2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimde neredeyse 2 yıldır var evlenmeden önce başlamıştı hala cekiyorum. Kaç tane ilaç antibiyotik kullandım artık sayısını bilmiyorum. Bebekle birlikte özelhastaneye geçiş yaptım bu defa verilen ilaçlara güveniyordum ama bakalım ne olacak. Tek korkum bebeğe zararı olmasın erken doğum riski var deniliyor hep ama doğru mu bilmiyorum. 1 hafta sonra kontrolüm var o zaman belki başka ilaç kullanırım.

Geçmiş olsun inşallah bi an önce iyi olursun

Dün sağlık ocağında rutin tahlillerimi yaptırdım sonuca bir baktım benim tüm kolestrol değerlerim uçmuş. Hafif Demir eksikliği var ama kolestrol çok canımı sıktı. Aile hekimine attım hamilelikte kolestrol yükselirmiş dedi bilginiz olsun siz de panik olmayın böyle sonuç görürseniz. Daha druma çarşamba gidecem bakalım o ne diyecek

Gçmiş olsun , inşallah sizde olmadığı gibi büyüklere de taşınmamıştır. İyi düşünelim iyi olsun :)

Benim de öyle kolestroller hep yüksek çıkmış. Ama zaten pek kafaya takmamıştım. Yeni yemeye başladım bir de ona dikkat edemem diye düşündüm

Kızlar hamilelikte burun kanaması yaşayan var mı? az önce biraz burnum kanadı korkmalı mıyım. Bir de hu sabah uyandığımda sanki karnım daha küçük gibi geldi acaba evham mi yaptım bilmiyorum ama huzursuz oldum değişik hissettim

Ayni yatakta yatip yinede gecmeyen bi akrabam vardi bazende gecmeyince gecmiyo karsi tarafa insallah sizede gecmemistir ailenizin yaninda guzel vakit gecirirsiniz esinizde cabucak iyilesir gecmis olsun
Çok sağolasın canım eşimde hafif atlatıyor gibi. Bugün de dahil daha hiç bir belirtim yok sanırım bulaşmadı diye düşünüyorum

Tekrar geçmiş olsun sana canım hala hiç bir belirtim yok bulaşsa heralde belirtim olurdu diye düşünüyorum

Kızlar bugün kontrolüm vardı da size bir şey sormak istiyorum, doktor bana herhangi bi açıklama yapmadı sadece ‘normal’ dedi. Ama asistanına bişeyler yazdırıyor ya orada şey dedi ‘plasenta anterior, makat biraz .... ama bişey yeterli’ dedi . O arada söylediği şey bi terimdi anlamadım ama çok merak ettim bilginiz var mı acaba ya 17.haftda ne olabilir ki. Plasentayı anladım bu arada önde olması demekmiş. Ama diğer şeyi anlamadım. Bilgisi olan varsa çok sevinirim ya. Bir de gelmişken üçlü test yapalım dedi üçlüyle dörtlünün bi farklı var mı hala anlamadım

Benim eskiden de ici ince bir kabuk gibi olur kanardı hamilelikte arada oluyor. Fazla takılmıyorum ama hamilelikle ilgili bir sebebi var mı bilmiyorum

Benim eskiden de ici ince bir kabuk gibi olur kanardı hamilelikte arada oluyor. Fazla takılmıyorum ama hamilelikle ilgili bir sebebi var mı bilmiyorum
Az önce araştırdım biraz normalmiş yani kan basıncı arttığı için sık sık olabilirmiş. Eğer miktar olarak çok olursa doktora söylemek gerekiyormus ama benim bir kaç damla ancak oldu ve sağ taraftan sadece. Bugün biraz modum düşüktü karnımı kafama taktım sanki küçük gibi geldi bir de bu kanama olunca korktum biraz yemekten sonra karnıma bakıcam artık

Benim bebişin bağırsakta parlaklık gözüktü bugün. Doktor biraz boş konuştu down belirtilerinden biri dedi direkt. Ben ikili veya üçlü yaptırmadım ancak burun ve ense kalınlığı şuan halen iyi. Araştırdım biraz hep panik olmuş millet ancak sonuç olumlu gibi genelde. Çevrenizde var mı acaba bu durumu yaşayan
Bağırsakta parlaklık olayını. 1hafta önce yoktu buton söyledi aynı doktor

Geçmiş olsun canım sende yoktur inşallah varsa da üzülme kendini izole et Yemen'e içmene dikkat et hamileler hafif atlatıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…