varsa diye yazmak istedim. İdrar yolu enfeksiyonundan dolayı yanmam vardı bu sabah artık ağlıcaktım yanmadan. Günde zorla 2 litre su içiyorum ama yeterli değil sanırım. Doktora yazdım su miktarını 3 litreye çıkarın görüştüğünüzde ilaç yazıcam dedi.
Kızlar suyu elinizden geldiğinde ihmal etmeyin ilk üç ay bulantıdan su içemedim içtiğimi çıkardım ondan olduzorla da olsa içmeye çalışın kızlar gerçekten
Ben de bu aylarda daha fazla kilo alicam diye düşünüyorum üzülmeyin yalnız değilsiniz58le transfer oldum 64üm şuan. Baştan beri kabızlığım var. Ve bir haftadır geceleri yatmadan acıkıyorum. Bi şeyler atıştırıyorum da yatıyorum. 4 ayda 6 kilo alan yoktur sanırımilerleyen haftalarda napıcam hiç bilmiyorum
Bakalım nasıl kapaticaz 9 ayıBEnde öyle oluyor herhafta bir kilo yada fazlası oluyor
Gül gül ben de gülüyorum utanmasam her hafta bi kilo alcakmışım. Çok zayıftım hiç kilo alamayan cinsten. Kilo alma zevkini tadayım diye yaptı vücut demek ki. :)Hahahah ay güldüm valla yaben çok yiyorum gerçekten benimde bu yemeyle 3 kilo almam mucize bakalım kaçla kapaticam
Ben de öyleydim ya 50 kiloyu zor görürdüm meselaGül gül ben de gülüyorum utanmasam her hafta bi kilo alcakmışım. Çok zayıftım hiç kilo alamayan cinsten. Kilo alma zevkini tadayım diye yaptı vücut demek ki. :)
Kusmak cok kotu bisi kilo almaya raziyim benAy ne güzel mi desem ne desem bilemedim şuano zaman inşallah istediğiniz gibi olur diyeyim
Ay evet ina hak veriyorumKusmak cok kotu bisi kilo almaya raziyim ben
Benim de çok hafif yanma problemim vardı ama akabinde akıntıda renk değişikliği ve koku sorunu olmuştu. Doktoruma mesaj attım bir ilaç tavsiye etti geçmezse gel bakalım dedi. Bazen hafifliyor bazen tekrar ediyor gerçekten yoruldumYaşayan arkadaşlar varsa diye yazmak istedim. İdrar yolu enfeksiyonundan dolayı yanmam vardı bu sabah artık ağlıcaktım yanmadan. Günde zorla 2 litre su içiyorum ama yeterli değil sanırım. Doktora yazdım su miktarını 3 litreye çıkarın görüştüğünüzde ilaç yazıcam dedi.
Kızlar suyu elinizden geldiğinde ihmal etmeyin ilk üç ay bulantıdan su içemedim içtiğimi çıkardım ondan olduzorla da olsa içmeye çalışın kızlar gerçekten
Kesinlikle susuzlukta bir çok risk var.. teşekkür ediyorum canımmYaa çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın. Ben de hic içemiyorum alışkanlık edinemedim yıllardır ama hep aklımda. Enfeksiyondan hariç bebeğin suyunun azalma riski de var hic su icmeyince..
Gecmis olsun cnm. Turna yemisini bi arastir derim. Idrar yollari enfeksiyoonuna iyi geliyorYaşayan arkadaşlar varsa diye yazmak istedim. İdrar yolu enfeksiyonundan dolayı yanmam vardı bu sabah artık ağlıcaktım yanmadan. Günde zorla 2 litre su içiyorum ama yeterli değil sanırım. Doktora yazdım su miktarını 3 litreye çıkarın görüştüğünüzde ilaç yazıcam dedi.
Evet evet benimde mesela gün içinde hafifliyor ama sabahları ve geceleriBenim de çok hafif yanma problemim vardı ama akabinde akıntıda renk değişikliği ve koku sorunu olmuştu. Doktoruma mesaj attım bir ilaç tavsiye etti geçmezse gel bakalım dedi. Bazen hafifliyor bazen tekrar ediyor gerçekten yoruldumen başından beri her gün 2 litre su içiyorum bende ama idrar yolu değilde vajinal enfeksiyon olabilir benim ki doktor bir ara öyle demişti gerçekten dikkat etmek gerek.
Çook teşekkür ediyorummGecmis olsun cnm. Turna yemisini bi arastir derim. Idrar yollari enfeksiyoonuna iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?