2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İlk defa duydum canım bu doktorlar da en kötü ihtimali söyleyip can sıkıyorlar başka bir şey değil

Burun kanaması bu dönemlerde normalmiş kan basıncı arttığı için. Bazen karnımız yemekten gazdan daha şiş olabiliyor zaman zaman da iniyor huzursuz olmayın

Burun kanaması bu dönemlerde normalmiş kan basıncı arttığı için. Bazen karnımız yemekten gazdan daha şiş olabiliyor zaman zaman da iniyor huzursuz olmayın
Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Zaten bir sorun olsa illaki belli okurdu heralde ağrı kanama vs gibi diye düşünüyorum.

Evet parlaklık down sendromu belirtisi o doğru. Ama çoğu sonra kayboluyor diye duymuştum. Detaylıya girdiğinizde de var yok söyler doktor

Kızlar kilo artışınız ne durumda? Ben 52 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum. Acaba 5. Aydan sonra falan daha hızlı mı alıcaz çok almasak bari
Ben 50 kilo ile başladım 4 ayda 4 kilo aldım 54 oldum benim kilomdan ziyade bebeğimin sağlığı kilosu önemli inşallah hepimiz sağlıklı bebekler doğururuz

Ben 50 kilo ile başladım 4 ayda 4 kilo aldım 54 oldum benim kilomdan ziyade bebeğimin sağlığı kilosu önemli inşallah hepimiz sağlıklı bebekler doğururuz
Kesinlikle katılıyorum. Her zaman kaç kilo aldığım umrumda değil doğumdan sonra çok dert edersem spor ve diyetle veririm yeterki bebeğim iyi olsun diyorum. Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Merhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sabır versin.

Geçmiş olsun canım Bircan önce geçer inşallah

Merhaba anneler 16 haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler daha önce başına böyle birşey gelen var mı çok korkuyorum onereceginiz birsey olur mu ilaç verip düşük yaptiracagiz dediler
Cok gecmis olsun canim eminim uzuntunun tarifi yoktur
Muhtemelen kan pihtilasmasi var sen de bir sonraki gebeliginde kan sulandirici verecelerdir
Dusugu nasil yaptiriyolar bir bilgim yok
Insaallahbir an once tekrar hamile kalip bebegini kucagina alirsin
Bir belirtisi olmus muydu tesadufen mi ogrendiniz kontrolde

Evet öyle diyorlar inşallah hafifçe atlatırız
Geçmiş olsun inşallah bi an önce iyi olursun
Çok teşekkür ediyorum canımm
Geçmiş olsun canım Bircan önce geçer inşallah
Çook teşekkür ederim canım İnşallah

Merhaba canım geçmiş olsun bize de dedi doktor hatta ekranı kararttı çok parlak değil ama gene de var dedi. Down sendromu diyebilmek bir çok şeyin aynı anda olması gerekirmiş bacağındaki kemiğe karnına kalbine baktı sağlıklı dedi. Bende ayrıntılı testi bekliyorum biraz bizim ense kalınlığı fazla çıkmıştı 2.15 mm bakalım inşallah sizde bende sağlıkla kucağımıza alırız

Allah razı olsun Sanki bi kabusun içindeyim inanamıyorum
Allah sabır versin ya bende bu durumdan çok korkuyorum. Sizi anlıyorum desem de acınızı tam olarak anlamak mümkün değil. Ne diyeceğimi bilmiyorum

Allah razı olsun Sanki bi kabusun içindeyim inanamıyorum
Ben oglumdan once 9 oglumdan sonra 8 kayip yasadim doktorum derdi ki hep
Bak oluyo ama nasil olsa olacak bir gun
Allah sana en guzelini en yakisiklisini en sagliklisini verecek sabret ben hep boyle derdim kendime sukurler olsun
Veren o alan o vardir bir bildigi
Belki engelli bir cocuk buyutmeni istemedi belki zamani gelmedi emin ol vardir bir bildigi
Dualarim seninle

Bu hamililigimden 1 ay önce de kimyasal oldu bir doktor başlattı hamilelikten önce kalınca da devam et dedi 2 doktor oksapari bırak dedi 1 i Prof du güvendim bıraktım 5 haftadır kullanmıyorum bugün öğrendim doktorlar bugün yada dün durmuş dedi başinda bir şişlik de varmış engelli olabilirmiş ondan da olmuş olabilir enfeksiyon dan da birsürü şey söyledikler bilmiyorum nolacak bi meleğimi cennete gönderdim diyorum ne diyeyim sukrediyorum Rabbime siginiyorum yine nasip eder inşallah. Hiç belirtim yok yoktu

Bak gordun mu inan bana dunyanin en zor seyidir engelli bir bebege omrunu adamak surekli onun acı cektigini gormek
Ben cok inaniyorum en kisa zamanda tekrar guzel haberlerini alicaz

Üzüldüm canım hakkında hayırlısını diliyorum Rabbim tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim. Bizde detaylıyı bekleyeceğiz hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…